Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Борцуни диванні...
    Слава Вальцману, дебілики!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. О, протверезів, прапор Вася. Як там поживає щорічна матеріальна допомога?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. только что побывал в своей поликлинике (давненько там не был, к счастью), нужно было получить рецепт на бесплатные лекарства для отца

в кабинете участкового (она же наш семейный врач) застал подпольное собрание врачей-эсеров и меньшевиков. за пятнадцать минут (пока медсестра заполняла в компе необходимые данные) - был невольно посвящён во все детали того, что творится в нашем здравоохранении после свержения режима шоколадного барыги

начну с того, что все пятеро, присутствовавших на сходке врачей-подпольщиков, оказались порохо- и супруно-ботами! и на прошлых выборах голосовали против коломойского кодла. у всех зарплата год назад выросла до двадцати тысяч и все они, разумеется, были этим весьма довольны

а теперь, как я понял, с 1-го апреля, ввиду отсутствия финансирования, всем врачам в стране зарплата снижается в разы, вплоть до минимальной. и, если я правильно расслышал, 1-го марта по всей стране намечается забастовка врачей, недовольных данным течением событий

и вот эти врачи-порохоботы обсуждали, как это мероприятие сделать максимально массовым. что меня улыбнуло, с их слов, врачи-зебилы, конечно же, страшно негодуют по поводу снижения зарплат - но отрывать свои жопы от стульев и выражать власти своё "фе" как-то всё же опасаются. боятся, что выгонят нафиг

в общем, история старая как мир : те специалисты, которые год назад пытались донести до своих коллег всю пагубность увлечения "квартальными" песнями о грядущем коммунизме и которые остались тогда в подавляющем меньшинстве - сегодня берут на себя ответственность и пытаются поднять широкие медицинские массы на борьбу с вазеленской эпизоотией

как говорится, далі буде. наблюдаемый уже сегодня, катастрофический дефицит бюджета, в ближайшие месяцы приведёт к резкому сокращению зарплат бюджетников всех сфер. и к лету, думаю, на улицы выйдут уже не только вменяемые граждане-украиноботы, но и самые отъявленные зелебобики, год назад рвавшие за вазеленского свои жопки на британские флаги

потому как миром правят не деньги - а их отсутствие

p.s. (хорошо сказал. занесу в своё нота-бене))
    Отто Йорк

4. Не ну действительно, сука, если ты так любишь свою говнороссию и путина, чего не уехать? Деньги же есть. Я понимаю там, какой-то вася пупкин, у которого на бухло не хватает, не может уехать, живет тут в чужой стране, а у тебя же все есть. Наклоунадничал в офшорах нормально. Бабушка беня подкинула кусочек от приватовских денег. Можно поехать в свою родную столицу ватного пердостана, купить себе дом на рублевке и веселить себе своих жопаросов, тупорылими шутками. Им заходит на ура. Еще кучу бабла накосить до старости. И никому дела бы не было чем ты, пес смердячий там занимаешься.
    Нет, сука, надо было лезть на главный пост в воюющей державе, и вилять своим обрубленным хвостом перед путиным, заглядывая в глаза. Сука ты, а не пес.
    Арсен Зекиров

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. FB_IMG_1582710256718.jpg

• Смішно Смішно x 1
  6. Канада: Цирк Дю Солєй. Ризик і видовищність.

Україна: Цирк "До Соплєй". Піар і шоу для дибілів.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, а звідки боретеся Ви персонально? І чи є у Вас ружо, чи тільки смартфон без букви Ї ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мало лі з якого дива наш лізе в дупу? Може він вірус? ) Якщо вже українців вже майже "дістав", то чого ви турбуєтеся за Кремль? Та хай лізе на здоров'я , їм же буде поганіше). Мені просто цікаво, хто переможе: хазарський кнезь чи російський хан...

Останнє редагування: 26 лют 2020
  9. От накрило новинами.
    Тут то Сурков відвертий, на максимум українофобії жме, наче його спеціально попросили.
    І я ж не сьогоднішній - спеціально попросили таке бовкнуть і подивитися - промовчить Найвеличніший, чи проковтне.
    То тут розказують, що МВФ ось-ось погодиться на лайт-версію Антиколомойського закону у якому прописано, що Коломойського накажуть так крєпко, що усі ми йому 2 лярди винні станемо.
    То тут же ж на Бубочкін випад Ахмєтову:
    - Ви тут купіть державні нерентабильні шахти. Вам жеж рентабельних і дохідних насипали? Візьміть трохи нерентабельних. Якщо-шо, я з Антимонопольним комітетом перетру по своєму (це у Західному світі був би кончзальот - влазити в повноваження цієї структури, а у нас же ж президент відповідає за все, тому можна)
    На шо у Ахмєтова відповіли словами дяді Фьодора із Простоквашино:
    - чувак, чтоби купіть што нібуть нєнужноє, нужно продать што нібуть нє ненужноє.
    І відмовили, фактично показавши відношення олігархів до президента. А шо, Коломойському можна Вові саєчки давать, а Ахмєтову нє? Де справедливість?
    Це ще рейтингу у Найвеличнішого вистачає на те, щоб міністрам сказати:
    - поки шахтарям бабки не віддасте - і вам зарплат не давать.
    І я тут відразу уявив ліцо Новосад, якій і так 36 тисяч гривень на життя не вистачає, а тут хлабись - і освітяни за Мілованова віджиматись мають. Де шахти і де школи, Вова? І де Скалецька і її подвиг у Санжарах. І їй дулю?
    Це як в учебці: один дятєл з буфету запізнився на построєніє - а весь взвод на кулаки ставлять.
    Сука, і це висипається на тебе зранку.
    І звичайно ж тема дня: Тігіпко.
    Це ж треба розуміти - весь уряд міняти треба, А ми за цими ще не скучили.
    І, у звязку заміни Гончарука на Тігіпка, знову згадався фільм про Чапаєва, от просто - за 100 років - нічого не змінилося:

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2774575669316859/

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Кстати, да...

