Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто коли-небудь говорив про святість Порошенка? Він є людина, а людині властиво помилятися.
    Але є люди, котрі щось роблять, нехай помиляються, але є результат.
    А люди, котрі з них насміхаються, але як то часто буває, самі нічого не можуть толком зробити.
    Доля з Зеленським зробила з ним злий жарт. Він гарно корчив рожі, насміхався, а доля сказала: на, зроби краще!
    І тут почалося... Виявляється, корчити рожі і критикувати легко, а от зробити самому - ніяк.
    Стан Зеленського сьогодні можна описати одним словом: "всрався".

Заміна уряду нічого не поможе. Через півроку буде стан "всрався вдруге". І тоді наш голий король впаде в руки Путіна. Бо підтримки ні від кого чекати. Трампа підставив, Меркель обісрав. До кого йти наймиту? А Путін прийме. Йому потрібна Україна, як ресурс.
    І це страшилки. По волі Путіна, відвів війська. По волі Путіна дасть воду в Крим(послухайте нового премєра). А за газ ми вже платимо Росії, чого не було за бариги Порошенка, хоча потреби брати газ в Росії нема. Клоун потрохи здає всі активи України. І Порох тут ні до чого. То все заслуга Зеленського. І це жодним чином не є помилки. Це є ціленапрямлена здача України. От як ви гадаєте, дасть Україна своїм окупантам воду в Крим?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да что ви нє гаварітє? Зараз трудіше і трудніше знайти тих, хто скаже: я голосував за клоуна. Пошукати ваші позитиви в адресу блазня?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Наш Ігорко Циган,та став імпотентом,
    бо не може вже-му Зєля платить аліменти!
    Чи то йти знов в Самопоміч,і на все болт-класти,
    а чи між зеленими буть сліпим,та красти?!
    :))):haha::crazy::cools::drinks:

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

чув-чув.... це класика ватника:

Ющенко привів Яника,
    Порох привів Зеленського.

Для ватника все хтось когось приводить. Ватники, вони в основному стрілочники.
    А тому, Порох добре зробив, що вас обманув. Респект йому і уважуха.

Знаю.
    "Я нікому нічєго нє должєн".

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та ще й як віддав! Не просто віддав, а з гуркотом, щоб не було жодних сумнівів (півтора-два відсотки переваги - смішно було б).
    Віддав упевнено. Я, каже, знаю, що Зеленський - клоун і приведе у владу таких самих клоунів, тамад (тамадів?, тамадей?), насильників, лядунів, що будуть переписуватися з лядями під час засідань ВР, сивох усяких...
    Але я все одно вирішив не допустити до влади ніяких гриценків - нехай клоуни керують державою, а я буду в опозиції рекомендувати не кохатися, зокрема, чорнобровим з москалями.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Звичайно пошукайте, чого ж ви ніби страшите ;
    Цікаво подивитися, чи змінилися мої погляди.

Буду чекати.
    Тільки не збрешіть ;

Я на всякий випадок перенесу ваш допис до вас, щоб не загубився

Я і зараз скажу те, що я казав цілий час - Зеленський робить те, що обіцяв і робить це досить впевнено. Є промахи, є глюки, але він дуже швидко орієнтується в ситуації і швидко вчиться. Все норм.

7. 36 поранених і контужених, 5 загиблих за один тиждень березня 2020.

А блазень каже, що пострілюють, а іноді когось вбивають. Іноді... По людині майже щодня.

Є речі з якими не жартують навіть коміки.

Схеми на митниці не подолали, контрабанда в сірій зоні як шла, так і йде.

Так хто заробляє на крові?

Розвалюють країну, довели її до дефолту, зруйнували те, що працювало, а нове і не почали будувати...

І це під час війни.

І при цьому продовжують лаяти Порошенка по всіх каналах.

Зруйновано імідж країни, інвесторів закликають тікати з України... Де ж ваші няні, яких ви обіцяли?

Пенсії не проіндексовано...

ВВП падає, вперше за 9 кварталів!!!

І це ще немає епідемії коронавірусу...

