Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Саме так, бігме, за Зеленського і його партію ніразу не проголосував.
    Порохоботи можуть не тішитись, що тільки, як розчарував Зеленський, від нього відхрещуються.

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну нарешті Ви поступили по-хлопськи!:rock:
    Ваш статус відразу піднявся аж на дві позиції :good:

• Смішно Смішно x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

началось в колхозе утро)

Останнє редагування: 7 лют 2020
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я голосував за Зеленського. Попри те, що я, - зі слів Гудмана, - сидю і не вилазю з московського кабінету. Грімові капці не дадуть збрехати. (Казки братів Грім - це насправді суща правда)

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Привіт з Пензи.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз доводить, далеко не всі виборці Зеленського проросійська гопота. Навіть по деяких селах Львівщини, переміг Зеленський, Порошенко по самому Льврву. Скільки ще мусолити цю неактуальну застарілу тему?

• Баян Баян x 1
  7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дебіл вже зрозумів, що я не з табору ЗЕ, а кацапське оторбло тільки ворожбу кидає поміж українців, ще хорошою людиною прикидаєтся(

8. Коммунарец

На львівщині проти Порошенка голосували ті, у кого забрали церкви на користь ткбм розкольників. Мене то не торкається, тому не голосував взагалі. І попередники і дійсні представники влади нічого доброго не зробили і не зроблять, аби Україна насправді стала незалежною. Чим далі, тим буде ще гірше, бо вже ніхто не зупинить локомотив, у якого зірвуться гальма.
    З одного боку не хочеться квапити кінець, а з іншого... Україна не спроможна на виживання без сильної влади при дійсному ганебному суспільстві, або ж буде інша славна влада, після того, як пройдуть великі жнива, що спалять полову і відокремлять кукіль від зерна.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я голосував за Зеленського і ЗАВЖДИ був проти Свинорилого. Про це завжди говорив в будь-якому товаристві. І це не завадило мені служити, підніматись по кар’єрі і отримувати нагороди.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  10. Коммунарец

Оті східняки ненавидять западенців і не люблять кацапів, але хочуть звільнитися від бандерівців за допомогою кацапів, але не хочуть визнаватиисебе путінськими холуями. Тому кримчане і донбасяне мають те, що мають. А нескладені новороси, отримавши по дупі від западенців і "кинуті" путінцями зараз виступають за Порошенка, щоб розхитати суспільство, яке і так скоро розвалиться від беззаконня і зубожіння.

11. medwedo berlogsoni

Ой, що зараз почнеться!
    Я ж відразу скажу, що кожен, хто ображає офіцера української армії, який захищає Україну від Росії, ризикуючи життям, а сам в той же час сидить у тилу, в тепленькому, при своїй бабі (також тепленькій) - скотиняка і гнида.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Коммунарец

Ага, спочатку "ми - добровольці", а потім дай землю, дай льготи, дай квартиру, а якщо мало - то продаються ФСБ або йдут у банди рекетирів чи просто ріжуть людей і вбивають, бо вони "постраждалі"(.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

Нічого не зрозумів. Проясніть, будь ласка. Бо дуже вже все це має абстрактний вигляд.

14. Коммунарец

Скотиняки і гниди є всюди.

15. medwedo berlogsoni

Також абстрактно.
    Питання конкретне. Є офцер української армії, який, ризикуючи життям, захищає Україну. Чи можна називати скотиняками і гнидами тих, хто ображає і принижує на віддалі, через соцмережі, форуми, цього офіцера, а сам при цьому знаходиться далеко від місця ведення бойових дій, у глибокому тилу?

• Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пільги я отримав задовго до війни, квартиру я маю з 1990-го року, ще до України, а землю мені не треба. Я маю батьківську.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж з східняків, до того ж народилася в Росії, як і батьки. Прізвище, правда, чисто українське.Можна сказати, що я ненавиджу бандерівців, чи хочу від них звільнитися за допомогою кацапів?Чи виступаю за Порошенка?
    Нема потреби рівняти під одну гребінку. Може, Крим та Донбас гарно Рашею та місцевими партагеносе зазомбовані і потребують зомбування далі, бо інакше вони розумом поїдуть.

• Тупо Тупо x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Тебе за трепло объективно расписали, что ты сейчас цирк устраиваешь. У тебя был шанс, ты его упустил.

19. Good man

Good man Обычный человек

В восточных регионах разница между Порошенко и Зеленским огромна.

20. Good man

Good man Обычный человек

Щенок полуправославный, это заслуга Порошенко, что участники ато могут претендовать на всё тобой перечисленное.

Я же говорил, Зеленский будет кидать грязь в армию. Вот и яркое подтверждение.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)