Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Знову комуняка перетворився на божу овечку. Зовні. А нутро як було паскудним, так і залишилось. Впізнаю личинку єговіста. Чиста комуняцька ідеологія, прикрита фіговим лісточком віри в бога

• Смішно Смішно x 1
  2. Тут про тебе теж. Зібраний образ.

Олександр «ЄС» Карін
    @Oleksandr_Karin
    Буквально годину тому наштовхнувся на вулиці на сусідку. Спершу голосувала за Смєшка, потім - за Торчка. Достукатися до неї було нереально. Брагар своїм висером про Шаріка зробив те на "раз-два".
    На моє запитання "Ну, як вам рєхворми - посмєялісь?" відповіла, надувши щоки:
    4:22 дп · 3 лют. 2020·Twitter for Android
    24
    ретвіти
    68
    вподобань
    Олександр «ЄС» Карін
    @Oleksandr_Karin
    ·
    1 год
    У відповідь
    @Oleksandr_Karin
    - Та нехай вони виздихають, тварюки! Це ж треба таке ляпнути!.. "Продайте собаку". А потім що!?
    - А потім - нирку. Зато бєз Порошенка.
    Весь парадокс в тому, що цим амебам похуй і на Армію, і на Віру, і тим паче на Мову, а от собачку їм, сука, шкода.
    Олександр «ЄС» Карін
    @Oleksandr_Karin
    ·
    1 год
    Ось вони - малоросійські "пріоритети": доки їх не зачепить особисто, вони жертимуть гівно і далі.
    Onvin
    @AndyOnVin
    ·
    30 хв
    У відповідь
    @Oleksandr_Karin
    і
    @tatyana17112009
    Да не достукався Брагар до неї. Після її ох"їванія від Зе, вона буде шукати іншу "месію", а Порох як був поганим, так і залишився. Україна як була їй пох, так і залишилась((
    Її хвилює лише свій шлунок і Шарік...
    Олександр «ЄС» Карін
    @Oleksandr_Karin
    ·
    21 хв
    А я про що написав? Достукався в тому плані, що вона нарешті зрозуміла, які моральні виродки прийшли до влади. А за Пороха я нічого такого і не стверджував: вона як плювалась на нього жовчю, так і плюватиметься далі.

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Іноді треба і замаратися у битві з такими, як ви, щоб виконати волю Владики, аби інші не занапастилися від вашого сморіду. Та я бруду не боюся)
    А комуняцькі ідеї не такі вже й погані були, тільки зроблено було хреново( на заході такі самі просувають, як-то "Комунитарізм" Така собі комунна громада з тими ж принципами КПРС, тількі з "гуманним обличчям капіталізму")) Так що не дуже юродствуй , бо завтра будеш служити іншому комунару, що більше насипле срібняків(

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Значить вже робота для ботів. Хто є хто і хто на що здатний видно і так. По Львівщині "Слуги народу" можуть багато не набрати, але в загальному, по Україні у прольоті не будуть, так і масовий тріумф "Європейської солідарності" мало ймовірний.
    Перетворюється у разовопрохідного, як Партія Зелених, ВО Свобода та Самопоміч та політичний секонд-хенд.
    Чи Ердоган друг? У політиці потрібно дбати, в першу чергу, про вигоди та інтереси для своєї країни, а не держав-сусідів, Ердоган не президент України, а ворогувати зі всіма навколо також не можемо.

• Тупо Тупо x 1
  5. нБирюковНіколи незвертав уваги на логотип цього придурошного планктоші. А тільки зараз кинулось у вічі, що це купа гівна на зеленому фоні.
    Підсвідомо людина вибирає собі логотип, якому сама й відповідає по життю

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Ну, а если серьезно, то я очень хочу хороших новостей. Но их нет. Я правда не нагнетаю по поводу вируса. Понимаете, он есть и его не загнать в бутылку обратно. То есть, он будет в Украине. Кто-то от него умрет. Скорее всего у каждого из нас умрет кто-то знакомый. Возможно это буду я. Неисповедимы пути господни. Я спокойно к этому отношусь. И большинство моих знакомых после 14 года, так же спокойно. Понимаете, это невозможно предотвратить. А еще у нас уже сейчас есть грипп, осложнением которого является пневмония. И уже от него умирают люди. Сгорают легкие за 5 дней. А еще, врачи говорят, что от этого гриппа еще можно привиться. Что есть время. Но уже нет препаратов. Их не завозят. Зато есть новости на сайте ОП, что президент держит все под контролем и распорядился, чтоб премьер самокатчик что-то там сделал. И тот уже отчитался, что у него в каждой области все под контролем.
    Только это все херня, ребята. У нас у власти полнейшие дилетанты и профаны. Которые борются не просто с Порошенко, а даже со всем тем хорошим, что было сделано при Порошенко. И я не шутил по поводу фирм Богатыревой. Они уже вернулись в минздрав. Поэтому, нам осталась только одно - делать то что должны делать и язвить по поводу импотенции президента и правительства. Ну, еще можно ждать указа президента в формате - "Гривна стой! Раз! Два!"

View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/3051051398260134/

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Фонд «Демократические инициативы» опубликовал результаты своего совместного с соцслужбой Центра Разумкова исследования о реформах в Украине.

Выяснилось, что главным двигателем реформ в стране граждане считают президента: 60%. Причем еще год назад, в предвыборной ситуации, так думало лишь 24%, хотя Петр Алексеевич себя тоже считает выдающимся реформатором. Увеличилось (на 20% ) число тех, кто готов поверить в реформаторскую силу правительства и парламентского большинства (на 18% ), но все равно главные ожидания связаны с ключевой фигурой – с Зеленским.

ЗЫ. Пора понять, что Дима Разумков и Центр Разумкова - ничем не связанные понятия. Центр носит имя отца спикера Разумкова, выдающегося социолога,который умер, а мог бы быть назван в честь Клары Цеткин)

Останнє редагування: 3 лют 2020
    • Подобається Подобається x 1
  8. Самій не смішно. Чи думати не замовляли.
    Зелебобікам простіше повірити в міфічні фабрики порохоботів, ніж визнати, що Зеля просто обісрався і люди йому висловлюють своє невдоволення.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А от ще таке є

Як змінився рівень довіри до Зеленського: результати опитування

10. Good man

Good man Обычный человек

У папы не оказалось элитной собаки и он помер на морозе после выселения?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Оленю Хомчин, інакше тут не скажеш, яке відношення має азартна гра рулетка до Зеленського чи логотипу партії "Слуга народу"?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви цими перепостами у пана Нотоца хліб відбираєте.
    Після такого шедевру у пана Юрка перо в руці не тримається.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Україна домовилася з Туреччиною щодо поставок АН-178

Я вважаю, що Гудман також радіє з приводу того, що Ердо'ан недаром відвідав Зеленського.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)