Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Амінь.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой, тіпа...Немає межі мономанії, тобто одержимості,більшої ніж вона є...в жителів Хайфи і деяких киян! А пан Медведьо нам тут оповідає про якісь турецькі переклади! Та Медведю,вчіть іврит...в завтрашнім Києві ,чи то Дніпрі,столичному місті Хозарії гебрейська мова скоріше пригодиться! :crazy:
    Шо,не видите по тій ВР,шо в тому повністю вже обісраному Кийові,та куди нас баранів ведуть?:dntknw::haha:
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Київський_лист

upload_2020-1-16_16-5-34.png upload_2020-1-16_16-22-8.png

upload_2020-1-16_16-35-7.png

:facepalm:# ТО ЛІ ЯЩО БУДЄТЬ!@:yes:

Останнє редагування: 16 січ 2020
  3. medwedo berlogsoni

Пане Юрку, по-перше, дякую за посилання. Я історією не цікавлюся і не знав, що є така цікава історична пам"ятка.

4. А повністю погоджуюсь з косолапим в питанні мономаніі, тільки не по адресу. Це про зелебобіків і косолапого зокрема і проявляється вона у вигляді копрофіліі - хто глибше засуне язика янелоху в анус і краще його вилиже

5. FB_IMG_1579194594393.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Юрко НОТОЦО

Ой,пане Медведю,поки Ви для себе відкрили щось нове про гебреїв,Київ,Зеленського...я Ото От,та скалатав для Вас,допитливого українця.Ага.українця...а спочатку хотів сказати хохла!:mocking:

61.jpg
    upload_2020-1-16_19-33-44.png

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Біля забутого села,
    Наївшись хмелю і дурману,
    Обрати вожаком осла,
    Веліли 73 барана ..
    Весь луг до ночі реготав,
    Смівся крот , ревIли бджоли,
    Веселі , на найближчий став,
    Злетілись качки по приколу .
    Щоб впевнитись що то не сон ,
    На власні очі споглядати,
    Приповз удав мов Пінкертон,
    Й не знав чи плакати чи ржати .
    Зате вже знали зголоднілі,
    У темнім лісі сіроманці,
    Як закривавлених , безсилих,
    Потягнуть в яр , рогатих бранців..
    P.S. -Мораль така , коли війна,
    Коли у тебе кепська справа,
    То вожаком у барана Час обирати вовкодава!!!!!!!
    Людмила Прокопович

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, у Вас раптом з"явився лексикон від Пріуса. Тільки він тоді, років п"ять тому, це ж саме казав про чоколяду.
    Якщо Ви подивитеся збоку на прихильників і на противників Зеленського
    Прихильники, помірковані, - Сілвер Буллет, Джипсі, я
    Противники - Ви, Мих, Гудмен, Пріус,
    а потім порівняєте лексику одних і інших, тоді зрозумієте, хто - виховані люди, а хто - хамли (множ. від слова хамло).

Ото і є електорат Порошенка і електорат Зеленського ( Ланктоша не голосував за обох).
    Ви можете скільки завгодно матюкатися, вдаватися до низькопробної лексики на кшталт, як оце Ви щойно написали з претензією на грамотність - копрофілія, анус. Це не рятує Вас від того, що за всіма ознаками - ви груба та неотесана людина. І зла до того ж всього.
    Ви не здатні дискутувати аргументовано в пристойному товаристві, а лише -вдаючись до образ, в тому числі - до чисельних образ інтелегентної жінки з вищою освітою, викладача ВУЗу, до майданних лайок ("площадная ругань" звучить більш доречно). Таким, здається, і залишитеся назавжди.

Я, наприклад, зовсім на Вас не ображаюсь, але спостерігаю за Вами з цікавістю.

ЗІ І потім, Ви напевно знаєте, що те, що тут пишуть, можуть читати і діти, і підлітки, в тому числі і діти Ваших сусідів.
    І уявіть собі коли вони прочитають Вашу творчість стосовно частин тіла, що нижче попереку, і скажуть: Який Хомчин-старший все-таки дурний! Старий уже, а розуму за весь вік так і не набрався. Хамидло цілковите.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мудрість аж пре.
    Перечитувати треба ще щось окрім підручників з історії за 5 клас.
    Такими виразами Хомчин показує не свою обізнаність, а тупість і примітивізм.

• Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Йой,пане Медведю,та пан Михасьо борець і бореться востро одночасно з допомогою грубого слова.Ну а як нині інакше? Інакше зіжруть нас українчів барани,як ту зелену траву,або задавлять. І шо тоді? Отож!
    А Зеленський шо,бореться? Та йой!:cry:

яяявв4.JPG

13. Доця заходить у двір і кричить мамі:
    - мамо, мамо, а нас люди в селі хвалять;
    - Ой доцю, правда? А хто хвалить?
    - Та я вас, а ви мене.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Во-во!:crazy:
    Але пацан лапшу навішав!:facepalm:
    Також впевнений же Ігорко Циганчук в то всьо теж не вірить.Має галицькі хромосоми,от і не вірить! Грає варята!:mocking:

upload_2020-1-16_21-45-24.png

• Смішно Смішно x 1
  15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Де то я матюкаюся? "Трахнуть по-маленькой - єто же никогда не помешает!"

А ви точно змарнований(

16. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, вы забыли как я вас лично и всю вашу фракцию Зеленского тут расписывал вдоль и поперёк? И при этом не употреблял ни хамских выражений, ни оскорблений. Что я получал в ответ? Хамство и от вас и от борщеварочки и от Игорька и от планктоши, про пропойцу Ваську даже не говорю, там запущенный случай. Так что попридержите язык, ибо в сравнении со сторонником Порошенко в моем лице его противники на львовском форуме это быдло обыкновенное, ... шт.

17. А в принципе. Если Зеленский подписал указ о приыве в армию с восемнадцати лет. Было бы справедливо продлить призыв до пятидесяти, для всех уклонистов.
    Я так и вижу три танкиста - Зеленский, Юзик, Кошевой и Ленка пулемётчица.
    Oleg Helgiv

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недоречні тут тупі відмазки.
    Тут не те, що когось прихильники, більше нейтральні та не нарвані порохоботи як Хомчин, можуть спілкуватися без намордника та не займаються гівнометанням.

• Тупо Тупо x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)