Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я так бачу, порохоботам лиш би знайти негатив, нецікаві і надто примітивні вже чорноволохи, при потребі скористаються Кисельовим і Скабєюшкою.
    Не ідеальна і не така, на яку розраховували команда Зеленського, але хіба не гра в одні ворота - крики, що от на шабашах Скабєюшки чи Соловйова обговорюють політику Порошенка - який він антиросійський і невигідний Кремлю, пародію на Зеленського склали навіть на новорічному концерті - який він смішний для Росії. Принагідно. памятник Єльцину можуть поставити всі гумористи і пародисти, але, не можна сказати, що нічого путнього він не зробив.

• Тупо Тупо x 1
  2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та ні, все просто. Світ сходить з розуму і ніхто не хоче зупинитися, бо гординя та ненависть випливає на перше місце, аби задовільнити тваринну суть темної сторони людини. Замість любові людство взяло собі за зброю диявільську спокусу задовільнити своє ЕГО. Може на жаль , а може і на надію, то кому як, цей світ ненависті загине разом з адептами темних сил, що провокують усіх на лють і беззаконня.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Оцінками Пріуса задоволений. Значить, я виклав корисну інформацію.

5. prius

prius Well-Known Member

Перечитайте всі 407 сторінки цієї гілки і зверніть увагу зо пише вазелінова ланктоша , я вже змучився його читати , він заслужив оцінку тупо і баян не читаючи його, що і буде получати тепер завжди , бо йолупи і ідіоти не змінются ніколи

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Нє тупарю твоя інформація це амно на паличці , їж її сам

• Смішно Смішно x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Люди теж задоволенні бо бачать що ти теж скочуєшся в тупизну до ланктоші в його світ

• ... ... x 1
  8. Коммунарец

Це вже краще) і не так сумно та погано, як словами)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Самокритично, "Коммунарец", самокритично.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зеленський і Порошенко всю країну загнали в свої табори, - Дроздов

View: https://youtu.be/lEtj4sglcsc

зі

Дроздов проти обох, але нікого третього не пропонує. Хитра позиція, шо нє?;

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Поставте його в ігнор і не читайте. Але Ви серед ночі схоплюєтеся з постелі, щоб побачити, чи є допис Ланктоші на цих 407 сторінках, щоб поставити йому тупо.
    Я не буду зайвий раз писати, що на Вас не ображаюся, тому що це буде "баян".
    Принагідно зауважу, що Ви і під дописами від Сільвер Буліт ставите тупо, хоча в реальному житті Ви і близько до неї боялися б підійти. Тому що по всьому видно, що вона - солідна жінка з вищою освітою, викладач, а Ви школу закінчили з дуже поганими оцінками (чи то від природи тупий, чи так ледачий) і ведете себе як невихований підліток.
    Ви ж - смішний із своїми оцінками і ще смішнішний - зі своїми недолугими дописами, в яких немає жодної аргументації, а лише примітивні образи.
    У Вас навіть речення будуються невірно, наприклад,
    , а стосовно того, що
    , то тут я з Вами цілком погоджуюся - не бачу жодних ознак на будь-які зміни у Вашій поведінці. Щоправда, слово "змінюються" Ви написали з двома помилками, навіть якщо Ви хотіли написати "зміняться".
    Цим останнім зайвий раз хочу підкреслити, що Вам до Сільвер Буліт - як до неба рачки.

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Ты где был, когда я твоего политического папу ловил на лжи в области агентов кремля на форуме? Извини за выражение, насасывал его мнение? Вот тогда теперь не возникай. Чья бы корова мычала, а твоя бы помолчала.(с)

• Не подобається Не подобається x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Когда наша борщеварочка говорила, что у меня уровень развития студента, а вы в корне с ней несогласны были, что-то я не заметил ваших оценок её интеллектуальных способностей. Сидели, язык в одно место засунув? Тогда не вынимайте его дальше.

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Зеленский, со своим вот этим - "я 250 дней работаю президентом, устал и не вижу детей", напоминает мне волонтеров зрадоебов-всепропальщиков, начавших резко писать о своем плохом самочувствии, подорванном здоровье, додумывая, преувеличивая, а иногда и выдумывая себе болезни. Злодейского барыгу победили, но оказались никому не нужны и не интересны, потому что оказалось что вокруг примиренцы и мызамировцы, которым война пофигу. Так же как и армия и Независимость Украины. А внимания на хватает. И начинается порционная подача соплей.
    Вот так и Зеленский. Нечего сказать по результатам, нечем похвастаться, нет дел - дави на жалость и бей по эмоциями, чтобы тебя бедненького пожалели.
    Когда мне совсем не будет что вам сказать и совсем не будет чем заняться, я начну писать о своем плохом самочувствии и выложу медицинскую карточку с записями за время войны. Но тогда знайте, что я стал старым и ебанулся.
    А пока нам дорога на восток. Там война за Независимость продолжается.
    И мы не устали, не соскучились и охуенно себя чувствуем.
    Роман Донік

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Накінець чудо в пірях призналося. Про таку тактику я писав не раз, постів не читати, просто, звернути увагу на автора, якщо у дечому був не згідний - відразу негативна оцінка.
    Не судіть по собі, це у вас ціле кодло, один копіпастить, другий підгавкує, третій - ліпить негативні значки. Я сам по собі.
    А скільки ваше кодло попадалось на брехні, спростування і вибачення так і нема по сьогоднішній день.
    Нагадаю, заліпили, що я сміявся з без.візу - а коли і де? Дописувачі, помішані на російських терористах мене до них приписували, а на підставі чого?

• Тупо Тупо x 3
  16. Коммунарец

Загалом співпадає з моєю точкою зору не обсирання громадян України, якщо той не з табору Порошенко чи ЗЕ, тільки у Дроздова без кінцевого висновку.
    Критикувати не хочеться нікого, бо противники самі одне одного обгаживають, а є ті, хто каже їм , що вони трішки дебіли, руками которих можновладні тягають каштани з вогню. НУ, і т.д. і т.п але зараз запроданці і кацапські сепаратисті злі, бо не нацисти у влади, а Путін не звільнив кацапье (не всі русскіе погані, хочу зауважити) від бандерівців і не взяв до РФ. Тому і бісяться, а разом з тим кидають ненависть до тих, хто за справжню Україну, без бидла та непрофанів при владі і взагалі на теренах країни. Але нехай ще бісяться, щоб взагалі оскаженіли і побили одне одного, а нормальні люди мають сторонитися їх, але дати місце тим, хто може протистояти відкритим і скритним ворогам країни.

Останнє редагування: 26 січ 2020
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Критикувати не хочеться того, за кого не голосував. Цим можуть зайнятися його виборці.
    А от з того, за кого голосував, треба спитати по повній програмі ;

ІМХО

18. Що ж йому Польща вже поганого зробила?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)