Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Я вже скоро на сайт ЦВК буду ходити, як на роботу...
    Президентські вибори:
    Округ № 192, Хмельниччина

Зе - 72,46%

Депутатом по 192 округу (Ярмолинці) обрано колишнього регіонала О. Герегу.

Президент України Володимир Зеленський призначив Василя Гуменюка – гумориста з команди “Вінницькі”, яка виступала в “Лізі сміху” – головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області.

Тепер у вас, шановні жителі Ярмолинець і навколишніх сіл, є всі підстави почувати себе щасливими і сміятися до несхочу.

Отой гуменюк також хтів стати діпутатом, але програв герезі. А взагалі, щоби ви розуміли ситуацію по округу № 192, по мажоритарці, більше 90% виборців віддали свої голоси за антиукраїнських кандидатів.
    Я знаю - то все маніпуляції, прострації і передчасні еякуляції. Рафік не уіноват...
    Іван Виговський

2. Зеленський: корупції у вищих ешелонах влади вже немає.
    Факт: недобор у бюджет по січню - 14 млрд. грн.
    Нєпоняточка

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не погоджуюся. За всіма ознаками він пише з Росії.
    Нема жодного підтвердження тому, що він - громадянин України. І сіє розбрат серед громадян України.

4. medwedo berlogsoni

Хомчине, я про це, про цей путінський адінарот сказав ще вчора, коротко і ясно. Так Ви чомусь мене обізвали кацапом, який шукає приводу, щоб притягнути пуйла сюди.
    Так Ви ж так само зараз притягли сюди згадку про пуйла.
    Виявляєтся, і Ви, як і я - кацапський прихвостень?
    Разом - нас багато?
    Чи Вам можна згадувати про Путіна, а мені - зась?

І при чому тут Зеленський, що Ви цей пост видатного філософа минулого втулили сюди?

5. medwedo berlogsoni

Це порохоботам так би хотілося.
    Нічого, деяких аграіїв-вірусологів у спортивних костюмах, які то на мітингу проти продажу землі, то на захисті населення від коронавірусу, зі слів Зеленського (офіційна заява Президента) уже ідентифікували. Думаю, озера не вийде, а порошенківське болото скоро висохне.

Світ побачив дикунство деяких людей в Україні, коли ті кидали камінням в автобуси з евакуйованими. Тому світ обов"язково має побачити здорову реакцію влади на це дикунство, а також - покарання і організаторів, і виконавців.
    Тим більше, що ці "обурені" були без балаклав (Тітушко також в свій час був без балаклави, оскільки вважав, що робить добру справу), а тому їх судитимуть, а відслідкувати ланцюжок наверх, до замовників буде нескладно.

Останнє редагування: 22 лют 2020
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Писав і я, писали й інші дописувачі, протестувальники у Нових Санджарах дуже багато привозних, встановили осіб з Кропивницького і Кривого Рогу і на чому ви зациклюєтесь, що це доводить?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

[/QUOTE]

Я так бачу, Хомчине, що Ваші куратори також не дрімають. І Ви також під будь яким приводом тягнете сюди пуйла.

Це ж Ваші слова:
    [/QUOTE]

З тією тільки різницею, що я цю інформацію подав в темі Україна проти Росії, а Ви якогось лиха притягли ту ж саму інформацію в тему про Зеленського.

Припікає, Хомчине? Признайтесь чесно. Тут всі свої.

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце тупість!:))):))):)))

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стояло чітке запитання, до чого ви клоните і кого звинувачуєте?

• Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А если Майдан, зелебобик?Ненасильственные действия гражданского общества.И нет вашего Зелупы.

12. MayorMayor

Детей нет- это хорошо.Такая мразота не должна размножаться.

13. MayorMayor

Зебилятко, тут на форуме есть админ.Можете спросить у него, откуда я пишу.

14. Просто я показав, що віслючок побачив в очах хуйла, коли перестав смоктати у хуйла

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Прихвостнем кацапським можна бути і не маючи громадянства України, але якісь корені хохляцькі десь були надбані. Знайомі нашої сім'ї по Комунарську розкидані по РФ. Маючи змішані гени, не дуже люблять Україну, але славлять Путіна, хоча самі росіяне не дуже за свого царька. Світ такий різношерстний, що не за кого не можна ручатися, що воно нормальне.
    У мене немає претензій до того, хто на якій мовить, але дивлюся, як він тою мовою користується. Я сам спілкуюся російською, але на російських форумах. І не дуже добре для них кажу, та без хамства... але щоб розуміли, що їх чекає навздовзі, якщо не припинять срати на інші народи. А цих гепнутих галицьких і приблудних видно здалека по їх паскудній мові і поведінці.

16. Питання до комуняки
    FB_IMG_1582374702674.jpg

17. Коммунарец

Як то:"Я сперва засомневался...."
    Менше слів - більше діла. Кричати з броньовика - шлях до революцій та зради. Коли всі кричать - не чути себе і Бога. Гріх приходить через свабливість і вседозволенність.

18. Подивився відосік віслюка.
    Чекаю наступного -
    "Віслюк особисто зустрічає сучку з песиком з Уханя"
    (захоплені вигуки ЗЄбілів..)

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Коммунарец

В Росії може і не приймають, бо я там не був і то інша валюта, а в УПЦ МП приймають.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)