Пострілюють, похворіють, попомирають...

А в кінці прозвучить сакраментальне - Я вам нічого не винен.

P.S. В іншій ситуації я зловтішався би, можливо казав "а я ж казав", або просто радів, що в іншому таборі... Але не можу, бо ми пливемо в одному човні і цей човен тоне. Доведеться вичерпувати воду, а от чи вдасться... Побачимо.
    Мирослав Гай

8. Є перший результат реформ від Зеленського. Його кортеж досяг 36 автомобілів. А Порох обходився п'ятьма.
    Це вже покращення чи нам чекати далі?

9. Gyppsy

Весь казус в тому, що я, по вашому ватник, намагаюся виконувати програму Порошенка. А ви, послідовники свого Пороха, вже і самі не знаєте, чого ви хочете)))

Порошенко і його шобла - ясно, бояться відповідальності за кримінал в часи правління. Тому і організовують бардак і кіпіш.

А от ви, їхні підгавкувачі, чого тепер добиваєтеся ви? Хочете посадити в крісло президента знову Пороха? Чи щоб туди сів Порошенків дружбан Бойко/Медведчук?
    Ви над цим задумувалися?

Останнє редагування: 9 бер 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Але то примітивне мишлення,ніби то вирішував більш незалежний Петрусь,чи то Зєля з-нульовою компетентністю.
    А Ротшільди-гамериканшькі демократи-Соррос з єБєнею на-фіга? Сказали: Є нова програма,як красти...і усьо!Ставка на-зелень!
    Меркелька і Макарон тут ні-при-чім!Тут Байден важливіший був!...А то все і повсиралося...Ой! Ну шо,не так?:cools::cools::cools:

11. Юрко НОТОЦО

Во-во...То тепер все Трампу на-руку...і спокій з Китаєм і тими інвестиціями-вкладами туди,і ізраїльсько-саудівська нафта поряд з іранською,і турецько-натовське порозуміння,і кризова Європа ,і...і...і...:yes:
    Во,Півн.Корея по Японії стріляє вже,страшить,а Трампу то в-дупі! Все схоплено республіканцями!:dance3:
    Зеленського десь вже від того-всього трясе...

Останнє редагування: 9 бер 2020
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дурне в голову не лізе.

Не садіть Пороха президентом, бо медведчук прийде. Десь подібне я вже чув. То Путін нападе, то Медведчук нападе.... А Путін аже давно прийшов, ще за вашого Яника, а Медведчук прийшов за вашого блазня.

13. Gyppsy

Мих, давайте запорідком ;)

Де мої позитиви в адресу блазня?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, виявляється, була надєжда на клоуна....

Але клоун просто обкрутив навколо пальця...

Даремно ви так лізли в дзюрку....:):):)

15. Gyppsy

Мих, це репост з ФБ. Без мого будь-якого комента

Де мої позитиви в адресу блазня?

Краще відразу признайтеся, що ви сказали чергову дурницю. Бо ж не відстану ;)

16. "А той нишком у куточку
    Гострить ніж на брата.
    А той, тихий та тверезий,
    Богобоязливий,
    Як кішечка підкрадеться,
    Вижде нещасливий
    У тебе час та й запустить
    Пазурі в печінки, —
    І не благай: не вимолять
    Ні діти, ні жінка.
    А той, щедрий та розкошний,
    Все храми мурує;
    Та отечество так любить,
    Так за ним бідкує,
    Так із його, сердешного,
    Кров, як воду, точить!..
    А братія мовчить собі,
    Витріщивши очі!
    Як ягнята. «Нехай, — каже, —
    Може, так і треба»"

З днюхою тебе, вічно актуальний Тарасе

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо людина має антипатію до Зеленського, то не буде постити всяку фігню, яка підносить Зеленського, запудруючи людям мозги. Звідки ви то викопали? Не з його офіційного сайту?

18. Gyppsy

Так, це з його офіційного сайту.

Це ж наш з вами Президент;

Мих, давайте скоріше ці мої позитиви в адресу блазня.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)