Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іди у свій сад город. Там у вас лисинківщина процвітає, прямо буяє. Чого пертися туди, де ти дуб дубом. А ось в сад, город там ти, циган, прохвессорша зможете жити душа в душу. Вавілови там до вас не заглядають.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хаме, ще не пригодився намордник, чи вже хтось пальнув в рило?
    Ще один "грамацєй", вся "мудрість" якого копіпаста чорноволохів.
    Не подобається, що хтось з чимось незгідний, всі мають перечитувати копіпасту і хлопати ухами?

• Тупо Тупо x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

Тількі дуже тупе чмо може такє написати

4. prius

prius Well-Known Member

Одразу видно що ти тупий викидень кадебістів

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Ты сам говорил, что нужно уметь отвечать. Вот Михаил вам и отвечает на доступном вам языке.;)

6. Lanktocha

У чуда в пірях істерика, краще жувати, ніж говорити.
    Далі від нього. багато раз спростоване, він один мудрий, всі інші дурні, та і пишуть, кому де цікаво, не йому це вирішувати.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас, Пріусе, дуже обмежений запас слів. Півтора-два десятка, в основному - щоб образити когось.
    Шкодуєте, мабуть, що в школі погано вчилися? Причому часто не розумієте написаного іншими.

Ну, щоб далеко не ходити. Я з цією білою кобилою, за яку Ви їй поставили тупо (не мені ж?), відреагував на ось цей пост Того-що-в-Пензі-сидить (Читали, мабуть, Лесю Українку. Там є дійові особи Той-що-в-скалі-сидить, Той-що-греблі рве. Ну а цей - Той-що-в-Пензі).

Але Ви, Пірусе, йому тупо не поставили, а поставили мені. Я не маю бажання ломати собі голову, чому Ви йому тупо не поставили, бо я впевнений, що Порошенко - політичний труп, і якщо і в"їде куди, то на машині з синьою мигалкою, на задньому сидінні - посередині між двома здоровими хлопцями в казенній одежі.

Те, як я прорегував на пост того кацапського провокатора, можете прочитати. Якщо не вмієте переходити за посиланням, то я процитую себе сам? "Порошенко буде їхати на пуєві боком" (кращого народного виразу зараз не згадаю).

Пішов я далі дровами займатися, трохи перекусив, на ЛФ заглянув...

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

9. Ещё раз. Ещё раз, блядь, вдумчиво.

К Шону Таунсенду и его друзьям из Киберальянса пришли с обыском менты и СБУ. Пришли автоматчики. Поставили дом с ног на голову. При детях. Забрали телефоны. Забрали ноутбук. Забрали вообще всё что могли, включая перочинный нож. По делу о взломе табло в одесском аэропорту.

Второй день идёт судебное заседание. В котором в материалах дела не зачитано стороной обвинения НИ ОДНОГО ЁБАНОГО СЛОВА ПРО ТАБЛО В ОДЕССЕ.

Но зачитано, что НА СТРАНИЦЕ ШОНА В ФЕЙСБУКЕ ЕСТЬ ПОСТЫ НАПРАВЛЕННЫЕ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСКОГО.

Направленные.
    Против.
    Президента.
    Зеленского.
    Посты.
    В фейсбуке.
    Как позиция обвинения.
    В суде.
    По делу о взломе табло в аэропорту.

Значит, так.

Этих людей, тех, которые это устроили, мы будем травить и загонять. До последней гривны в кармане. До последней свободной минуты. Каждого. Каждого, сука. Я обещаю.

Пост Шона:
    View: https://www.facebook.com/100013151020465/posts/873276573120702/?d=n

Юрій Гудименко

10. Lanktocha

Мало ймовірно, що Порошенко буде сидіти, дехто з екс-президентів натворив куди більше і ніякої відповідальності.
    Досить видавати бажане за дійсне, не такий великий рейтинг у Порошенка, щоб набрати парламентську більшість, когось скинути чи стати президентом.

• Баян Баян x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не всі президенти так нахабно крали під час війни, і не приходили до влади на крові тих, хто загинув на Майдані. Порошенку люди повірили, і цим самим - він набагато цинічніший, ніж, скажімо, Янукович, який ніколи не крився, що він - урка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:good:
    От тому по справах Порошенка я й перепощую висери Портнова /котрого я також зневажаю/

• Подобається Подобається x 1
  13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зневажаешь, но подмахиваешь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. Все чекаю правдоподібну версію про те ЯК САМЕ Порошенко винен в тому, що УЗеленского не захотіли індексувати пенсії.

15. Good man

Good man Обычный человек

Ну, что, мои критики за борщеварочку из фракции Зеленского на форуме, пришла пора вам передо мной извиняться.

Зеленский:
    "Вы же не женщина, а человек серьезный"
    "Вы же не женщина, а человек серьезный". Зеленского из-за его реплики обвинили в сексизме

По ссылке даже видео есть.

Так, щенки, построились и по одному начали извиняться. Первым иуда, потом планктоша, далее борщеварочка, потом вразнобой.
    Счёт! Ииии раз!....

16. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, я в твоей Пензе ни разу в жизни не был и быть там не планирую.

Провокатор тут ты, иуда. Чтобы отвлечь людей от реальных проблем в стране, ты начинаешь придираться к мелочам.
    Тебе несколько человек говорит про падение роста ВВП при Зеленском относительно Порошенко. А ты ему в ответ - запятая не там, суффикс неправильно выбран, окончание не то.
    Из-за таких предателей как ты Украина чёрт знает куда двигается, а тебя запятые интересуют. Ты кому про свои запятые будешь рассказывать? Бабушке, которой надо собаку продать, чтобы коммуналку оплатить? Или человеку на селе? Они тебе твои запятые в одно место засунут и будут правы.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)