Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Вот и надо тебя вернуть в родные пенаты. Будешь два гектара осваивать.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Блін, Пенза забуває, що саме Зеленський надав статус учасників бойових дій добровольцям.
    При Порошенкові це якось не виходило ;).
    Зеленський підписав закон про статус УБД для добровольців
    Або ж Пенза знає, а просто - кацапський провокатор. Буває й таке.

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Подмосковный, при Порошенко добровольцы шли в бой, а при Зеленском они идут под суд. Вот и вся разница.

4. medwedo berlogsoni

А от цікаво, звідки "український патріот" Гудман, що проживає, за його твердженням, в Україні (не знаючи при цьому української мови), знає про два російських гектари?
    Мови не знає, а про російські гектари знає.
    Я спробував зайти за посиланнями гугла, але ці посилання блокуються українськими провайдерами.
    А от гудмановський провайдер, очевидно, не блокує. Чи бува часом не в Росії?
    І чому це Гудман так свєдущ в російських гектарах, до яких, я впевнений, жодному громадянину України немає діла.
    Проколовся Гудман уже вкотре. Буває.
    два гектара.JPG

5. Good man

Good man Обычный человек

Подмосковный, про два гектара известно давно. Я же джентльмен, поэтому не могу сказать "слышь, ТП, пошла *****". Но деликатно отправляю борщеварочку за тысячи км на дальний восток.
    Ты, паря, должен был оценить моё нравственное превосходство, а ты опять включил свою пластинку.

6. 600 мільйонів гривень коштів платників податків витрачено в 2019 році на утримання Володимира Зеленського і його апарату.

А ти продавай собаку, щоб погасити борг за комуналку!

7. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, наш подмосковный любил регулярно делать ассоциации между ПЕС и пёс. А после известной выходки члена команды Зеленского как-то притих на эту тему.:))):)))

8. medwedo berlogsoni

Пріус став на захист кацапської пензи, яка українською - ні в зуб ногою, зате вона знає, по скільки гектарів роздають на Далекому Сході.
    Маладєц, Пріус, так дєржать! Родіна тєбя аценіт!

Ви, Пріусе, через свої хворобливі амбіції раді навіть кацапові підспівувати.

• Тупо Тупо x 2
  9. Good man

Good man Обычный человек

Подмосковный, а я ещё знаю, что совсем недавно в Китае за второго ребёнка был большой штраф. Сейчас ты скажешь, что я Пу Тин?:haha::haha:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

какой маладєц, словно Савчєнко.:)))

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Good man

Якраз хамлять тут найбільше не ми. Потрібно гідно відповісти та не дати наплювати собі у тарілку.
    Не погоджусь. Ніколи в Україні не був популярним та не прижився царьок-тиран.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

А Ви на нього не реагуйте. Чистий провокатор. Видно пана по халявах.
    Коли він каже, що статус учасників бойових дій дав Порошенко, а насправді - Зеленський, якого він обсирає в кожному дописі, то про що тут можна говорити.
    В російських гектарах він розбирається... Кому з тих, хто проживає в Україні, цікаві ті далекосхідні гектари? І хто про них колись щось чув, а якщо чув, то чи звернув увагу?
    Нікому ті гектари не цікаві - ні ті, що в Росії, ні ті, що в Туреччині, ні ті, що в Монголії.
    А Гудмен про них знає. Бо йому ці гектари щодня в Москві всі вуха продзичали.

• Тупо Тупо x 1
  13. hrim

hrim Well-Known Member

@medwedo berlogsoni назвав офіцером української армії чмошника.
    Виходить, @medwedo berlogsoni - конферансьє антиукраїнського чмошника.

Якщо хтось мені покаже, де @VasMT
    Я вибачуся.
    Портфоліо @VasMT:
    систематична дискредитація керівництва силових структур,
    систематична дискредитація внутрішніх силових структур,
    популяризація сайтів окупованих територій,
    заклики юридично оформлювати неоголошену агресію,
    систематичні спроби антисемітської провокації,
    систематична дискредитація спротиву фальсифікації виборів,
    систематичне поширення негативістської дезінформації.
    систематична дискредитація ЛФ нецензурщиною,

14. Good man

Good man Обычный человек

Не устану повторять, без дискредитации военных Зеленский не сможет реализовать планы Путина по Минским соглашениям, а значит войти а историю миротворцем. Они для него помеха. Поэтому мы ещё не раз услышим про уголовные дела против участников ато.

