Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У мене стиль не за вашими правилами копіпастити цілі томи, тільки таке, що вас стосується. Раз агітація порохоботів перед президентськими виборами дала зворотній ефект, для чого ще раз такі самі методи?
    Знову далеко від істини.
    Знову, що виборці Зеленського - виключно ватна гопота, далеко не всі.
    За Порошенка тільки "цвіт нації" - більше агітуй такі як Мирослав Маринович, Ада Роговцева - ефект був би інший, ніж від гівнометання нарваних порохоботів.

• Баян Баян x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, перехрестіться. В 2020 році ніхто ще ні за кого не голосув.
    Залиште турботу.... Далі по тексту.
    Не біжіть попереду Анни Кареніної.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

Мамі своїй таке загни...

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

який на.бав Gyppsy:)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

голосував, голосував і зараз голосує. Рейтинги бачив.

Хоча мені сподобалися чотири речі:

- закон про бляхи, який вказав бидлу місце.
    - збільшення тарифів на газ, а особливо з двома платіжками, це було феєрично!
    - в армію у 18 років.
    - платний доступ до ящика, як це боляче для бидла, яке чекало на халяву, а вийшло....

Такі досягнення не можуть не тішити.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен-подяка

Ще подякує Ляшко,ой...вилами по-дупі,
    й в-поміч прилетить ще, й якась баба-в-ступі,
    та почнуть давать зеленим щелбана-по-лобі
    й говорить всім,що це була,ой... для початку проба.
    Потім АТО прибіжать й приведе Свободу,
    і спитають:- Де добро Моєго Народу!:ireful1:
    (Юрко Нотоцо,1 лютого 2020 р.)

00000 1aawг.jpg

Останнє редагування: 1 лют 2020
  8. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вам такий поворот? Давіда нє пустілі к кориту?:))):))):)))

UKRAIN.SITE

Сакваралидзе долго терпел, но уже и он не выдержал: Почему Зеленский предал НАРОД мне не понятно, – Блогер – Новостной сайт
    Сакваралидзе долго терпел, но уже и он не выдержал: Почему Зеленский предал НАРОД мне не понятно, – Блогер admin 1 февраля, 2020 Новости Украины 0 комментариев Долго терп....

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мих, звідки ви це все сюди тягаєте?
    Хто то писав?
    Ви самі хоть відкривали цей лінк?
    о_О:scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  11. ПЕНСІОНЕРКА НЕ ПРОДАВАТИМЕ СОБАКУ І ЖАЛКУЄ, ЩО ГОЛОСУВАЛА ЗА ЗЕЛЕНСЬКОГО
    1 Лютого 2020 18:44

Пенсіонерка, якій депутат з партії "Слуга народу" Євген Брагар запропонував продати собаку, щоб сплатити за газ, заявила про своє розчаруванням політикою чинного президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Мій Кропивницький".

Як зазначається, пенсіонерку звуть Любов Павлівна Колюча. Жінка перебуває на пенсії з 1967 року. Раніше вона працювала диспетчером на автовокзалі.

Коментуючи пропозицію "слуги народу" Брагара продати собаку, щоб сплатити за газ пенсіонерка сказала: "Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще, якщо не вміють керувати".

Жінка також зазначила, що розчарована тим, що голосувала за чинного главу держави на президентських виборах.

"Голосували за Зеленського. Думали буде покрашення. Але прийшло розчарування", - наголосила пенсіонерка.

Любов Павлівна також висловилась про президентську партію.

"За "Слугу народу" (голосували - ред). Тепер виходить, що ось так вони говорять. Підставили нас", - сказала жінка.

12. Спочатку собак, потім котів, хату, автівку, органи....Ви зробили це разом......

13. prius

prius Well-Known Member

Твоїй загну бо народила мерзоту

14. medwedo berlogsoni

Про газ, собак і субсидії.
    цуценя.JPG gaz.JPG
    Взимку для опалення однокімнатної квартири і для отримання гарячої води витрачається 50 кубометрів газу.
    Молоде подружжя із двома дітьми.
    При ціні 8 тис. гривень за тисячу кубів це - 400 гривень.
    Скільки коштує здорове харчування для пса в Києві, я не знаю, але ось ціни на цуценят. Плюс до того всього - собачі шампуні, собача одежа (небагато, я поцікавився - 300-400 гривень).

Якщо поділити 25000 грн на 400 грн, отримаємо 62 місяці. Опалювальний сезон - 6 місяців. Ціни одного такого порівняно дешевого цуценяти вистачить на те, щоб оплачувати тепло в однокімнатній квартирі протягом 10 (десяти) років.

Зрозуміло, що мова йшла саме про власників таких собачок.
    А зовсім не про бабусь, які мають якогось безпородного Бровка для того, щоб у хаті було веселіше, якого харчують тим, що самі недоїли.
    Але стрілки переводять саме на цих древніх бабусь.
    Зрозуміло, що той "Слуга народу" із такою заявочкою - балбес, який мав би знати (якщо дійсно - не провокатор), чим закінчаться подібні заявочки.
    Але Зеленський тут - абсолютно ні при чому.
    Нагадаю попутно, що за електрику ми платимо також на два рахунки, запроваджено ще за часів Порошенка-Гройсмана, але тоді такий хай не піднімався, як тепер стосовно двох рахунків на газ.
    У Приваті віддалено все можна оплатити однією квитанцією. Зайшов в свій аккаунт - там уже готові платіжки, відмітив галочками, що оплачуєш, проставив значення лічильників і готово.
    Не думав пан Василь @VasMT , не гадав, що згадка ним каравану обернеться таким гавкотінням власників дорогих псів і тих, хто таких псів хоча і не має, але радо додає свої голоси.

Останнє редагування: 2 лют 2020
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я давно керую великими колективами людей. Тому знаю, що найбільше гавкає шавка, яка ні на що не здатна.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Але, з іншого боку, як казав колись покійний Тарапунька: "Хто більше гавка, в того більша ставка".

• Смішно Смішно x 1
  17. От мені просто цікаво, коли нація зрозуміє, що Зеленський=Уряд=Партія «Слуга Народу»=ідіоти і що ідіоти не можуть керувати державою?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)