Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

DIAMANTOVA-LEDI.TOP

«Претензій до Росії немає»: Зеленський розповів, хто винен у війні на Донбасі — Новини України та Світу
    Новини «Претензій до Росії немає»: Зеленський розповів, хто винен у війні на Донбасі 1 min read 3 часа ago snovidenova Під час інтерв’ю ізраїльському «9 каналу» гарант Конститу...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це тупа позиція - лиш би критикувати, і тут на ЛФ теж такі є.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та ми в курсі, що вам також всі погані)
    Ви он навіть фракцію своїх ПЄСів обізвали гамнюками)))

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

[QUOTE
    Та тут тільки троє не в своїй тарілці) і одне з-за океану кидається оцінками по своєму розуму. Але хто вони? Так, собі, але гадають, що дуже розумні капіпастити абищо, а от піти туди, де їм накидають по сраці, то слабо.
    А так... От їм би суперницю, як оцю, а не борщеварочку... Але вони туди не підуть, бо їхні друзяки. Тільки ті шкварять одних, а ці інших. А результат один - ненависть між українцями і взагалі, поміж людей.
    Але я там, на відміну від цих, на ЛФ. Практику проходжу по втихомиренню. Поки що 2:0 на мою користь)

5. Good man

Good man Обычный человек

Секунду, меня здесь на вранье ещё никто не ловил, а вот я и тебя и Дмитрия Анатольевича и срибную и недодекоммунизированного и пидривника и Игорька ловил на лжи или/и двуличии. Поэтому я честно тебе и другим говорю и спрашиваю вас. А ты не съезжай на других, когда речь о тебе. Отвечай за себя.

6. Коммунарец

Забув ще ручки показати, які нічого не крали)) А так да, :girl_angel:

Останнє редагування: 26 січ 2020
  7. Gyppsy

А на маєш...

@Коммунарец, а шо там з Бузиною сталося?

8. Коммунарец

А я знаю? То при Порошенкові навіть не знають, чи то придурюються(
    При тих свинарчуках взагалі ніяких вбивст не розкрили, армію пограбували (броники пробивні, рюкзаки за ціною автівок, броня для БТР з тріщинами, міномети "Молот" розривно-вбивчі, двигвни доя техніки б/в за ціною нових, склади з боєприпасами підірвані, три штуки... до сих пір не виплатили компенсацій всім, одним словом на два розстрвли накручено...) я вже промовчу за втікаючий нарід за кордон і падіння економіки. Чого критикувати самого богатого президента при самих бідних українцях?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Gyppsy

В во на Вашій картинці написано, що якийсь "Андрей Медведько, один из убийц Бузины"
    Значить вже розібралися з тим Бузиною, що нє?

10. Щось дуже заєложену платівку витягнув:
    Свинарчук при віслюку, хто ж його посадить;
    Армію пограбували - а вона була до Майдану?
    Броня з тріщинами? Чи дехто провів разом з фсб вдалу інформаційну кампанію і опа - армія не отримала бтрів, зато один приватний завод отримав всі замовлення на виготовлення корпусів з украінськоі броні. Результат після перевірки в Харкові - корпуса браковані.
    Склади підірвані. І роісія тут ні причому? Ти який з них підривав? А винен Порошенко.
    Падіння економіки? А при кому воно почалося. Не при вашому найвеличнішому віслюку янелоху?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Good man

Для почаику ні з ким на пару я не пишу.

Згадав повчальну притчу, чоловікові, який на все і всіх жалівся, порадили купити козу, нехай взнає, як може бути ще легко, порівняно із новими клопотами, невже і порохоботам потрібно президента Медведчука, щоб побачити, що Зеленський ще не найгірша кандидатура?

• Баян Баян x 1
  12. Знайшов узагальнене фото зелебобіка
    FB_IMG_1580050759904.jpg

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви - мастак бздіти.:))):))):)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен мимоходом

Зєля всрався в Ізраелі,як поц на весіллі,
    так й Європа перед Трампом,вся в гівні й «зеленім зіллі»!
    Всі все добре розуміють,як в тім 33-тім,
    Трамп не Адольф й не Штайнмаєр...
    але розуміється «на-етім»!
    (Юрко Нотоцо.26 січня 2020 р.)
    :))):haha::drinks:
    Нові друзі...
    5915DB82-B9AE-4DFD-AA6A-D69380E2709A.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  16. Коммунарец

Був би Порошенко нормальним президентом, то його переобрали би, а так... всі ваші вибрики нічого не варті по захисту Порошенко, а навпаки, доводять, що його порохоботіки такі самі чмошники, як вінницький барига.
    А ось на ЗЕ я покладаю надію, що доведе світ до бедламу. Мені навіть подобається, як він шкварить усіх. А ви заважаєте йому це зробити. Десь так))

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

То треба знати, що за форум і що за дописувачі. Оця руда кішка українофобське стерво, яких мало. Ворог, лютий ворог. Їм той урод Бузина -близька по духу людина.
    Останні роки це кубло (ДКР) вже на російськом домені, недоступні українським спецслужбам.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Gyppsy

А ви звідки знаєте? о_О

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якось докладніше можна? Він там Голодомор назвав геноцидом. Так що не так?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)