Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Так: був, писав, читав, сміявся, дивувався...
    А що я? Я такий же, як і ви: вчора заглянув на сторінку першого/ї ледя.
    Відразу скажу:
    - мені по фігу справжня та сторінка чи ні - пост не про то;
    - мені по фігу на оте "вас усіх заметят і перепишуть". Не знаю як кого, а мене переписали років п'ять тому.
    Так от про результати спостереження, епікріз, коротше.
    Активних прихильників і чоти зе дуже мало. А головне, вони безпросвітно тупі. І не розказуйте мені, що там є вчителі, лікарі, програмісти, економісти і інші істи. Можливо, в своїй професії вони трохи й шарять, але на загал - це абсолютно тупе стадо. Якщо ви подивитесь уважніше на коментарі зебобіків, то побачите, що вони захищають зеленську, постячи фотожаби на Порошенка. Методичці вже років п'ять, вона давно застаріла, але іншої не дали, а сам зебобік нічого придумати не може. Від того їх коменти виглядають дуже жалюгідно і лише наносять шкоду іміджу зеленських (баканов, слово імідж не несе загрозу життю і здоровлю призідєнта).
    Ще трапилась пара дурнів, які пишуть "прошенія" самому... і все. От і вся підтримка від зевиборця.
    Тому, панове, у мене для вас дві новини: добра і погана.
    Добра: вони безпросвітно тупі, вони не можуть створювати, тільки руйнувати. Вони пасивні і не здатні до будь-якого спротиву.
    Погана: вони безпросвітно тупі, вони не можуть створювати, тільки руйнувати. Вони пасивні і не здатні до будь-якого спротиву.
    Іван Виговський

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як би не дьоргались порохоботи, є хороші і погані справи у Зеленського, але він президент, обраний більшістю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Если даже на нашем форуме какая-то тухлая борщеварочка пользуется почтением ряда людей, то почему первая леди страны не может оформить себе субсидию? Почему она должна стесняться репостить сообщения о вознаграждении за информацию о передвижениях ВСУ? Это вполне закономерно.

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Янукович тоже был президентом большинства, значит на него тоже распространяется твой подход. Ты опять плюешь в людей на майдане, я уже в который раз ловлю тебя на этом. Знаешь, почему я не считаю, что таких, как ты, современная Украина должна вешать на столбах? Потому что тебя одурманили лживые Дмитрии Анатольевичи. Ты очень зависим и слаб волей. А вот тех, кто является твоими политическими родителями, не грех повесить.

• Баян Баян x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Не грех повесить" тоді і парась, які є політичними нащадками тих, хто не мав поваги до своєї рідної мови і не буде мати ніколи.
    Бо не вивчити в межах приблизного спілкування дві достатньо близькі мови, та ще прийти бикувати на україномовний форум - це про щось та говорить.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені дуже "подобаються" ті люди, які з першого дня президентства Зеленського підводять підсумки його президентства. Не чекаючи навіть року чи повного першого календарного року його президентства, чи закінчення президентського строку.

Закінчиться 2020 рік, буде статистика, будуть рейтинги, сподіваюсь, що будуть посадки, тому що Зеленський втрачає рейтинг поки не покарані злодії, що грабували Україну в особливо великих розмірах, Свинарчуки всякі, Пашинські та ті, хто їх кришував.

А обсмоктувати теми " Зеленська покинула фейсбук" - це настільки примітивно, що просто бридко.
    Те ж саме - перепощувати примітивні фотожаби на Зеленського, що не мають жодного стосунку ні до Зеленського, ні до його дій.
    А повідомлення про пред"явлення звинувачень прем"єру Ізраїлю доречніше було б розмістити в темі про Порошенка

7. Lanktocha

З приводу Януковича, він думав, раз більшість його підтримує, раз всі силові структури за ним, значить може робити, що хоче, не вийшло, Зеленський може взяти це до уваги і таке порівняння вважаю недоречним.
    Я сам брав участь у деяких акціях риеволюції гідності, не ліпіть це де не треба і не поступайте як ватани, тільки у них "Дєди ваєвалє", а тут "На майдані стояли".
    Я маю свою думку і з дописувачами особисто не знайомий. За кодлом порохоботів не судіть, це як Скабєюшка, ніби учасники майдану не самі з власної волі вийшли на протест, а чи то Обама за руку вивів, чи то Маккейн заплатив.

8. medwedo berlogsoni

Зауважу, Паря, що в першу чергу цей підхід розповсюджується на Порошенка.
    Януковича обрали виключно завдяки тому, що "Донбас порожняк не гонит". Там, на Донбасі було ввмікнуто потужній адмінресурс. Купівлею голосів, залякуванням, переконуванням жителів у тому, що "наш парєнь, донєцкій, із простих".
    А от порівняння з Порошенком підходить більше, оскільки і на виборах Порошенка, і на виборах Зеленського електорат був один і той же: без частини Донбасу і без Криму.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Нардеп від «Слуги народу» напише заяву на дівчат, які вимагали вимкнути російський серіал в автобусі «Луцьк-Київ»
    Євген Брагар
    Депутат від «Слуги народу» Євген Брагар на своїй фб-сторінці пригрозив притягнути до кримінальної відповідальності парамедика волонтерського медичного батальйону "Госпітальєри" Ярину Чорногуз та волонтерку Анастасією Конфедерат за те, що декілька днів тому вони вимагали від водія автобусу на трасі Київ - Луцьк припинити трансляцію російського фільму.

Как, будем вешать?

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4 миллиона общего населения "не гонящих порожняк" (вопрос еще- сколько из них пришло на участки, и сколько вообще имеет право голоса) перевесили всю Украину и выбрали януковоща?Точно?

