Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Фракція Зеленського? Шутнік, ви, однако.
    Вдень з вогнем не знайдете у мене квиток партії "Слуга народу".
    А як хамить Хомчин, йому гідно відповісти - це я хамлю?

• Баян Баян x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Вы беспределите, переходя все границы дозволенного. Михаил Хомчин просто шлифует ваше самолюбие. Представь, что он очень мощный рубанок, очень мощная пила, которые постоянно в движении. Как только вы пересекаете границу дозволенного в приличном обществе, вас тут же подравнивают. Больно? Неприятно? Но надо терпеть, вы это сами заслуживаете.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. prius

prius Well-Known Member

Марійка Мадзігон тролить зебобіків

• Подобається Подобається x 1
    • Подобається Подобається x 1
  5. Lanktocha

Кукушка хвалит петуха...

Миху!
    Хіба ніхто з нас не вітався за руку десь на навчанні, роботі із людьми, з якими у поганих стосунках?
    У багатьох політиків, сварки тільки на камеру і Порошенко не був вийнятком.

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Попи кажуть, що то Він попускає ( . Але, наскільки я розумію, то відбуваються події, які призведуть до вцарювання людини гріха, про що Бог

7. Коммунарец

Та вона ще корейську техніку для очей крутить ))
    Чому не робить операції? У мене мама не любить поради своїх дітей, більше слухає подруг. А вони чомусь не радять такого( Треба буде подругам нашептати....

Останнє редагування: 6 лют 2020
  8. Мене вже майже переконали, що заміщення Суркова Козаком призведе до зміни характеру дій РФ на Донбасі: вони стануть хитрішими, м‘якшими і більш завуальованими, а головним завданням буде впихування ЛДНР до України. Аж раптом - керувати окупованим регіоном відкрито призначають російського чиновника з Іркутська. І це настільки явний плювок у обличчя Зеленському, що в логіку «троянського коня» ніяк не вписується. Чому? Невже справа тільки в нестримній жазі Путіна знущатися з блазня при першій-ліпшій можливості?
    Думаю, ні - розрахунку в діях Путіна більше, ніж емоцій. Він має гарантувати собі успішні вибори на Донбасі (котрі нам Єрмак уже анонсував на осінь). А це можливо за умови, що проходитимуть вони на повністю підконтрольній росіянам території. Іншими словами, Путіну потрібно прорвати останню лінію оборони Зеленського - вимогу про попередній перехід контролю за кордоном до законної влади, від чого Зеленський поки що відмовитися не готовий.
    Ось його й заганяють копняками під шконку
    Карл Волох

9. Lanktocha

Коли дійде, багато людей, проголосували за Зеленського, аби усунути Порошенка, ні не за "Армія. Мова. Віра", а за обман та вседодзволеність. Чи робить Зеленський так само і робить помилки - робить і не всі ним задоволені.

• Баян Баян x 1
  10. Коли дійде, що в тебе немає своєі думки. Думалка не виросла. В тебе в пустопорожній бошці те, що лишилось від прочитаного на ворожих сайтах і побаченого/прослуханого на олігархічних і ворожих каналах.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Коммунарец

Без комегтаріїв (

12. Lanktocha

Прямо дзеркальна копія Скабєюшки - на майдан вийшли не по своїй волі, а вивели за руку, чи то Обама, чи то Маккейн.
    На відміну, від порохоботів, нічию копіпасту не кидаю. По собі нема чого судити інших.

• Баян Баян x 1
  13. Комуняка, ти відстав віджиття. Це вже не моя квартира. Я віддав іі назад забудовнику в обмін на іншу. Все. Ятам більше навіть не читач. Якщо комусь цікаво. Хай переглядають. Може хтось навчиться відстоювати аргументовано своі права
    P.SP.S. Квартира теж не моя вже. Я подарував іі сину

14. Від початку президентства Янелоха були люди, котрі передбачали неминучий конфлікт його з Коломойським, наводячи цілком зрозумілу алюзію із ситуацією Березовський-Путін. Як на мене, ситуація далеко не дзеркальна: Путін уже тоді був досвідченим апаратним гравцем і інтриганом, до того ж, за ним стояла могутня спецслужба (і силовики взагалі) з усім її досвідом спеціальних операцій і важелями впливу на ключових людей. Усе це відрізняє його від Зеленського з точки зору успішності шансів у лобовому зіткненні з олігархом.
    Водночас, всередині країни Коломойський набагато впливовіший за тодішнього Березовского: у нього потужна група всередині владної фракції (без якої ніяке моно не моно), супервплив на суди через Портнова, могутній фінансовий ресурс і політично найвпливовіший телеканал, який має досвід як створення (з гімна і палок) президентів, так і їх повного знищення. З цієї точки зору шанси Зеленського на перемогу виглядають досить непевними.
    Але на його боці американці, котрі давно і наполегливо полюють за Коломойським, і, що дуже важливо, громадська думка, котра люто ненавидить олігархів взагалі і Коломойського зокрема. Відповідно, президентові пробачать будь-які, навіть некошерні, методи.
    Я можу ще довго аналізувати фактори й шанси «за» і «проти», але це все спекуляції, бо якогось простого телефонного дзвінка могло бути достатньо, аби звести конфлікт нанівець або зробити його неминучим. Вже сьогодні під час голосувань законів по землі і банках (а це головні, наразі, вимоги МВФ) ми побачимо, дійшов лист до адресата - чи Коломойський наважиться на відкриту війну зі своїм Големом. Бо якщо так, це може дуже швидко і радикально змінити ситуацію на політичній дошці
    Карл Волох

