Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man , паря, Хомчин тебя справедливо говном назвал (буква Г по другому не переводится). Какая чєрная нєблагадарнасть!

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. Косолапий не тільки Г а ще й особа з повною нездатністю до аналізу і виявлення причин і наслідків. Закоханість в усіляких швілі і лідзе тому підтвердження. Або шлунково-кишковий тракт домінує над розумовими здібностями.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ти відносишся до тієіж субстанціі

4. Помните, как министр обороны, НГШ и Бубочка п#3дели, что в случае провокации и активных боевых действий части ЗСУ немедленно вернут на оставленые позиции??

Особенно хочу напомнить об этом целому спектру волонтёрок и военкорш, вещавших в унисон этому бреду мелкого ушльопка и сотоварищи.

Короче, я нашёл альтернативу возврата ЗСУ на ранее занимаемые позиции:

Детей Володимира Сцаныча и его прихвостней поселить в интернате Горска!!

До тех 128 детей с задержкой развития и колясочниками, которые с шести до десяти утра сегодня пережидали бой в подвале.

Это аккурат не доезжая до Золотого и в трёх км от Орехово.

Как вам идея?
    Тим Златкин

5. А що там клоун Сівоха? Вже запустив свою національну платформу примирення? Бо там в сірій зоні окупанти зайняли нові позиції і чекають його на чай.

6. Йому короновірус важливіший загиблого і чотирьох поранених на фронті. Наступ і прорив - всього лише "провокація"
    Ипать воно пропаще!

7. Кого, блдь, ви вибрали?

Мала час та терпіння . РЕКОМЕНДУЮ. Головнокомандуючий без папірця.
    "-Дякую ,доброго дня,дякую ще раз,шановні журналісти. (бритись не обов"язково).Ааа.коли головні речі,ааа,вже сказали,ааа,у нас було засідання ради національної безпеки України,ммм.на порядку денному були і інші питання,але ми почали з питання провокації ,яка відбулась,ааа,сьогодні,ааа,вранці,наааа контактній лінії.Хочу вам сказати,щооо,ааа,у нас потужна армія,провокації бувають.Армія,відповідно(кисле,дуже кисле ,обличчя)сильно відповіла.Але,ееее,не зважаючи на це,я хочу вам сказати,що,(зглатуємо слюньку)повністю еее контролюється,іііі,наша армія,ми з начальником генштабу,ця провокація не змінить курс,тому що тільки з сильною армією можна сідати за стіл переговорів.Курс до того,що ми йдем,впевнено наближаємось до припинення війни й до миру!!!!(о боже)Що стосується ааа ще одного ааа питання,до речі ще хотів сказати співчуття ще одному нашому загиблому(ГОСОДИ) бійцю і хай наші поранені..всее,все у нииих буде добре...
    Що стосується,ммм,що стосується короновірусу!!!!чесно кажучи(посмішка),чесно кажучи ,хочу вам сказати,у нас повністю контрольована ситуація.ми обов"язково повинні забирати наших громадян.Нажаль,деякі змі розповсюджують якусь дезінформацію з приводу того,куди їх везуть,що щось не готово.У нас є декілька варіантів,ми повністю готові,але найголовніше,шо ми забираємо наших громадян.Якщо ви побачите статистику,скільки там,це ,навіть ,не дорослі люди ,а хлопчики й дівчата.Всі там,багато людей,майже,90 х років народження.І я хочу звернутися до деяких політичних партій,які звертаються до людей,ми цю інформацію знаємо,завдяки правоохоронним органам.Звертаються до місцевих людей,еее,мешканців,і кажуть ,щоб вони там,підбурюють їх перекривати дороги.Ну,чесно кажучи,ми повинні з вами розуміти,ми забираємо своїх громадян,які є такими ж громадянами України,як і ми.А з приводу цих політичних,в лапках,таваріщєй,хочу вам сказати правду,якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей,ми привеземо всіх наших громадян,а ми привеземо обов"язково їх додому,тому що це наша,наш конституційний обов"язок та і просто людський,то я особисто привезу наших громадян в Конча Заспу в особняки.Все ,що я хотів вам сказати відверто".(насолоджуйтесь)
    Оксана Висоцька

