Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так у Святому Писанії сказано.
    Я так розумію, що твердь - це щось тверде. Не мяке, і не рідке. Чи те написане - неправда? Тоді виникає законне питання - а скільки там неправди?
    Ну, це вже в іншу тему.

2. Good man

Good man Обычный человек

Ему Папа, наверно, перед визитом условие поставил - сторонникам иуды Коломойского приходить только в защите.

3. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

@medwedo berlogsoni Плоскоземельці називали небо твердю, тому що вважали його куполом, на якому закріплені зірки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, от Ви знову повертаєтеся до Святого Писання)
    Таки Вас щось ґнубить, ьо не можете без того, чого, на Вашу думку, нема і не може бути;
    @medwedo berlogsoni, студіювати Святе писання це не те саме, що вчити іноземну мову.
    Його осмислити набагато важче.

Може візьміть і спробуйте?

Останнє редагування: 9 лют 2020
  5. Good man

Good man Обычный человек

И сказал Бог: да будет твердым слово женщины и возрадовалась женщина и заговорила. И пожалел Бог о своих словах и дал он женщине воды и да совмещает она воду и свёклу и варит она борщ. И стало так. И стало всем хорошо. И воздал мужчина за сей жест почести Богу.

6. medwedo berlogsoni

Ні, я не збираюся читати легенди древніх іудеїв.
    Я волію розуміти на слух фільми з Бельмондо і Луї де Фюнесом в оригіналі.
    А тему про небеса не я почав. То Ви відсилаєте Миха на небеса, я ж його, як віруючу людину, резонно пропередив, щоб при польоті на Марс трохи пригнувся. Щоб не стукнутися. Об тверде.
    Ви ж мені пропонуєте зануритися в тисячу сторінок чогось, написаного дві тисячі років тому, коли люди навіть не знали, що Земля - кругла і обертається навколо Сонця, а Місяць - навколо Землі, і шукати там зерна серед полови і відділяти козлищ від козлів...
    Красно дякую.

Останнє редагування: 9 лют 2020
    • Смішно Смішно x 1
  7. Gyppsy

Видите які Ви є - перше першим починаєте про Писаніє, а потім берете і перестаєте.
    Ну нашо Вам згадувати про тоте Письмо, котрого Ви не можете зрозуміти?

)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Подмосковный, ты не просто их слушал, а поверил им и после этого пошёл и проголосовал за Зеленского.

9. medwedo berlogsoni

Припиняємо флуд. Я починаю читати VOYAGE au Centre de la Terre . Це для мене - значно цікавіше.

10. Gyppsy

А для чого Ви його тоді починали? о_О

зі
    Ну добе, ще відповічте на тото запитання "Ну нашо Вам згадувати про тоте Письмо, котрого Ви не можете зрозуміти?" і припиняємо флуд. Може...

11. medwedo berlogsoni

Підкопнути Миха. Тому й згадав. Мені подобається його підкопнути. З одного боку, він вдає з себе віруючого, з іншого - на кожному кроці каже неправду. Не возлюбляє ближнього свого і ворога свого.
    Каже - передоручи турботи Богу, а сам задницю рве за Порошенка, турбується за злодія-мільярдера, який в вушко голки ніяк не пролізе, хоч би й хотів. Верблюд пролізе, а Порошенко - ні.
    Так що можна інколи трохи і пофлудити. Особливо - коли є привід.

• Подобається Подобається x 1
  12. Gyppsy

О, то Ви трохи знаєте всяких файних фраз :yahoo:

зі

А я від Вас навчився, що на турецькій мові і "вівця" і "коза" пишеться і звучить одинаково - unknown.
    Таки файна тота турецька мова, точна і правильна :good:

)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поки міліє єдиний казначейський рахунок, дирка в бюджеті і жодних плюсів в економіці.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не сприймайте світ чорно-білим, як у вас - не голосував за Порошенка - зрадник, як аналоогія, одне питання: чи подобається пити зранку коньяк - як подобається, значить алкоголік, подивимось ширше, може взагалі не вживаєш алкоголю, може подобається коньяк але при інших обставинах та в інший час доби, може виваєш інші алкогольні напої... і багато інших варіантів, так і не все просто, хто як проголосував на виборах, які давно увійшли в істрію.

• Баян Баян x 1
  15. Lanktocha

Колись Тетчер і Буш казали не виходити зі совка, послухали, але зробили по-своєму.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Колись і Порошенко ототожнював себе, як "президент миру".

• Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

шо - чесно?о_О

18. Silver bullet

де ви це взяли?

• Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

Ой, я перепрошую :dntknw::blush:

Спитав у вуйка, то я зовсім трошки помилився. Чуть-чуть)
    Там не "коза", а "баран" і не "unknown" , а "koyun".

А я чось весь час думав, що то так і є. Виявляється, що баран і коза це різні речі.
    Короче, кожний бачить те, що хоче бачити)

А @medwedo berlogsoni бере і каже)))

• Смішно Смішно x 1
  20. Silver bullet

ой, а я вже...) мені братися за мови ніяк, бо і без того є чим новим зайняти голову. Почитати б щось від чого голова відпочиває...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)