Я никогда не заявлял, что статус участников боевых действий добровольцам дал Порошенко. Это очередная ложь подмосковного. Но я точно утверждаю, что при Порошенко таких добровольцев были тысячи, а при Зеленском десятки, если не меньше.

15. Якби я не знав деяких реальних подій і настроїв у зеленому середовищі, то міг би навіть припустити, що вся ця маса скандалів, зашкварів, дуростей і інших виявів неадекватності, усе без винятку - це добре продумана стратегія, щоб усіх нас утримувати на безпечній віддалі від небезпечних висновків. Тих, хто не лише негативно, але й вороже ставляться до Зеленського та його каманди маладой, немовби зводять на манівці до маргінальних тем та насмішок, щоб у голову не лізли думки про якийсь новий Майдан, Ростов для декого й інші неприємні детальки. А тих, хто раніше на це чудо в пір'ї молився, а зараз дуже повільно, але все ж починає потрошки прозрівати, відводять від крайнього негативу й пробують переконати, що це ж усе такі самі прості люди, як і ми з вами. Так: купа дурників навколо, так: помилки, але ж не зла воля. Яка ж тут корупція, яка зрада? Та ж нашому Вовочці "поспівчувати треба, що з таким контингентом працювати мусить".

Насправді, дійсно маємо там певну гримучу суміш ідіотизму й некомпетентності, від чого усі ці скандали та конфузи. Але не бракує й подій на другому поверсі, де тільки тупістю пояснити все неможливо. Може я помиляюся, але чомусь мені важко повірити, що у верхівці (їхніх нардепів це не стосується) зовсім нема мислячих людей. Тому, коли поритися в переліку численних негативних чи дурних подій і заяв, то можемо нагледіти й одні, й інші тенденції. А це важливо. Бо деколи, як мені здається, наша зелена влада більше грає в дурочку, ніж є такою насправді. Наголошую, акцент на слові ДЕКОЛИ.

Коли згадуємо ідіота, який запропонував за газ собачками платити, то, звісно, виникає спокуса подумати, що це умисно, адже в ті самі дні в нас була купа дуже поганих новин з економіки, бюджетної сфери, політики. Кожної такої новини окремо вже мало б вистачити для початку серйозного збурення в суспільстві. А ми цілий тиждень фотожаби малювали й у сарказмі вправлялися. До речі, за цим приємним, але малоперспективним заняттям забули, що це дегенеративне "юне дарованіє" - той самий виродок, який звернувся до правоохоронців з вимогою відкрити кримінальні справи проти волонтерки й ветеранки, які вимагали у водія автобуса вимкнути рашистський серіал. Хороша така димова, точніше "газово-собача" завіса вийшла...

Але зі середини відомо, що цей остолоп дістав колосальний наганяй, йому під загрозою купи кар заборонили навіть підходити до журналістів, не те що на ефіри ходити. Він тепер в зал і з залу через урядову ложу прокрадається, щоб на журналістів не нарватися. Схоже, що тут таки маємо справу з типовим ідіотом. Тим більше, що цей зашквар, хоча й відвернув увагу від більшості гірших справ, але репутації явно не добавив: улюблені бабушки Зеленського таки трошки образилися.