Я был на стадионе и слышал, как повизгывал Зеленский в микрофон, грозя пальчиком тем, кого привезли автобусами.

Но вопросы остались. Спросите у зеленоубогих улиток, что выполнено из списка ? Ничего.

То есть дрессированная собака не просто ничего не улучшила в стране, но даже не выполнила банальных обещаний со сцены.

А среди собак есть наркоманы ?

View: https://www.facebook.com/100001733266811/posts/2889432267791187/

11. Зелена мильна бульбашка здувається. Це успіх за півроку з вересня по лютий втратити майже 30%. Навіть Порошенко за перші пів року з червня по грудень втратив менше: 25%.
    Але під час тих півроку відбувся Іловайськ, оточення на 32-му блокпості, падіння доллара в 3 рази.
    У віртуального президента мінус 28% в тепличних умовах. ЗМІ працюють на нього. Він не марає руки в непопулярних реформах. Технологи його старанно намагаються асоціювати виключно з гучними медійними акціями типу звільнення заручників, негатив скидаючи на Гончарука.

В общем, ви пойнялі тенденцію. До 2024 Вова не досидить.

Тому розчарованим будуть підсовувати нову мильну бульбашку. Її вже десь надувають. Порошенка будуть добивати всіма можливими способами. Бо в нього ядерний електорат, справи проти нього розсипаються, то може і не мародер? Електоральне поле будуть дробити і далі, щоб переміг кремлівський Бойко. Для цього через агента Єрмака впихнуть окуповані території в наше виборне поле. Бо тільки так РФ зможе додати Бойку відсотків. А зелена ОПГ на це піде, бо їм це вигідно. Якщо Зеленський досидить, то владу вони втримають тільки розігравши партію, коли його зводять в другому турі з Бойком. Тоді наївні чубаті голови побіжать голосувати за клоуна. Прийом старий, як Кучма.

Коротше нас чекає договорняк зелених з червоними. Звісно в програші синьо-жовті.
    Але цього ми мусимо не допустити.
    Джон Сміт

12. medwedo berlogsoni

Цікаво, то Мітя малює, чи його дружина, що раніше людям нігті фарбувала?
    Гапчинська малює пухких ангелів

В мережі написано, що Мітя - менеджер своєї власної дружини.
    (Леонардо Недовінчений)
    Менеджер (значения) — Википедия

Останнє редагування: 26 лют 2020
    • Тупо Тупо x 1
  13. А яке відношеннядружина має до віслюка? Вона теж депутат від зебілів?

14. Ось цим тут і займаються косолопий планктоша, циган

"В общем, ви пойнялі тенденцію. До 2024 Вова не досидить.

Тому розчарованим будуть підсовувати нову мильну бульбашку. Її вже десь надувають. Порошенка будуть добивати всіма можливими способами. Бо в нього ядерний електорат, справи проти нього розсипаються, то може і не мародер? Електоральне поле будуть дробити і далі, щоб переміг кремлівський Бойко. Для цього через агента Єрмака впихнуть окуповані території в наше виборне поле. Бо тільки так РФ зможе додати Бойку відсотків. А зелена ОПГ на це піде, бо їм це вигідно. Якщо Зеленський досидить, то владу вони втримають тільки розігравши партію, коли його зводять в другому турі з Бойком. Тоді наївні чубаті голови побіжать голосувати за клоуна. Прийом старий, як Кучма."

15. medwedo berlogsoni

Хомчин, їй-Богу, нічого не зрозумів.
    Ви виклали буцімто карикатуру буцімто карикатуриста Гапчинського. Який художником не є (про це є розповідь в репортажі за посиланням, що я навів), а є лише менеджером своєї дружини, що ляпає всяких там херувимів і продає. З цього вони і живуть.
    Ви всі слова розумієте, що я написав?

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

У Вас уже і планктоша - косолапий? Цікаво, коли це з ним сталася така біда, і звідки Ви взнали?

• Тупо Тупо x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Бєня всрався,Богдан здох,
    почався переполох...
    Вірус у короні ходить по-Європі,
    а в-зелених пір'я вироста на-жопі:
    Що ж робити і як жить?
    Кого першим в-пику бить?
    Москаля,а чи хохла,
    гебрея,китайця?
    Кому першому із списку
    викручувать яйця?
    Отака буде проблема
    завтра на Верховній раді...
    9-го Мая про Це Все,
    Путін скаже па Параді!

upload_2020-2-26_15-10-25.png
    upload_2020-2-26_14-58-8.png

18. Зміна прем‘єра - непоганий спосіб каналізувати загальне невдоволення економічною політикою влади й вивести з-під «удару» самого Зеленського. Але цей трюк не придатний для багаторазового використання. Саме тому я був упевнений, що скандал із записами в кабінеті Гончарука навряд чи приведе до його відставки.
    А от зараз, коли рейтинги показують, що народ потихеньку повертається до тями, час міняти склад уряду, очевидно, прийшов
    Карл Волох

19. Залиш мене старенька, я в печалі.
    Кажуть Зеля засмутився, дізнавшись останні результати опитувань. І це йому ще всієї правди не кажуть.
    Бояться, що піде в Нірвану. Препарати вилучають.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)