Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, заспокійтеся, ніхто не всрався)))

Задачею на виборах було не допустити Пороха на другий термін. За нього проголосувало 15%, що і показало його рейтинг.

Але Петро так боявся популярних Юлі і Толіка, що кинув всі сили на боротьбу з ними, сподіваючись, що він легко обійде Зеленського в другому турі. Він вважав, що народ пробачить йому брехню і захланність.
    Але Петро сів в калабаню і тепер бігає по закордонах, лиш би не йти в ДБР)))

Зеленський прийшов завдяки прорахункам Порошенка. Так що їжте і не обляпайтеся;)

Ющенко також так боявся Юлі, що агітував голосувати проти неї /тобто за Януковича/. Але Ющенко хоч не так сильно нашкодив Україні і нікуди не пхається після дємбєля.

І завжди на виборах президента заміняє той, кому це дозволив чинний президент.
    Це аксіома.

Останнє редагування: 31 січ 2020
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Реве та стогне Дніпр широкий"(С):):):)

Президент Володимир Зеленський вважає, що початок процедури імпічменту Дональду Трампу не погіршив, а навпаки покращив відносини між США і Україною. Про

PRM.UA

Зеленський заявив, що імпічмент Трампу лише покращив відносини між Україною і США
    Президент Володимир Зеленський вважає, що початок процедури імпічменту Дональду Трампу не погіршив, а навпаки покращив відносини між США і Україною. Про

3. Gyppsy

І шо?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тож тре.... всратися у свої труси і все одно казати, що винен хтось.

То ж тре, всратися у свої сподні , але не піти під кущі. Зебобіки - то сила, що до сили волі!:):):)

5. Gyppsy

Ви можете тут тішитися своєю тіпа дотепністю, але гляньте на табло: 73 : 25.
    І в тому повна заслуга Порошенка і його бариг.

Каятися!
    І відпокутувати!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це Трамп дізнається. А імпічменту може не статися. І яким піциком буде воювати клоун проти Пуйла? Вихід один хіба - залізти Пуйлу в дупу і то так глибоко. Чи то дурне такого не передбачило? Слони все домовляться, а на зелене гавно ніхто й уваги не зверне.

7. Gyppsy

Ви вже пів року страшите тотим пуйлом)))
    І шо?

зі

Порох також колись там обісрався з виборами Трампа;
    І шо?

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Шо,шо? Ще спитають Зеленого,про те,Чого він як Дніпро не ревів,коли Трамп дзвонив і намікав,же пора Байденів і корупційонерів лапати,а не тихенько,по-колаборанськи запхати свій язик в-дупу і мовчати!:yes:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та пофіг це співвідношення. Хіба я захищав "мудрий народ"? Я кажу ще раз: Бидла забагато - 73%. І якщо звинувачувати когось, то перше - 73%, а друге - Зе.

Ми є в гавні, бо взагалій масі країна, особливо схід - і є гавно. От і все. І не бачити нам нормального життя, як у Польщі. Ніколи. Або поки не переродиться бидло, яке є тупе, недержавницьке, наживнецьке, несамокритичне.

10. Gyppsy

От Порошенко і є це бидло, яке є тупе, недержавницьке, наживнецьке, несамокритичне.
    У нього був унікальний шанс змінити Україну.

А він не міг нажертися.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як що?

Путін крок за кроком перемагає.
    1. Добився відводу наших військ(не розводу)
    2. Україна пробачила Газпрому борги.
    3. Росію чомусь повернули в ПАРЄ.(Нульова зовнішня політика Зеленського)
    4. Зчесзла група підтримки в Євросоюзі коаліції проти Пуйла.
    5. Україна почала купляти газ в Росії
    6. Україна почала купляти електроенергію в Росії
    7. Україна відмінила заборону на вїзд росіян-чоловіків.

І це за 6..7 місяців. І це тільки початок.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви весь час забуваєте про найбільше щастя для України - Томос.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  13. Gyppsy

І шо?
    Цього і слід було сподіватися.

