Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Біс в ребрі не дуже муляє?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У дечому і процедура співпала з президенством Порошенка, розмови про автокефалію активно велися за Ющенка і навіть за Кучми, не приділяв цьому увагу хіба що Янукович.
    Досить робити себе мудрішим за інших.
    Як дійде справа до якихось протестів, чорноволохів і порохоботів послухають в останню чергу.

• Тупо Тупо x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Філарет робив все добре, до певного часу, а потім здрейфив. Не знаю, чи його залякали служби, в яких він працював, чи просто старість.

Мав би честь і славу. А залишився ніким.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чудо в пірях далі бушує, негативні значки ліпить тим, хто у дечому думає інакше.

Вважаю у Філарета трохи відчуття ностальгії, а ще, засуджувані у Християнстві заздрість і грошолюбство, адже є втрата церковної влади, відповідно, грошових надходжень. Ну майже така сама ситуація із Порошенком.

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Для порохоботів чомусь часто до певного часу добрі, а потім стають неугодними також і Саакашвілі, і Надька Савченко, і Філарет, і Усик, і Онищенко, і Медведчук, і Хмара, і Шухевич... )))

Це клініка;

Останнє редагування: 15 січ 2020
    • Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Отлично. Медведчук и Савченко молодцы. Значит на украинских землях идёт гражданская война и Путин тут не при делах. Что ещё расскажет нам Игорёк? :popcorm1:

7. Good man

Good man Обычный человек

Ты сам кто по вере, иуда?

• Смішно Смішно x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Тобі нема чим думати, ти завчив тупенький пару фраз і ліпиш їх всюди

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Кацап він

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. FB_IMG_1579120070239.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви забули про Гітлера.:haha:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да что ви нє гаварітє, а что в головах тєх, кто єго вибірал, боюсь спросіть?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та який він Юда... я вас прошу.... там примітивізм рулить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Клініка у тебе, циган. У нас немає святих, а є ті, що щось роблять для краіни, а є ті, хто намагається скористатись з ситуаціі.
    Щодо Надьки, то витягували своіх з полону, а те що вона йобнута на всю голову знали ті, хто перетинався з нею на Майдані( мій син зокрема). Просто мовчали . Свого витягували. Хто знав, що вона ж щей працює на кацапів.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

перерахуйте на пальцях, що він зробив, а я непомітив.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Господи, як прожити хоч день, щоби воно/вони не влізли в чергову купі гівна. З кожним днем та купа все більшає, навкруги стоїть нестерпний сморід. Дегроїди, що ви понавибирали?

19. Ні дня без скандалу, але є нюанс. Останній був через те, що офіс президента збрехав, новий - через те, що прем’єр-міністр сказав чисту правду.

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А ви і Гітлера хвалили?

Я ж кажу - клініка;

• Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)