Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Тупо Тупо x 1
  1. Як же у зелебобів дупу рве від того, що вони підтримують жалюгідного нікчему.
    Це тільки початок.

• Тупо Тупо x 1
  2. Дякую Сергію Марченко ... !!!

Я все намагався пригадати, якого літературного героя мені нагадує президент Зеленський ...

Підказав Сергій Марченко в стрічці ....

Той, що біжить З ГУСАКОМ .... Паніковський

Костянтин Машовець

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, ну, і логічно припустити, що Гончаренко - дурний гусак Порошенка.

• Тупо Тупо x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гончаренко - політична повія з Партії Регіонів. Я бачив його виступ в прямому ефірі. Обличчя перекошене, божевільні очі, слина бризкає...
    Злість з часом назавжди закріплюється в рисах обличчя. Ще пару років, і ним можна буде дітей лякати. Порошенко - хитрожопий. Випустив найскаженішого пса своєї фракції. Песиголовця. ПЄС - він і є пес.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

6. Good man

Good man Обычный человек

Когда иуда критикует кого-то, есть повод присмотреться к критикуемому. Может он и не такой плохой человек.

7. MayorMayor

Так программы у зелеплесени нет.И нет плана действий.Есть всхрюки "за все хорошее против всего похого".Но для зебилов проходит.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Він ніколи не викликав довіри, є ще там Федина, під силу якій переплюнути по одіозності Фаріон, Синютка - може по вказівці шефа когось критикувати, забувючи, що сам натворив.
    Не бачив ярих фанатів, особливо тут.
    Краще совкове "Чем хуже, тем лучше"? Хіба не таке пропагують порохоботи?

• Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

Выбрали говно- жри.Те.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто вибрав, хто не вибрав, він президент для всіх.

• Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

Да похрен на твои вскукареки.И прочей зелепиздоты тоже)))

12. MayorMayor

А время работает на нас.И тупость зелупенфюрера тоже.))

13. MayorMayor

Зелебобики, вам понравилось. как в Санжарах Авакян вашего хрипатого карлика водит, как козла на поводке?Бгггггг

14. MayorMayor

Iтогi падвiдьом (С):

Ітогі Бубачкі
    [​IMG]grzegorz
    5 марта, 13:00
    Де погано - кругом погано.
    В кого вся влада - в мене вся влада.
    Хто всраася - я всрався.
    Хто винен - всі винні. Тільки - не я, не я!
    (Довгі аплодисменти, переходящі в бурні овації та крики - Браво, На біс. Від Слуг Народу)

Ви прослухали короткий переказ, виступу президента Зеленського у Верховній Раді.

15. MayorMayor

16. Когда я много лет назад, был гражданином Узбекистана, меня всегда бомбило когда Каримов приходил в парламент, задвигать речи. По телевизору это выглядело как стадо баранов, в такт машет гривами и аплодирует после каждого предложения своего пастуха.

А сейчас я смотрю как зеленский ссыт на свой огромный лохторат. Они у него вместо унитаза. Он на них испражняется целыми днями, на протяжении уже более года.
    И тут он такой сцаревич дурачок, приходит в Верховную Раду, в которой у него единоличная, собственная коалиция. Это должно выглядеть примерно так же как Каримов, в парламенте Узбекистана. Дружное махание зелеными гривами.

Но тут выходит представитель небольшой, малочисленной партии в ВР, Леша Гончаренко, достает свой брансбойт, и в прямом эфире ссыт зашиворот клоуну, правдой маткой. У клоуна течет макияж, красный нос позеленел, во рту явный привкус говна, а обезьяны из коалиции издают нечленораздельные звуки.
    Теперь вы примерно можете представить что творилось в пустой голове. Не удивительно что его так бомбануло.
    Его публично опустили. Ихотя он внушает сам себе сказку что он даже не лох, но на деле он оказался на грани, когда начинают кукарекать.
    Арсен Зекиров

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)