Але візьмімо інший приклад. Увесь наступний тиждень ми вже сперечалися, скільки ж має бути нардепів, добре, чи погано скорочувати склад парламенту? І знову, вже другий тиждень підряд майже ніщо інше нікого не турбує, ну хіба друга газова платіжка трошки похитнула цей інформаційний перекос. А насправді, новина шкаралупки виїдженого яйця не вартує. Якраз тут маємо діло з безумовною інформаційною технологією відволікання уваги. Чому так вважаю? Детально я про це тут писав пару днів назад, коли розбирав той цілковито ідіотський законопроект про зміни до Конституції від Зеленського. В деталі зараз знову залазити не буду. Скажу лише, що цей законопроект від самого початку не призначався для остаточного ухвалення. Для цього потрібно 300 голосів та ще й на осінь, коли й 226 будуть проблемою. Там і сьогодні надзусиллями максимум можна 250 витягнути. Та вони й самі не знають, чи потрібно їм скорочувати кількість депутатів. А щоб раптом не вигоріло якось само собою, в текст насовали купу додаткових пунктів, включно із цілковитим маразмом. "Слуги" то свій обов'язковий мінімум дадуть за все, що накажуть. А інші фракції через окремі пункти (якраз не через саме скорочення Ради) точно голосувати не будуть.

Але якщо проект не лише непрохідний і навіть не завідомо непрохідний, а УМИСНО виписаний так, щоб не мати шансів, то для чого ж тоді вся ця забава? Та для того, що нині маємо. Ми весь тиждень, доки справи в країні різко погіршувалися, рахували баранів. Ой! Депутатів, їх конституційну кількість.... А тепер на пару тижнів маємо нову тему - обговорюємо хто в кого хоче вкрасти землю та куди її вивезти... Закон (про обіг сільгоспземель) теж доволі скандальний через ряд неприйнятних і відверто провокаційних положень. Але процес його розгляду зараз запущений у формі довгограючої платівки. А коли підійде до фінішу, нам знову подарують якийсь геть дикий зашквар, яким на певний час заповнять геть усі телеефіри.

Отакий мікс виходить, де навіть мені, а я щось таки в нашій політиці та бачив, важко розібратися, де просто ідіотизм, а де добре продумана інформаційна політика з відверненням уваги від набагато скандальніших подій чи тенденцій. Про них - про ті тенденції, теж вартує поговорити, але це вже іншим разом. Хоча між фразами я дещо уже згадував і на 4 каналі, й на Емігрантському радіо. Напише колись і тут.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І найбільше це розкручували порохоботи, майже як при безпорядках у доживаючому останні дні совку - Кашпіровський та на початку 90-их - мексиканські серіали.

Хто звернув увагу, скільки законопроектів, які мала би легко просунути більшість провалюється, "Слуга народу" не є міцною командою та вже є там розкол.

• Баян Баян x 1
  17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я сам здивований тими східняками, що народилися в межах України і ненавидять западенців, як-то було зі мною, хоча я тільки по батьках отримав бандерівську образу в Комунарську, а от ті , хто приїхав жити з інших країн в Україну, більше толерантні до внутрішніх конфліктів , як ніхто не ображав мене і в РСФСР, ніж як українізовані східніки. Але таких меншість і є винятком із правил)
    На жаль, зараз росіяне вже змінилися пвд тиском пропаганди Путіна і більшість йде на ціпку російської влади, як і місцевих українізованих східняків.

18. Коммунарец

Я ж не кажу, що всі погані. Але були "торнадівці", були і є зрадники, були і є розродавці техніки і снарядження, є любителі корочек участників бойових дій хоча були пару днів з відрядженням по їдальнях. А ще були Костенко, Усік, Філарет)) та інші, які не брали винагород героїв України з лап паскудників..

19. Коммунарец

Якби я був прибічник однієї з воюючої сторони, то можливо і погодився, що так і є, але якщо я проти війни, то це не має значення, бо всі не можуть вгамуватися, а помста чи зла пам'ять не помічник у боротьбі з ворогом.
    Ким може бути той офіцер, я не знаю. Краще от посилання

Хто в душі офіцер - знає тільки Бог. Тому краще утриматися від образи чи похвальби офіцера. Бо росіяне вважають українців нацистами, а українці росіян тим самим і гірше.
    Якщо коротко - то краще відповідати за свої дії. Але, якщо я кажу "заткнуться" декому, щоб не паскудили, то краще прямо заткнутися)

Останнє редагування: 8 лют 2020
  20. Коммунарец

Так і України не було ще до 1991 року)
    А всі царькі тільки цвяхи забивали в труну з Україною. Скоріше і добьють, ніж піднімуть.(

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)