11. А як щодо Коломойського.
    Питання риторичне. Можна не відповідати. Будуть чергові викрутаси вюна на пательні

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Янукович і Зеленський прийшли до влади не тому, що народ голосував ЗА них, а тому, що голосували ПРОТИ Ющенка і Порошенка.
    Бо і Ющенко і Порошенко нагло обдурили людей в їхніх сподіваннях. Є такі моменти, коли не можна зневажливо ставитися до народу.

А за Зеленського проголосували по приколу, бо вже 28 років в Україні ЦИРК, а президентом ще не було коміка.
    Та й вроді команда Зе робить все згідно програмки і лібретто, шо хіба нє?

Нема чого дивуватися - кожний народ має ту владу, якої вартує ;)

зі

Слава Порошенку!

Останнє редагування: 30 січ 2020
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Риги завжди вміли спрацювати на "результат". Це від них не забереш...І всі засоби для них підходили - законністю не переймалися ніколи. І великі гроші, бо це ж великий капітал.
    Я досі пам'ятаю, як в Криму агитбригади януковоча дійшли до самих бідних темних аулів, щоб організувати там вибори і одразу донести за кого поставити птичку. Вигнали голосувати всіх, навіть зовсім позеленілих старих, які не могли запам'ятати: чи Якубович, чи Окуневич, але точно не Тимошенко..А мєнти в Харкові дружно 2 рази проголосували: дома та на работі. І возили автобусами одкріплених, і на дому страшні проценти голосували, і трохи-трохи Тимошенко перемогли. Потім випили декалітри шампанського, бухали майже тиждень, не просихаючи...
    І щоб на другий строк Янукович через якісь проценти не пройшов? Та як в це повірити. Тільки через кров - це було ясно.

Щодо Зеленського, то ситуація протилежна. Порошенко забодяжити вибори не дозволили - і ззовні, і всередині дослідили...
    А вибори чесні, і з такою впевненою перемогою - це вражало.
    Так, протестні. Бо Порошенко на другий строк не дав би точно нічого корисного - більшості це було ясно.

Останнє редагування: 30 січ 2020
  14. Представниця України в ПАРЄ (парламентська асамблея Ради Європи) виявилася представницею Росії. Юлія Льовочкіна проголосувала в ПАРЄ за повернення Росії і за "нову санкціонну процедуру", яка фактично знімає санкції з РФ.

Вважається, що українська делегація в ПАРЄ - це делегація, яка представляє інтереси України. Вважається, що українська делегація в ПАРЄ - це делегація, що у неї є голова, що делегація приймає колективні рішення і просуває спільний порядок денний. Якщо це не так, то це означає, що "українська делегація" в ПАРЄ відсутня, а є лише декілька депутатів, жодним чином не пов'язаних один з одним, а інколи і з Україною.

Ми звикли до того, що депутат після того, як його обрали, забуває про виборців і починає воротити в Раді все, що йому заманеться і працювати на своїх спонсорів, а не виборців. Тепер ми знаємо, що і в ПАРЄ наша делегація веде себе абсолютно таким же чином. Не виборці ОПЗЖ делегували Юлію Льовочкіну в ПАРЄ. Це зробили депутати ВР, склад делегації затверджувався "монобільшістю" і відповідальність за поведінку делегатів несуть депутати ВР, які її туди делегували, тобто, знову ж таки монобільшість. І коли тепер Юлія Льовочкіна почала вести себе як відкритий російський шпигун в ПАРЄ, відповідальність за це несе монобільшість.

Вони могли б відкликати Юлію Льовочкіну зі складу делегації, якби мали таке бажання. Але вони не мають такого бажання. Вони будуть мовчати про цей ганебний випадок здачі національних інтересів, і навіть якщо притиснути їх до стінки, казатимуть, що вони тут ні до чого, так вийшло, ну подумаєшь, а що ви хотіли, а до чого тут зеленський. І ні за що не відкличуть російського агента з ПАРЄ. Саме тому, коли голова української делегації Ліза Ясько написала про це ганебне голосування, яке повернуло країну-терориста в ПАРЄ, вона жодним словом не згадала, що українська делегація теж приймала участь в цьому фарсі.

Це зрада національних інтересів. Це відсутність української делегації. Це відповідальність голови делегації, Лізи Ясько. Це відповідальність монобільшості.

Але голова делегації так не вважає. Вона вважає, що "Я дуже вдячна всім членам делегації нашої. Для багатьох виступи сьогодні були вперше. Всі молодці! Ми вистояли і це початок нашої нової боротьби."

Юлія Льовочкіна також вдячна вам, пані Ясько, і вважає, що ви молодець.

А ми вважаємо, що ви зганьбили себе і Україну своєю безхребетністю та безвідповідальністю.

Співзасновник партії "Демократична Сокира" Alex Noinets

15. Мені подобається. Подібне самонавіювання: не обісралася я; не обісралася я. І це вражає.

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, до Зеленського Юля Льовочкіна - ніяким боком. То - квота жОПів.

17. Lanktocha

Gyppsy

Багато з чим згідний. Поправлю, як Китай зараз страждає від коронавірусу, в Ухані були лабораторії зі створення біологічної зброї, тобто, самі впали у яму, яку комусь копали, так само порохоботи - вигідного спраринг-партнера на ІІ тур шукали для Порошенка, а у підсумку сам Порошенко виявився вигідним спаринг-партнером.

• Баян Баян x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маленька поправка, не людей, а лохів, які звикли до совкової халяви.

Але лохи звжди є лохи, тому вибрав наперстночника:

Тому "пока у нас єсть дуракі, нам жить стало бить с рукі."

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)