Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Обов'язково задвину)
    Хоча і не дуже хочеться бісер розсипати перед вами, але ще маю часу для того, щоб по-доброму, тобто словами хоч і різкими, а не силою поставити когось на місце, бо прийде час не добрий для тих, хто не хоче розуміти по-хорошему
    Якщо не розумієте, в які справи лізете, то не лазьте під руками та ногами, бо заважаєте небесним планам)

2. У Давосі мав розмову із знайомим британським дипломатом. Ми з ним неодноразово перетиналися під час роботи у ПАРЄ. Він зрадів, що я залишився у складі делегації і в особистій розмові дав цікаву пораду:

«Британська імперія розпалася не у результаті війни чи соціального катаклізму, а через непрофесіоналів. Я вам, Україні, хочу побажати триматися. Раніше ви довели, що можете захистити свою незалежність, завоювати повагу серед інших держав. Очевидно, що зараз у вас не найкращі часи. Ваша нинішня влада виглядає не досить професійною, особливо у прагненні будь-якою ціною вибороти ганебний мир з Росією. Але ви точно переживете цей зелений шторм. У нас з приводу цього в Британії є приказка: час і морський прилив не чекають нікого. Тож вам треба триматися. Протримайтесь і в війні з Росією, і з вашою владою».

І я розумію, що з такими міжнародними друзями все в України буде. Ми лише зобов’язані вистояти. Якщо ви думаєте, що лише ми з вами розуміємо, що у нас влада «профанів та туманів», то ні. Це розуміють і в Європі. На жаль чи на щастя, поки що складно казати.
    Олексій Гончаренко

3. Good man

Good man Обычный человек

Здесь, когда оппоненту нечего ответить, то сразу цепляются к языку - не на украинском говоришь, значит предатель Украины, а то и кацап.

4. Коммунарец

Та ти гірше за кацапа, бо ганьбиш українців, які обрали президента, та ще й не зізнаєшся у тому, бо наче ти українець))
    Таких українців мати поряд - кацапа не треба мати за ворога(

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нічого подібного. Критика Зеленського зі стриманістю, без сарказму та гівнометання були, так і були правильні дії у Порошенка, але ідолом, безальтернативним він для мене не є.

• Баян Баян x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й альтернативи у вас нема, пане безальтернативний.

А що до ідола, то вам вам хто вбив в голову про ідола?
    Порох - просто нормальний президент. Розумний, мудрий. Якраз той, котрий потрібен Україні. Чи є кращі за нього? Напевно існують, напевно, що є. Але де вони? Хто?

Ну й порівнювати Пороха з Зеленським просто смішно. Клоун залишився клоуном. На сцені легко кривляти рожі, легко когось кривляти, а от коли йому впала на руки влада, виявилося, що вова тупенький, як не крути. Бариги пішли, залишивши економіку, як то кажуть, на ходу. А борці з баригами просрали до дірки понад 50 млрд. Що далі? Де гроші на дороги, які до листопада мали бути збудовані? Де?

7. Good man

Good man Обычный человек

Спроси у Михаила Хомчина, у тебя на 20 критических сообщений о Порошенко приходится один критический о Зеленском.

8. А ну покажи той критичний пост про янелоха

9. Коммунарец

Ну от хто скаже, нащо отаких визволяти? Сидів би собі на півночі і кукарікав, чекаючи перемоги над Путіним або друге пришестя Порошенка . Козел невдячний))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сенцов, Надюха - швидко прийшли "в форму".
    Справа в тому, що вони багато чого можуть не знати, та і не розуміти.
    Обізнаність не та...І відповідальність не та.
    Та що казати.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Отже, Давос...

Блідий, пожмаканий, непереконливий виступ Президента, який сам в шоці, що став Президентом і його за 248 днів не виставили за двері.
    В Україні є чотири талановитих спічрайтери, які здатні писати промови президентського рівня: Олег Медвєдєв, Віталій Чепінога, Данило Лубківський і Олександр Щерба.
    Може, варто попросити когось з них це робити? Щонайменше, один з них точно погодиться.
    А нинішнього ghost writer повернути туди, звідки взяли, без премії. Бо це ганьба.
    І варто навчитися виголошувати промови навіть перед пустим залом без папірців.
    Бо це теж ганьба.
    «С такім ліцом тєбє нікто дєнєг нє даст».

Інвесторів менше цікавлять няньки. Навіть, якщо це чиясь фантазія і не табу.
    Інвесторів цікавить верховенство права, коли їх інвестиції захищені законом.
    І одне рішення Баришівського чи Верховного суду здатне перекреслити річні зусилля і переговори.
    Один рейд СБУ, ОПУ чи НАБУ здатен зупинити всі інвестиції.
    «Ніколи не було такого раніше і ось сьогодні знову трапилося». Чи Ви гадаєте, інвестори або МВФ не в курсі сьогоднішнього рішення Верховного суду по Приватбанку?!