Тому нам треба жити по новому, а не надіятися на команду вчорашніх коміків, котрі все роблять по приколу;

14. Gyppsy

Я ніяк не зрозумію - яке значення для населення України і для держави має томос?

• Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стандартно, мали бути прогнози порохоботів, що ніяких зустрічей і перемовин із західними політиками у Зеленського не буде. Але є, все одно, щось не так.

• Баян Баян x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заздрість - це згубне явище, воно з`їдає кожну людину. І ви не є вийняток.

Мені все одно кількість грошей у президента. Він робив Україну європейського зразка. Його поважають у всьому світі і рахуються з ним. І це є головне. Але бидло цього не розуміє. Бидлу скажи, що хтось багатий і крикни ФАС і бидло побіжить гадити. Подібне було при встановленні радянської влади при сталіні. Бидло завжди думало про чуже майно і як би то майно вкрасти. Бидлу впадло думати, що щось мати, треба заробляти як не руками, то головою, тому бидло завжди злиться на того, хто має більше. Путінівські пси добре знають наш народ, його слабості і на цьому грає, а бидло ведеться. Якби українці були справжніми християнами, вони б не велися на заздрість, а дивилися на діла людини.
    Мазепу пару раз вибирали і пару разів скидали. Мазепа був багатою людиною. І що? Він не трудився на Україну?

17. medwedo berlogsoni

Ну як же?
    Я, правда, не знаю, але Гудман на днях казав, що для України нічого кращого ніж Томос бути не може.
    Здєсь нє паспорішь.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Та мені по барабану чиїсь гроші, мені своїх хватає)))
    При чому тут якась заздрість?

Про які діла Порошенка ви говорите? Порошенко обдурив людей. От і результат.

• Подобається Подобається x 2
  19. С утра в госпитале готовились к прибытию важных гостей. Вечером в травме собралось много народу и вот идут.. Я стою и тут заходят люди с камерами, затем дипломатич пул и охрана. Следом заходит Майк Помпео, Гос Секретарь США, очень представительный мужчина, увидев меня подходит и протягивает руку «Hello, nice to meet you..” Мне тоже приятно, особенно от того, что политик с мировым именем самой влиятельной страны в мире, прилетел в Украину на два дня и нашёл время приехать и проведать раненых, украинских воинов! Я знаю, что Вы спросите. Нет, президента нашей страны и главнокомандующего нашей армией в госпитале не было сегодня, он вообще ещё ни разу не приходил проведать раненых бойцов! У человека, занимающего самую важную должность в Америке, после президента, есть время на госпиталь, а у наших новых « правителей» нет!!! Стыдно и противно. И не бегал никто по коридорам и не запрещали стоять рядом обычным людям, все было быстро, спокойно и организованно. Глядя на улыбчивого политика, гордо идущего по коридору госпиталя, поймала себя на мысли, что вот почему они так живут и гордятся своей армией и страной, потому что у них есть защита в лице достойных политиков, людей, которые всегда на страже интересов своего народа. FB_IMG_1580489579365.jpg

20. medwedo berlogsoni

Та у них сьогодні п"ятниця, і завтра буде п"ятниця, і так - ще п"ять днів. Аж до наступної п"ятниці.
    То Хомчин називає мене негарними словами, коли я кажу, що Зеленського поважають в цілому світі, то раптом хвалять (опосередковано) Зеленського, що до нього приїхав зустрітися другий за рангом чоловік із Сполучених Штатів.
    Але цей другий чоловік, я маю на увазі Помпео, не зайшов зустрітися з найшанованішим українським політиком (я маю на увазі, звичайно, Порошенка), а зайшов у шпиталь до військових, так це стало приводом, що Зеленський такий-сякий, хворих не відвідує. А те що Зеленський цих хворих витягнув із донецьких підвалів, це - зрада.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)