Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вони - ні.
    Хоча би тому, що у них немає Томоса - документа від вселенського патріарха про автокефалію церкви з такою назвою.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не будьте стрєлочніком. Вона вийшла на волю не так давно.

4. Gyppsy

Як то "образно"?
    Ну то будете викорінювати штиком і лопатою чи нє?
    Я ні за кого не заступився, вони мені по барабану;

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то чого питаєте? Тривожитесь?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідно законодавства.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, то ж Порошенко зробив її радником Богдана.:))):))):)))

8. Gyppsy

Ну і шо?

9. Gyppsy

Хто є радником Богдана? о_О

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це той, кого Зеленський випустив, щоб Путіна захистити від Гааги:

UA24UA.NET

В Москве убит Цемах, один из наводчиков ракеты сбившей Малазийский боинг рейса МН-17, - РосСМИ
    Российский пропагандистский ресурс RT опубликовал новость, в Москве убит Цемах, один из наводчиков ракеты сбившей МН 17!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

каманда Зе лояльна до сепарів.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Gyppsy

@Мих, а чо ви весь час брешете і мухлююте?
    А вас якісь манії - фобії?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви ж любите брехню. Я ж бачу, як ви їсьте брехню від Зе, аж вуха ходять і нічо.... шапкою очі прикрили і жерете на повну пащеку.:haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Назло москалям піду і втоплюся і Украіну за собою потягну.
    Тому що сусід розумніший і багатший за мене. Ось вся гнила суть зелебобіків і тих, хто чорно заздрить Порошенку.
    Мих.не тратьте на них свій час. Вони ніколи не порадіють успіхам сусіда, а тільки будуть сходити на ніц від чорноі заздрості і злоби. Ця ж жовч присутня в кожному пості цигана, косолапого, планктоші, деколи Буля страждає на цю ж хворобу.

• Подобається Подобається x 1
  18. Gyppsy

Ага, ви таки признаєте, що ви весь час брешете

Дивна причина брехні - ви тому брешете, бо бачите, як я їм брехню від Зе, аж вуха ходять і нічо.... шапкою очі прикрив і жеру на повну пащеку? о_О о_Оо_О

@Мих, а ви здорові? :scratch_one-s_head:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Про Помпео можна різне почути у світі, але колишнійкерівник ЦРУ знайшов можливість провідати наших поранених при його щільному графіку, а наш віслюк (Головнокомандувачем назвати язик не повертається) немає часу. На щомісячну відпустку івідпочинок є, а поранених провідати немає.

"С утра в госпитале готовились к прибытию важных гостей. Вечером в травме собралось много народу, идут.. Я стою и тут заходят люди с камерами, затем дипломатич пул и охрана. Следом заходит Майк Помпео, Гос Секретарь США, очень представительный мужчина, подходит ко мне и протягивает руку «Hello, nice to meet you..” Мне тоже приятно, особенно от того, что политик с мировым именем самой влиятельной страны в мире, прилетел в Украину на два дня и нашёл время приехать и проведать раненых, украинских воинов! Я знаю, что Вы спросите. Нет, президента нашей страны и главнокомандующего нашей армией в госпитале не было сегодня, он вообще ещё ни разу не приходил проведать раненых бойцов! У человека, занимающего самую важную должность в Америке, после президента, есть время на госпиталь, а у наших новых « правителей» нет!!! Стыдно и противно. И не бегал никто по коридорам и не запрещали стоять рядом обычным людям, все было быстро, спокойно и организованно. Глядя на улыбчивого политика, гордо идущего по коридору госпиталя, поймала себя на мысли, что вот почему они так живут и гордятся своей армией и страной, потому что у них есть защита в лице достойных политиков, людей, которые всегда на страже интересов своего народа.
    FB_IMG_1580489579365.jpg
    FB_IMG_1580489579365.jpg
    Наталя Юсупова

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перехід на особистості - ознака безпомічності.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)