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)
    Такую волну погнали Порошенко, Геращенко и поддержка "у-лю-лю"! Ну смех. А ведь Зеленский сказал простую банальность. Действительно, если ты не считаешь, что противоположная сторона также ищет мира, то зачем вообще вести с ней переговоры о мире? Но ведь сам же Порошенко вел с Путиным такие переговоры или нет?? Зачем же он это делал, если не считал, что тот также ищет пути заключения мира, но на своих условиях?
    Мне все больше кажется, что Пеця дальше больше становится союзником Зеленского))
    Сначала послужил торпедой, расчистившей Зеленскому путь на Банковую - всю чернуху, утопившую других кандидатов, сгенерировал Порох со своим штабом, а Зеленский прошел через шторм чистеньким, а теперь бурно движется, стоя на месте - генерит медийную активность, которая не дает ему плюсов, зато дает Зеленскому))
    Поправьте меня, если я не права.

• Тупо Тупо x 1
  9. Як можна поправляти пацієнтів жовтих палат? Як?

10. Silver bullet

Хомчин може не турбуватися, бо в ігнорі.

• Тупо Тупо x 1
  11. Борислав Береза:
    Он это сказал: «В моем мозгу я закончил войну». Это значит, что для него она закончилась. Возникает тогда только один вопрос, а за что тогда погибают воины ВСУ, для которых эта война продолжается. Продолжается, каждый миг, каждый час, каждый день. И, что будет с Зеленским, если они тоже скажут, что война для них закончилась и уйдут домой? Ведь война закончилась. Сколько продлится его правление? А наши западные партнеры могут снимать санкции с РФ? Ведь в мозгу президента Украины война закончилась. Так почему она должна продолжаться для них? Думать ему надо, что говорить. Думать!

Валерій Прозапас:
    Зараз нам знову доведуть втрати і всі забудуть, що головнокомандувач володіє "іскусством шутіть о войнє", тим більше в його "мозгу он єє закончил".
    І там ще один молодой міністр розпинається про теорію і практику "совмєстного патрулірованія", а члєн РНБО презентує "платформу примирення".
    А розплата за таку ганьбу і брехню - українська кров, попереджали ж.

Олена Монова:
    Пресс-секретарь Вавы со слюнями восхищения радуется тому, что Вава в Мюнхене сделал всем сміщно. У меня в этой связи всего один вопрос, вернее, сначала было два, однако вопрос "дура, что ли?" я сочла риторическим и задавать в лоб не стала, чтобы не умножать скорбь. Поэтому все же всего один: наху.. зачем в президенты было переть?
    Ездил бы себе с лысым и дальше, собирал деньги в трусики. А теперь все, теперь потерпевший.

"Жодні військові дії у зоні ООС не розпочались", - Хомчак. - "..і розганяти "зраду", що почалась якась незрозуміла війна... це зовсім не так", - заявив начальник Генштабу-головнокомандувач ЗСУ.
    Тобто, хлопці сьогодні загинули, отримали поранення і контузії не від обстрілів російського агресора, а в Оманському готелі чи на Сейшельському пляжі?

МояправдаЖЖ:
    Маленький клоун говорил президенту "Я ваш приговор!". Схема Свинарчуков оказалась предвыборной ложью, как и "убийство Порошенко брата". Вова, где извинения?
    Насчет твоего "совместного с оккупантами патрулирования". Пацан сказал - пацан сделал. Главнокомандующий, вперед со своими "слугами" патрулировать кордон с моторолами. Мы ждем. Ты ж не лох.
    И еще: "У меня нет времени стратегически мыслить" можно выразить одним словом "Я - дурак". Поэтому, когда будешь обсератсья на людях в следующий раз - промолчи. Стыдно не тебе, а нам за тебя.

glosss:
    "Я, в своём познании настолько преисполнился, что я как будто бы уже 100 триллионов миллиардов лет, заканчиваю триллионы и триллионов таких же войн, понимаешь? Мне уже этот мир абсолютно понятен, и я здесь ищу только одного: покоя, умиротворения и вот этой гармонии от слияния с Владимиром Владимировичем и Игорем Валерьевичем" - сказал Зеленский. Совсем он поехал, эзотерический президент.

