Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Ага, только у них были свои мотивы. Клинтон тоже говорил про необходимость сдать оружие.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Правильно і сумно, але відсутній оптимізм. Попри всі негаразди, я вірю, що після великих потрясінь світ прийде до розуміння істини і стане жити як належить тим, заради яких був створений цей світ. Заради любові і взаємної поваги, для процвітання кожного всього людства. Звісно, хочу , щоб люди вгамували свої пристрасті, особливо на ЛФ, і відносилися з повагою одне до іншого, але не все виходить як гадається. Може і краще... Хто вірує, тому не треба доводити багато, а невіруючі отримають по своїм діям і результатам.
    Особисто я задоволений життям і не збираюся їхати з України, бо навіщо я створював кільце оборони навколо свого аріалу проживання? Поки що не бачу природних негараздів біля себе, які б змусили мене емігрувати, як десь по світу, де чвориться несусвітнє.

Тому бережіться спокус і залишайтеся непохитними у вірі... і ви отримаєте належне.
    І ще... Треба любити і поважати Україну і його нарід, але душею жити в царстаі Божому. Хто веде себе прийстойно перед Богом зараз, той і в майбутньому отримає винагороду в Його державі.
    Важко це зрозуміти і з цим жити, але краще, ніж паскудити і жити у своє задоволення. Принаймні, можна буде сказати, що намагався так жити тому, що на небесах.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG]:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, кому ты рассказываешь про борьбу с беней? Слова политиков никого не интересуют, важны дела, а по делу уже больше полугода крутят шашни с МВФ про ПриватБанк. Вот и вся борьба с беней.

6. Good man

Good man Обычный человек

Надоели эти вынюхиватели правды. Любой знает, Зеленский честный, а Порошенко вор. Кому нужны эти частности про квартиру в Крыму, про Оман, про Ватикан, про фильмы в России. Избиратель знает, всех профанов и насильников в команду Зеленского подсунул Порошенко.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. ЗеБєня:
    Дивись зелєпузік, це твій вибір 2019!

Юрій Каракай:
    Ми коли його селом обирали думали що він тільки на сцені дурачок, а в жизні — вчитель математики.

@dmitriypaut:
    Собор святого Петра ещё не видел такого количества охранников, как у преЗедента мира Зеленскага.

Зеленскай
    - Папа Римский назвал миня президентом мира!
    - Объясните @ZelenskyyUa , что Папа Римский раз в год и преступнику ноги моет.

Fursa Sergey:
    Зеленский хочет, чтобы голосование на выборах шло через смартфоны. Проектом займется Дубилет. Угадайте, кто наберет на следующих выборах 88,8%?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

То Зеленський ввів вас до Оману.:)))

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А вас?)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вважаю, що це театр. До того ж з поганою режисурою. Ну що таке обшук СБУ на 1+1 ? По великому рахунку нічого. Коломойський точно знає, що нічого каналу не загрожує. З другої сторони, люди дивляться на це і .... правильно, жаліють 1+1, бо влада на них тисне. Люди завжди жаліють тих, хто страждає від влади. І для 1+1 це добре, розвелися всякі заклики, мов бойкот каналу, а так... може собі трохи притримає глядачів.

Отже, ви запитаєте Миха, а що тоді боротьба між правильним президентом і олігархом Коломойським??? А я вам відповім. Повірю у протистояння, коли президент буде в Україні, а Коломойський - в Ізраїлі, де розкішно розїжджатиме на Шкоді Октавії. Так, як це було при клятому Порошенку.

Ну а це, що зараз - макарони на голови довірливих бобіків. Не більше!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене то нєдотиче. Я не голосував за нього, він навіть мене не розчаровує.

12. Gyppsy

Ну а мені шо до нього?
    Я на нього й не в обіді)

Я от за Порошенка дуже переживаю. Хочу, щоб його поскоріше вже судили, поки в судах сидять ним призначені судді. Бо мене від того Портнова вже кумарить...

Відбуде Пєтя суд, понесе шо там йому належиться, і буде далі собі спокійно торти пекти і когутики з рошенок ліпити )))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не хочу. Я хочу, щоб ви постійно носили той камінь під пазухою. Нехай муляє.:))) Ну раз хочеться. За хочеться теж тре платити.:)

14. Gyppsy

А зря не хочете)))
    Як казав класик: раніше сядеш раніше вийдеш;

Хай дід внуків бавить, шо нє?
    Ну то й платіть за своє хочеться, хто ж вам боронить?)))

15. Польща:
    - форма правління - парламентсько-президентська республіка, в якій президент відповідає за зовнішню політику та оборону
    - населення - 39 мільйонів осіб
    - бюджет на 2020 рік (видатки) - 435,3 мільярдів злотих, що по курсу на сьогодні (6,3) становить - 2,74 трильйона гривень
    - видатки на утримання президента - 143,6 мільйонів злотих, що по курсу на сьогодні становить 904 мільйони гривень
    Projekt przekazany do Sejmu RP w grudniu 2019 - Ministerstwo Finansów - Portal Gov.pl

Україна:
    - форма правління - парламентсько-президентська республіка, в якій президент відповідає за зовнішню політику та оборону
    - населення - хз, 0,888, приблизно таке ж як в Польщі
    - бюджет - 1,18 трильйона гривень
    - видатки на утримання президента - 916 мільйонів гривень.
    Про Державний бюджет України на 2020 рік

Таким чином:
    - форма правління і функції президента в Україні і Польщі приблизно одинакові
    - населення приблизно одинакове
    - бюджет Польщі в 2,5 рази більший
    - Польща на утримання президента витрачає менше ніж ми на утримання велосипеда.

Хто зробив себе разом?
    Mason Lemberg

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо приклад України і Польщі. То за Порошенка, за Ющенка, за показниками Україна і Польща відрізнялись, таке стало тільки недавно, при Зеленському і по його вині. Що безпідставно, то безпідставно.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)