Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нагадайте тут усім хто у нас головнокомандувач і хто дав команду відвести війська від Золотого і обіцяв повернути на залишині позиціі в разі загострення? І коли повертаємося на попередні позиціі?

2. Не знаю яку війну закінчив зеля в своїй голові і що він там побачив в очах путіна, але збоку це виглядає так, наче 16-річна дівчинка закохано дивиться в очі рецедивіста-гвалтівника і бачить там щирість і бажання створити сім'ю.

І коли у випадку 16-річної закоханої у гвалтівника дівчинки, з цим ще можна якось змиритися (це її особисте життя, і якщо вона дура, то що ти можеш зробити), то у випадку коли так поводиться 42-річний виконавець ролі президента 40-мільйонної держави під час війни, така поведінка не піддається здоровому глузду, поясненню і є очевидно антидержавною.

Як можна сплановану по всьому фронту атаку ворога сприймати як провокацію, направлену на зрив миру? А ти стоїш над трупами вбитих і розказуєш про провокацію і мир, якому ніщо не завадить...

Це неприродня поведінка. Неадекватна поведінка голови держави, який апріорі не може поводитися як 16-річна закохана в гвалтівника дівчинка.
    Більше того, така неадекватна поведінка явно шкодить інтересам держави.
    І тут мова йде не тільки про зняття санкцій, що чого ця поведінка приведе, а й про те, що ніхто тобі не повірить і ніхто не стане на твій бік, коли акт наруги над тобою станеться. Бо коли гвалтівник тебе бив, а ти розказувала про те, що це все заради створення сім'ї, то не дивуйся що ніхто не прийде тобі на допомогу потім, коли станеться непоправне.

І головне, вступаючи з гвалтівником в стосунки заради створення міцної сім'ї і народження дітей, не забувай, що ти не 16-річна дівчинка, ти - мальчік.
    Mason Lemberg

3. Хм, перекажіть там хтось Моніці - шоб подивитися в очі Путіну, треба перестати причмокувать і піднятись з колін. Можна не дякувати.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пані гудмановська Моніко, так що там стосовно Гудмана-кацапа?

• Тупо Тупо x 2
  5. medwedo berlogsoni

@prius , прошу пробачення.
    Я чомусь вважав, що на даному форумі лише один прихильнк кацапа @Good man -а. Це - @Mykhaylo Khomchyn . Схоже, що я Вас недорахувався.
    Ви обоє настільки ненавидите українського Президента, що ладні закрити очі на знущання над українцями того кацапа з-за поребрика.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  6. FB_IMG_1582034950753.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Нинішній важкий бій в Золотому - це повний крах політики зеленського щодо "розведення", формули штайнмаєра, умиротворення агресора, запобігання перед путіним.
    Як ви гадаєте, який висновок зеленський зробить з цього краху?
    Продовжить політику, яка зазнала краху.
    Втім, ви й самі це знаєте.
    FB_IMG_1582035659794.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Хтось загинув сьогодні... Новини змовчали ім'я,
    Обірвались нитки, що вели від дідів до онуків...
    Сиротливо стоїть біля ями маленька сім'я,
    Хтось взяв квіти, хреста, хтось — світлину Героя у руки...

Хтось загинув сьогодні... А хто — не прознати ніяк,
    Бо новини із Ради на звістку звалились горою...
    Хтось із тих, хто з бешкетників впертих зростав, забіяк,
    Але виріс для свого народу достойним Героєм...

Хтось загинув сьогодні... Не знаю я, хто Ти... Прости...
    Нам замилюють очі, серця цементують щоденно...
    Адресату без імені вкотре пишу я листи,
    Тільки замість чорнил гнів і розпач ціджу я із вени...
    (с)Вікторія Бричкова-АбуКадум

9. medwedo berlogsoni

У нас біда. @Mykhaylo Khomchyn не може сказати: @Good man кацап чи ні?
    Після того, як останній не зміг підтвердити, що пише з України, а почав викручуватися.
    Якщо Ви, Хомчине, не відповісте, то виходить, що Ви - в одному патрулі з кацапом Гудманом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Таке ж Г як і ви

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате головний Зебобік повірив.

12. Сейчас на "Бахмутке"...
    орки Мордора радостно "топят"
    президента Зеленского...
    В крови наших солдат...

УРОДЫ...ЖИВОТНЫЕ...
    Констянтин Машовець

13. Протягом брифінгу РНБОУ жодного разу не звучало слово Росія.Міфічні бойовики напали. FB_IMG_1582034950753.jpg

14. Головнокомандуючий з кварталу, ворог пішов в атаку, бій тривав декілька годин, українського воїна вбили.

Мозок Вам не підказує, що миру насправді немає, а йде війна?!

Якщо не жувати і не продавати квитки на засідання РНБОУ з клоуном Сівохо, то можна негайно відкрити вогонь у відповідь з усіх видів озброєння і зберегти українські життя в подальшому

П.С. Нагадаю, що «окупант», «бойовики», ворог - це Росія, Кремль!
    Володимир Омелян

15. "Наступ бойовиків на Донбасі не змінить курс на припинення війни".

Ну да, коли бойовики наступають, треба просто перестати стріляти.

Кончена істота....

16. medwedo berlogsoni

Дякую. Щоправда, стосовно мене Ви помиляєтеся. Хоча б тому, що я - за незалежну і демократичну Україну.
    Ви не найдете в моїх постах нічого, що було б проти України.
    А проти Порошенка - так. Бо він виявився баригою зі шкурними інтересами. Я за нього тоді в 2014 році голосував, захищав його від @VasMT - можете подивитися мої пости, суперечки з Василем, і про дорогі пляшки на столі, і про те, що президент може бути мільярдером, головне, щоб він почав працювати в інтересах України, боровся з корупцією і кумівством.
    Але Порошенко розтоптав сподівання більше половини його виборців. Навіть не половини, а набагато більшої кількості. Тому ми всі проголосували проти Порошенка. І я особисто, дивлячись, як він веде себе зараз - свиня свинею, не жалкую.

А от стосовно @Good man - а Ви не помиляєтеся. Бо це Г Вас регулярно підтримує на ЛФ. Розсипається похвалами на Вашу адресу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  17. medwedo berlogsoni

Хомчине, я ще зранку казав, що всяка наволоч відтопчеться на загиблому воїнові.
    Війна йде, але прагнення досягти миру - природнє, щоб не гинули люди. Зеленський вирішив спробувати досягти миру. А всяка наволоч радіє, що у нього це не виходить.

А те що Ваш Омелян - дурень або провокатор, можна судти з того, що в такому випадку Росія також відкриє вогонь у відповідь з усіх видів озброєння. І скільки тоді українських життів не збережеться?
    Чи Росія вогонь не відкриватиме? То чому ж тоді Порошенко підписував Мінські? Простіше було відкривати вогонь після першого ж загиблого українця після підписання угод. Так просто...

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)