Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Недарма Петро Олексійович у 14-му році пройшов на просаду в один тур. Ой недарма

До речі, пам'ятаю, як десь у 2016-му у так званій "лизоблюдській" темі на харківфорумі сталася дика масова істерика, коли поміж іншим зауважив,
    що своєю "однотуровістю" Петро Олексійович зобов'язаний більше, ніж на половину, голосам електорату янучари. Тобто ваті.
    Тепер бачимо, що саме так і було - Петро Олексійович дійсно не виправдав очікувань ватного електорату та він його покинув у повному складі.
    І перекинувсь до нового дотепного ватного кандидата.
    Ото і вся клоунада.
    Це ж було ясно, як божий день, іще з самого початку.

Останнє редагування: 29 сер 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В кожного свої рецептори. І працюють вони у кожного по-різному. Те, що несмачно одним - для інших найулюбленіша страва. Для мене, наприклад, не дуже велика різниця між гімном, пивом і кавою. Але це не говорить про те, що у всіх повинне бути таке саме відношення до кави чи пива, як і в мене.

• Тупо Тупо x 1
  4. cncmaster

)) А давай спробуємо так:
    тобі на вибір запропонують або склянку гівна, або склянку пива. Відмовлятись не можна.
    - Що обереш?

У нинішньому електоральному випадку я, наприклад, відмовився від обох гівен у другім турі, бо можна було,
    а от 75% спробували продегустувати шось новеньке.

5. Capitoshechka

Чому це не можна?

6. cncmaster

) Ну, такий атракціон. Не можна, бо вб'ють, наприклад.
    Чисто гіпотетично

-Додано-
    А вапшє згадався анекдот:
    Анекдоти - 3

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана, а ви опинилися в гівні?
    Бо особисто мені зараз краще, ніж було за Порошенка - тепер я не відчуваюся обдуреним

8. Gyppsy

Шо "конкурсні основи, умнік"?
    Хто (дайте прізвище) своїм підписом затверджував на посади нинішніх суддів?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Часто роль і реальне життя дуже відрізняються, якщо Зеленський бував у деяких ролях одним, не факт, що таким є у реальному житті, чи доречно постійно ліпити актору Жану Рено клеймо "кіллер" за одну вдало зіграну роль? Кандидатура така як Грібаускайте, були такі, чи такому відповідає Порошенко? Не забув як перед ІІ туром, буває, що хто підтримував у І турі одного, може проголосувати за іншого у ІІ, як наївно і романтично Хомчин тріпався, що от люди одумаються, перекинуть свої голоси за Порошенка, я відразу прогнозував і не помилився, це такий же відрив як у футболі, команда програла виїзний матч 3:0, виграти домашній 4:0 і пройти далі майже нема шансів, голос за Зеленського віддавали, і виборці Смєшка, і виборці Гриценка, і виборці Кошулинського, так і ватні виборці Вілкула, Бойка на сторону Порошенка не переходили, то яка була потреба видавати бажане за дійсне?

• Тупо Тупо x 1
  10. cncmaster

Виборців двох останніх можеш сміливо викреслювати.

11. В Верховній Раді не роздали Порядок денний.
    Розумков: Я думаю ви довіряєте мені на слово.
    Спікєр на довєрії

12. Перестань вже брехати білобілетчик. Вже пройшло 100 днів засцики , а тобі в щтани все Порошенко сере. Не потрібно жерти все підряд от і не буде діареі.

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

А що, в Україні живуть такі люди, як Грібаускайте, Меркель, Макрон і ви можете назвати їхні прізвища?
    Хто, на ваш погляд, є достойним чоловіком на посаду Президента?

це вже дубль-два, ви це вже раз говорили, але минулого разу так і не назвали того достойного, на вашу думку, українця

14. Capitoshechka

віддача замучає)))

15. cncmaster

) То вже інше питання.
    То яку обереш з двох склянок?

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі люди, коли були маленькими і ще тільки вчилися сидіти, їли гівно своє. І нічого. Мама бувало не вгледить, дивиться, а навкруги рота вже жовто. Перестаємо дискутувати на абстрактні теми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Лизу путчит

Роман Шрайк:
    Краткое собрание сочинений лизы богуцкой об арсене авакове:

4 декабря 2016: "Аваков должен уйти в отставку немедленно"

31 августа 2017: "Аваков похоронит всех. Он слишком токсичный. чтобы к нему приближаться на пушечный выстрел. Любой, кто с ним объединится, может сразу заказывать себе заупокойную."

14 марта 2018: "Ты, сволочь, Аваков. Смотри на меня. В глаза, тварь такая."

29 августа 2019: "Леночка, я напишу позже об этом пост. Представляю себе атаку фб на всю фракцию СН. Хочу только тебе написать мы оставляем Авакова. Другого пути нет. Порошенко готовит переворот. И очень серьезно готовит. Он ждет, что мы отправим Авакова в отставку, чтобы сразу начать. Сегодня, скорее всего, снимем неприкосновенность. Но оставим министра МВД. Я расстроена очень, но другого пути пока нет. Он останется до декабря. Именно на декабрь Петя готовит путч."

18. Гы-гы-гы...)))

Главный вывод, который сделали "узеленские" после Марша захисників... оказывается "...Порошенко на осень готовит военный переворот...", проще говоря - путч...

СцукО, ору вголосину...

В принципе, ничего другого ожидать от читателей сайта "страна. юэй", сторонников "возобновление бизнеса с РФ" и прочих "новых, но уставших лиц..." ожидать не приходится...

Не удивлюсь, если первым делом поменяют Министра обороны Украины, а вторым оставят Авакова... "до разрешения кризиса"... ну, или наоборот...

И эти люди собираются "отстаивать интересы Украины в противостоянии с Мордором...?"

Ни ума, ни воли... одна хитрожопость...
    Костянтин Машовець

19. cncmaster

Розповідали реальний випадок.
    Іхала родина на авто, на задньому сидінні хлопець років чотирьох, дістав з носа соплю та тягне її до рота.
    Мати йому кричить - Цього їсти не можна.
    А батько своє - Нехай їсть, а то зараз увесь салон забруднить.

А якщо серйозно - може, треба вже подорослішати та припинити жерти гівно?

20. cncmaster

) Дай-то бог. Але маю великі сумніви.

Пєтя дочекається чергового майдану та там спробує знову влізти на екскаватора.
    Нехай

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)