Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А ти - тупий баран, або не пам"ятаєш нічого про Дебальцевський котел.
    Дійсно, що у твоєму розумінні котел - це твоя голова, з якої ростуть роги баранячі. Один ріг зветься Майор, а другий - Майор.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовый, и сколько же украинских воинов были окружены в этом "котле"?Пенис Душилин (согласно твоей же ссылки на кацапскую педивикию) заявлял о 6-7 тысячах.

3. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, ты не знал, что объективными фактами можно принизить?
    Например, если у взрослого недержание мочи, а ты о нём публично говоришь. И это будет принижение человека.
    О таком приёме знает любой 20-летний салага. А ты, иуда, пытаешься выдать это знание за мою провокацию. Именно это лучше всего говорит о твоей предательской поддержке Зеленского. Ты поддерживаешь его желание войти в историю миротворцем, а патриотов, которые тебе и Зеленскому мешают, пытаешься облить грязью и ложью. Не выйдет, иуда, такие, как ты, ответят за свои деяния. И я буду радоваться, когда ты заплатишь страданиями за свои слова.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чудо в пірях заістерило. Вялянку, всі вже знають, здатен Пріус тільки на підгавкування, ліплення негативних значків, якщо щось напише, то із серії "Ні в кут, ні в двері".

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

А Хуйло называло цифру 7-8 тысяч.

6. MayorMayor

Тук-тук, зелупоголовый!

• Подобається Подобається x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, ты снова продолжаешь принижать украинскую армию? Как ты не можешь понять, Зеленский своё желание стать миротворцем поставил выше интересов государства. И ты ему в этом помогаешь. Не знаю, за деньги или по собственной глупости. В первом случае тебя надо пару раз головой о стену, во втором хватит и одного удара.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ви... ну що ви...

9. Lanktocha

Так думає багато хто, але далеко не всі влаштовують істерики та гівнометання.
    Не всі себе показують, не стільки опозицією, скільки збанкрутілою владою.

• Тупо Тупо x 1
  10. Не знаю, чи попередили Зеленського, що трюк із відставкою уряду задля скидання на нього відповідальності за економічні провали є засобом обмеженої дії - вдруге він уже не спрацює (та й на цей раз не факт). А рейтинг нового Кабміну після отримання населенням березневої платіжки за опалення гарантовано не буде вище нинішнього. Як і не зупинить падіння рейтингу самого Зеленського.
    Тому що головна проблема не в уряді, скільки б претензій ми не мали до Гончарука. Вона в самому Янелоху, в його ганебній фракції у ВР і, що не менш важливо, розбурханих у минулі роки популістичних очікуваннях очманілого від брехні електорату. А якщо додати до цього об‘єктивні світові тенденції, невдоволення людей накопичуватиметься дуже швидко.
    І це ми винесли за дужки фактор Путіна, котрий, насправді, може стати цього року вирішальним
    Карл Волох

11. Каденция Кучмы показала что такое плохой президент.

Каденция Ющенко - что такое слабый президент.

Каденция Януковича - что такое глупый президент.

Каденция Порошенко - что такое нормальный президент.

А каденция Зеленского показывает, что Украина в состоянии обойтись вообще без президента...

Александр Сурков (Alexander Surkov) Alex Surkov

12. Lanktocha

У всіх були плюси і мінуси.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Чим глибше в жопу тим довше кортеж

14. MayorMayor

Назови плюсы нынешнего клоуна-недомерка.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якось на 5 каналі дивилась фільм про події кінця січня 2015 року – одни з найжорстокіших боїв за часи російської військової агресії проти України. Українські бійці кілька днів поспіль (!) боронили стратегічну висоту під Санжарівкою, щоб інші підрозділи могли вийти з оточення в Дебальцевому. З того самого котла.
    Майор може не роззявляти рота, я нині з баранами не сперечаюсь. Нема настрою.

• Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

Безсилля, страх, траур та методичка. Я не звертаю вже уваги. Нащо звертати, коли їх час пішов і повернутися може тільки поганим - поганими розбірками про мародерство, про державну зраду та керування, що привело до зайвих втрат.
    У Зеленського такого нема, на крайняк.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Овца, котел, из которого вышли бойцы- это не котел.

18. Silver bullet

Баран, я проста людина, я і послати можу, так що тримай - пішов нах.:)))
    І не повертайся) Я особисто не роздаю назви військовим подіям - вони вже роздані експертами і живуть своїм життям в Вікі, в документальних фільмах, в статтях, у блогерів.
    Ти зла і притирена людина, до того ж хз чи маєш до військових відношення, а туди ж вчити.

19. prius

prius Well-Known Member

ТП знов обригалася, а її косолапий ще прохффесоркою називає

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки в одних економіка рухалася вгору (при всіх плюсах та мінусах), а в інших - скочується вниз.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)