Взагалі-то, тематика цьогорічного Давоського форуму присвячена екології. Трампа розкритикували за відсутність належного висвітлення екологічної тематики.
    З десяти спроб, знайдіть це питання в промові Зеленського? Ну, окрім того, що «перепост промови Грети не вирішать екологічну проблему».
    Міг би розповісти про бум альтернативної енергетики в Україні і що держава не переглядатиме існуючі умови. Або переглядатиме. Це питання зараз багатьох хвилює.
    Або показати мастер-клас як вирішувати екологічні проблеми на прикладі Криворіжсталі.

Якби Зеленський в Давосі зустрівся з Трампом, а в Ізраїлі з Путіним - було б про що поговорити. Але, на жаль, українсько-американські повноцінні переговори не відбулися. Зате російська сторона повідомила, що «отримала запит Києва на президентську зустріч, але через щільний графік Путіна ще не підтверджує її».
    Допрацювалися... просимо про зустріч з власним вбивцею.

Інші двосторонні зустрічі Президента не вражають. Нарешті зустрівся з Нідерландами, традиційні зустрічі з ЄБРР і МВФ. До речі, де нові програма і кредит? Ще ж наприкінці 2019 «отримали»?!

А юрба слуг, яка за підтримки спонсорів прибула в «елітний Трускавець» для чергових курсів - відверто потішила. Туризм і зарплати - наше все! Для себе, рідних, звісно.
    Для невтаємничених поясню, що доступ на територію форуму мають одиниці. На кожну країну видають максимум 5-10 перепусток. Всі інші просто тиняються вздовж огорожі або сидять з розумним виглядом в Українському домі.
    Сподіваюся, без оргій.

Ну, а щодо меморандуму УЗ-Дойчебан напишу трошки пізніше.
    І чого тільки не вигадають, щоб нічого не змінювати...
    Volodymyr Omelyan

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не надо объяснять заговором то, что можно объяснить глупостью

Я не выспался и поэтому буду портить вам настроение. Чего одному страдать.

Так вот.
    Я не верю в заговор Банковой, которая якобы все скандалы устраивает специально, чтобы отвлечь нацию от какой-то темы. Такая стратегия «дымовой завесы» существует, конечно, но я не верю в её использование Зеленским и компанией. Я довольно отчётливо понимаю, какие ресурсы, в том числе интеллектуальные, имеются в их распоряжении, я довольно точно знаю, что они делают и как, и уж точно я в курсе, как они рассуждают, и весь этот набор информации вкупе говорит о том, что никакой стратегии там нет вообще, не говоря уже о «дымовой завесе», которая вообще-то очень сложна в системном исполнении и требует крайне высокой скоординированности при реализации.

Ладно, упрощу. Они профаны, которые набрали идиотов, а те наняли долбоё*ов. Нынешняя власть – это механизм из говна, веточек и съёмочной группы. Надёжный, как швейцарские часы после удара молотком. Они неспособны реализовать вообще никакую стратегию. Они даже неспособны её придумать.

Разумеется, там есть люди, способные на интриги. Только они интригуют в своих собственных интересах. Там на поточек присесть, там вопросик решить. Там нет команды. Люди Коломойского атакуют премьер-министра, премьер-министр убегает от них на самокате, Богдан воюет с Ермаком, Дубилет пытается и рыбку съесть, и папу не заметить, Арсен разыскивает преступника Авакова, министерства работают во все стороны, кто куда, кошки рожают, дети орут, и над всем этим цирком непоколебимым Ванькой-встанькой стоит могучая фигурка лучшего президента всех известных нам вселенных.

Не надо объяснять заговором то, что можно объяснить глупостью. Невозможно при их уровне координации и интеллектуального развития дать команду депутату искать себе шлюх прямо под камерами в зале парламента и проконтролировать распространение этой информации в нужное время. Вообще – можно. Им – нельзя. Руки растут из Мендель.

Не льстите им. Смотрите на систему.

Юрій Гудименко

13. MayorMayor

Пахом, накуй- это во-о-н туда.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. MayorMayor

Так стадо "вдруг" начало осознавать, что "бубочка" в реале- тупое, закомплексованное, брехливое чмо.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зрозумійте, що немає нічого вічного, як не вічне у нас літо, не може бути вічним Різдво, так і не може бути вічним Порошенко. Були у нього плюси, були сміливі поступки, не гідна заміна Зеленський, але скільки нити? Можете уявити бунт із Порошенком на броньовику - клоунами та провокаторами для України і світу будете виглядати ви, думайте за що агітуєте.

• Баян Баян x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вічно глупим можна бути? Хто каже про вічність Порошенка? Сам придумав і сам з тим борешся?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)