Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. elektrik

elektrik Well-Known Member

І як довго ми УКРАЇНЦІ будемо мовчати,тих "73проца"36%явних,я не беру до уваги,це гнилизна і не повний розвиток мозку ще в дитинстві.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2020-2-28_18-51-30.png

Останнє редагування: 28 лют 2020
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. elektrik

4. Юрко НОТОЦО

Во-во!

upload_2020-2-28_19-23-2.png

5. Юрко НОТОЦО

Поки смажений півень в-дупцю не клюне!

upload_2020-2-28_19-45-48.png

6. prius

prius Well-Known Member

Косолапе чмо само признало що воно голосовало за зеленого, бо йому Порошенко в сподні наклав купу імна

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, Вам знайти Ваші ж слова, де Ви чотири роки тому колись комусь писали про "чоколяду, яку хтось там вилизував із дупи", чи Ви самі згадаєте?
    Чи Ви вже сам уподобав ту чоколяду? Прямо із власних гатий, Ви жуєте ту порошенківську чоколяду, що він Вам наклав цілу купу.
    Якщо Ви самі про цю чоколяду не згадаєте, я не полінуюся, пошукаю.
    Тіільки який Ви після цього будете мати ідіотський вигляд. Втім, Вам все - божа роса
    Я за Порошенка не голосував, тому що він виявився баригою і брехуном, якого в жодному разі не можна було залишати при владі-чоколяді.
    А за Зеленського голосував, так. Тому що він у будь-якому випадку внесе зміни. Я поміркував так, що Зеленський - менше зло.
    А якби залишився брехун Порошенко, то залишився б хитрожопий Гройсман, без вищої освіти, але ставленик Порошенка, залишився б дуб-дубом Луценко, залишилися б жиди Грановські та нежиди Свинарчуки, далі за списком.
    Вам нагадати, хто такий Грановський?
    Будь ласка.

Це фото - одне з кращих, воно - з Вікіпедії
    А оце фото - звичайне.

Цей Порошенківський соратник зараз має громадянство Ізраїлю.
    Вибачте мені, але я не хотів, щоб ця морда ще п"ять років сиділа в українському парламенті і продовжувала грабувати Україну.
    Скажіть що-небудь, без оцінки тупо.
    Скажіть, Вам такі морди в Верховній Раді подобаються? На цій морді написано, що він бажає добра Україні, українському народу?

Отака моя відповідь, відповідь "косолапого чма". Я абсолютно не ображаюсь на Ваші образи, а просто бачу наскільки Ви далека людина від України. І в прямому і в переносному сенсі.
    Може, там навкруги Вас усі такі ходять, і Ви вважаєте ці рила звичайними?

• Тупо Тупо x 1
  8. elektrik

Півень в дупу,та ти шо,колаборант?,на фені кат-цапів це"петух в жопу трахает,най нижча каста в зеків самій каи-цапії",Ти прирівняв до України?
    Ти хочеш сказати що кат-цапи трахають Українців і Україну?
    ЗЕбедлан це лайно Бені,ще один жид пархатий,но не Єврей,таких треба гнати.
    А ти подумай що пишеш.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Факти на стіл! Ліпити і фантазівати не проблема. На основі чого такі думки? Зациклені порохоботи можуть заліпити і не таке.
    Особисто я, я і не повірив у такі обіцянки та не є фанатом Зеленського. Хіба я колись агітував, що от таке було обіцяне?
    Розпочинати срач і годувати троля не збираюсь.

• Тупо Тупо x 1
  10. elektrik

Ей зеленобидло,а ви їх вже посадили,свинарчуків?,рік пройшов,гроші крадете?
    Економіка України впала на 30%.
    Можеш сказати,чому?.

11. Lanktocha

Тут різне ставлення до влади. Без мантр і ярликів!
    Договорняки не з тими, що треба укладає і Зеленський.
    Кого із екс-президентів і їх оточення у нас посадили?