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Беда интернета - обилие агрессивных и самоуверенных идиотов.
    А этот из Пензы еще и подкидыш:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  16. Обшук у Дубінського! Де нас тойво…

Почну з далеку.
    У чому різниця між Вангою і Касандрою ???
    Наче ж обидві провидиці?
    Не так.
    Ванга пророкує, як все буде.
    А Касандра пророкує, як ВСЕ БУДЕ ху*ово. Наприклад: піпєц Трої - стопудовий, бо троянці уже занесли у місто коня.
    Дуріки.
    Самі собі занесли. Ніхто ж не заставляв? Кричала Касандра «апомнітєсь».
    Сміялися троянці: «хуже ж нє будєт!». А х*лі, мудрий народ, да? Де зараз троянці? Ага! Ми в черзі туди. За білорусами.
    Коли ви кажете: я вангую - ви стверджуєте про можливий оптимістичний розвиток подій.
    Коли ви кажете: я тут касандрю -
    розумні мають збирати речі і п*здавать в село, бо труби у місті точно замерзнуть як колись у Алчевську.
    Або чистити зброю, бо Мордор поруч.
    Глоба заряжає воду.
    Кашпіровський дає установки.
    А от я щас Касандра. Колись я вже так був. Коли казав, що буде Вова. І що це буде п*здєц, поки радісні громадяни втягуватимуть цього Коня в Трою (закреслено) в Україну.
    Все.
    Але потім я і оптимістично вангував. Я звангував, що два самих лєпших друга: наставник молодого президента Зе! Ігор Валерійович і, власне сам Великий-Той-Кому-Можна - або- Хлопать-або-Аплодувать - посваряться (не вірите - посилка у першому коменті).
    Посваряться тому, що Ігор Валерійович зухвало веде себе по відношенню до свого талановитого учня.
    А молодь хоче сама приймати рішення. Буратіно завжди виграє у Карабаса. Бо молодий. Бо Артемон стане на його сторону. Ну, і Мальвіна, куди ж її.
    Але тут, якісь трубадури Коломойського - Дубінські та іже… - дозволяють собі прослуховувати уряд Того-хто-Непомиляється.
    Дуже різко критикують Верховну раду Його Величності.
    А з огляду на сформований нарцисизм Його Величності - це зальот.
    Крупний. Тим більше, що інші Арлєкіни, які не кормляться від Карабаса, можуть теж взяти поганий приклад. Вже завтра Пінчук з Ахмєтовим перекуплять пів-Ради. Це у «соросят» є принципи. У собачат – немає. Тому більшість Слуг прогнозовано продадуться. Ви сумніваєтесь?
    Я весь час думаю: чому вони досі не посварилися?
    Аргументів три + 1.
    Перший: Вова таки ставиться до Коломойського краще ніж Рабіновіч до ребе. І тоді це викликає повагу. Поважайте коуча. Хоча б з предмету хуцпа. Або самбо.
    Другий: Вова боїться, що 1+1 стануть говорити за Одного-з Найвеличніших-Лідерів-Сучасності як про галімого поца із Кривого Рогу.
    Третій: коли (пару років тому) Коронпринц грав на роялі – Ігор Валерійович знімав це із-за куліс. І тепер може нам показати, що король не тільки голий, а і має мало аргументів. І вони (ближнім планом) ніфіга не залізні. Компромат – нинішня мода.
    Четвертий: найймовірніший: Колективний Захід таки дістав Найвеличнішого Бубочку. І змусив плакати, але сваритися із вчителем.
    Рано чи пізно це мало статися. З жорстким варіантом чи з компенсаціями.
    А може це і короткострокова перспектива.
    Сьогодні кошмарили Дубінського на плюсах, щоб Ігор Валерійович зрозумів – усе серйозно. Хлопчики Ваня (Баканов) і Вова (Зе!) виросли і готові вчителя здать, як пусту тару. Якщо не стане лояльним.
    А перевірка – вже зараз.
    Буде голосування по землі.
    Якщо Дубінський і його група не проголосують, то…
    І ми з вами зрозуміємо: це просто вилка впала за столом переговорів? Чи це вже війна?
    Я за війну влади і олігархів! Ну хоча б з одним олігархом, бо їх треба душить по одному.
    Володимир Олександрович! Я готовий потримати ІВК за кадик.
    Скальпа знімати – не президентська справа. А я колись свіжував кроликів.
    Хау!
    Віктор Бобиренко

17. Біда інтернета в тому- що дали автомати мавпам.

18. prius

prius Well-Known Member

Щось дуже часто ТП блює , напевно алкогольне отруєння

19. Коммунарец

Щось я не здивований... Мабуть всі сусіди виявилися кацапами і дебілами, що неможливо з ними жити поряд? От же, халепа( куди не влізе Миха, всюди зрач без життя для рогулі)).
    Сходи в церкву, сповідайся та примирися, бо горба наживеш від мішка злоби, що тягаєш на спині.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)