12. Лютий треш у лютому
    Виявляється, що це була провокація. Якісь злі терористи спровокували напад на українські позиції сьогодні вранці.
    Напевне, для того, аби рзсварити двох пацифістів Владіміра Владіміравіча і Володимира Олександровича.
    Але наш президент заявив:
    "Україна впевнено наближається до припинення війни".
    Ага. Тільки ми умов миру ще не бачили.
    Я думаю, що миротворець Владімвладімирич пропише в умовах миру обовязкову умову, щоб сьогоднішніх провокаторів зробити учасниками бойових дій.
    а сімям чотирьох загиблих сьогодні терористів треба ж буде виплатити компенсації з державного бюджету.
    Пацифізм він такий, він бє по кишені кожного громадянина.
    А ви готові дати Пушиліну УБД?
    Віктор Бобиренко

13. Протягом останніх півроку я багато разів писав, що, за моїми спостереженнями, Путін ні про що із Зеленським домовлятися не буде - «масть» не та. Тобто, якісь формальні доброзичливі жести про людське (європейське) око робитимуться, але, в основному, тактика буде «пінкамі под шконку».
    Найприкріше - ця лінія повністю себе виправдовує:
    1)Янелох письмово підтвердив готовність застосувати формулу Штайнмаєра, практична реалізація якої може стати катастрофою для України;
    2)санкціонував відведення військ попри те, що вогонь з другого боку так і не припинили (а це було першочерговою умовою);
    3)продовжив переговори про розведення не зважаючи, що перший етап не дав жодного ефекту, людей на ділянках розведення гине більше, ніж раніше, а російські найманці, всупереч усім домовленостям, зайняли позиції, залишені ЗСУ;
    4) Зеленський після обіцянок розміняти полонених по формулі «всіх на всіх» погодився на абсолютно несиметричний і несправедливий обмін, нав’язаний йому РФ, хоча нічого, крім рейтинга, чинити так його не змушувало;
    5) вигідні тільки Росії місцеві вибори на окупованих територіях разом із рештою України стали програмним пунктом діяльності зовнішньополітичного відомства і більше з додатковими умовами (зокрема, щодо українського контролю за кордоном) не пов‘язуються. Більше того, Зеленський сьогодні вже готовий навіть на «спільний контроль» (що є повною нісенітницею), але Росія не погоджується навіть на це.

Іншими словами, метод силового тиску Путіна на Янелоха повністю себе виправдовує. Нинішнє загострення на фронті - черговий крок у цьому напрямку.
    Знаєте, втрати людських життів ще можна якось пояснити, коли мова йде про захист суверенітету своєї країни. Але віддавати їх, коли цим суверенітетом торгують, та ще й задешево - до сказу прикро
    Карл Волох

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і так, а Порошенко із Путіним переговорів не вів? Чи не було у них таємних телефонних розмов, про які не всім відомо?

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Хочу вас підтримати. А в Зеленського є вибір?
    В нього нема вибору - ні для того, щоб нам світ допомагав, аби Путін не зробив тут випалену землю на сході, ні для того, щоб сюди заходили інвестори, а люди не бігли за кордон. Він повинен хоч би декларувати це на всіх майданчиках. При тому Порох залишив важку спадщину Мінських угод, і Україна повинна як держава мати гідність свої угоди тримати.
    А ця тучна свиня з одного боку всюди декларує, що Мінську нема альтернатив, а з іншого боку підсерає як може на всіх обговореннях мирних ініціатив. Візантійщина. Зеленський виглядає набагато поряднішою людиною - маю надію для багатьох в світі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я Хомчина з ігнору сьогодні цілий день витягував. Чекав, поки він Гудмана гімном (лайном) назве. Слава богу, дочекався.
    День пропав не марно. (Звичайно, на те, щоб глянути на Хомчину діарею, потрібен час, я трохи відстав з французькою)
    Одне лише незрозуміло - чому Пріус так вперто став на захист Гудмана-кацапа? Три роки тому виступав проти кацапів, а тут - "грудью на защиту".
    Мене це, звичайно, не дуже хвилює, але спортивний інтерес, признаю, має місце. Я вважаю, що то Пріус по гинерції.

• Тупо Тупо x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, сделаем так:
    Ты можешь называть меня кацапом, я не буду возражать, но:
    Ты на выборах голосуешь за Порошенко и за его партию, подтверждаешь это фотографиями; Перестаёшь хвалить Зеленского и не призываешь голосовать за него и за его партию на выборах.

18. - Президент зателефонував Меркель, Макрону, Трампу, Туску?
    -МЗС готує поїздку послів G7 до місця подій?
    -Є вимога до РФ припинити військові дії? ОБСЄ отримала претензію за бездіяльність?
    - Правляча фракція готує заяву? Україна відкликає представників з Мінську?
    -Заява до радбезу ООН?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)