• Тупо Тупо x 2
  12. Юрко НОТОЦО

Ехе-хе...та Медведьо то всьо розумів,же Сорос 73% зелених виборців,та купив для Зеленського оптом,як презент з Єрусалима і думав же буде кредити давати йому Без кінця,як 340 млрд.долярів грекам.Що то буде вічна шара! А Сорос і мовить,щоб спочатку землю за старі кредити віддали...
    І почався срач...Ехе-хе!

44іввв.png

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пане Юрку, на Вашу маячню важко знайти відповідь. Тому я просто запитаю. А чому Ви вважаєте, що всі землі закуплять з Єрусалима?
    Чому Ви не допускаєте, що сотні тисяч українців з Канади, США, Аргентини, Бразилії не захочуть купити скількись там гектарів землі, де жили і працювали їх предки? Приїдуть сюди із власною технікою, власним досвідом...
    Такий варіант поміщається в Вашій поетичній голові? Чи там - одні квадратики, пардон - катрени?

• Тупо Тупо x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Шось я ніц не зрозумів,ні про кацапів,що 73% хохлів вже одурили,ні про тих хто там не єврей! Галичани простіше на то дивляться: Прийде час,що гебрей на російському танку в'їде до Львова клювати галицького хлопа в-дупцю...от тоді й дістане,і без слів!:bandera:
    Добре,хохлу тєжко то зрозуміти!:tongue:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Aujc1AHj0d8&fbclid=IwAR0qdfC9he0Jz6ErMS6N6eDE3wYePXOwtfcVT0plkCpVu7t-pV9BirL0JUA

15. elektrik

В результаті недавнього біологічного експерименту,кат-цапи створили істоту яку назвали ЗЕбедлан.
    Цю істоту знаходять 73проців(36% від всієї України,) і висувають на "призедента"Я не помилився,так пишеться наша "шусьтерка".:haha:

• Тупо Тупо x 2
  16. elektrik

Ні, ти не розумієш шо пишеш.Думаєш це прикольно,ти велика заморожена дитина,яка бавиться советським пломбіром,в ссср сексу не було,волосся на долонях не виросло,пора дівчину знайти,може просвітлить тебе.:crazy:

17. Lanktocha

Це вже не смішно і не остроумно.
    Скільки керуватись думкою, що я наймудріший, а інші всі дурні, їх можна і треба обзивати?
    Вже пояснював не один дописувач, прийдеться головою товкти до посинінь, всі 73% не сприймали Зеленського як божка, як деякі порохоботи, а вибирали "менше зло", такий вибір мені не зрозумілий, але так є.
    Скільки нити і колупатись у минулому?

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Йой,йой...пан Медведьо має в-голові фйола з манією,чи шо?.Хлопе,як Сорос скупить землю по 1000 дольців за га.,то продаватиме по е-е-е...??? ...по 200 тис.долярів за 1 акр під будівництва 1-єї хати,а гектар від 500 тис. до 2 млн.$/га.І де ,хто в Канаді,США з українців такі гроші знайде.Маєте бзіка в-голові? Ну то заспокійтеся!
    Гамериканці-демократи з конгресу хочуть гебреям презент зробити в Хазарії україншькій, скупивши там землю,поки Ізраїль ще там існує,та ще поки Палестиною,чи то й Сирією якою не став! Шо,не бачите,шо сі там,коло Хайфи творить!А Трампуль скоро той доляр дефольтує-девальвує і введе нове Амеро!І шо з тими трилліонами доляровими в папері той Сорос робитиме,га-а?Ой!:haha:
    Фактично 200 людей може викупити 70,8% території України, - Юрій Власенко

upload_2020-2-28_21-5-33.png

upload_2020-2-28_21-20-36.png

Останнє редагування: 28 лют 2020
  19. elektrik

• @Lanktocha,кажете тупо це?
    • "В результаті недавнього біологічного експерименту,кат-цапи створили істоту яку назвали ЗЕбедлан.
    • Цю істоту знаходять 73проців(36% від всієї України,) і висувають на "призедента"Я не помилився,так пишеться наша "шусьтерка".:haha:"
    • А ви розкажіть що не тупо і чого чекаєте від влади,преза,ВР,яку ви обрали?
    • Чекаю на відповідь....

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)