Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так скорбный разумом считает, что если прокукарекает "я за Зеленского не голосовал", то может нести что угодно в поддержку "бубочки".

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А мені інтересна пані Ганна. Буля,а розповічте шось про себе...Може і фото в профіль-фас,а хоч і ззаду! І не страштеся...Мені інтересно,шо то таке розумне-й-моцне ,що здивує світ,Ви побачили в Зеленському? Трамп ,ті всі махінації демократів сраних з гАмерики відразу розгадав,як і галичани,як і американські українці.І лусне в лоба ще Трамп,мовчаливого Зєлю.А Ви...Ви шо про то все думаєте-гадаєте?
    Імпічмент Трампа: У Конгресі оприлюднили нові докази

Останнє редагування: 15 січ 2020
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас хороша фантазія. Яким чином Порошенко поставив умову? Де ви взяли таку фігню? Порошенко сказав: якщо мене не впишите, то не буде Томосу? Поставив умову вселенському патріарху? То брєд. Нафіга вам то?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яке відношення має Порошенко до тих, хто відкликали підпис? Ото ваше "дружбан" - то таке. Звідки ви знаєте хто кому і наскільки дружбан?

Маєте докази, що навмисно? Маєте докази, що тягнули? Маєте докази, що ті троє взагалі займаються оформленням обєднань?

Маєте доказ, що Епіфаній відказує на Пороха, Турчинова, Парубія, що мусить бабратися у цьому?

Все це ваші вигадки і фантазії, щоб очорнити минулу владу, а от з правдою це не повязане.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

З вами нецікаво говорити - ви зовсім не знаєте розвитку подій, а лише говорите все що попало

Вчіть матчасть і тоді поговоримо ;)

6. Gyppsy

З вами нецікаво говорити - ви зовсім не знаєте розвитку подій, а лише говорите все що попало

Вчіть матчасть і тоді поговоримо ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ок. Доведіть, що Порошенко ставив умови патріарху Ворфоломею. Хочу володіти ситуацією.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яка законмірність, неудобно на щось порохоботу відповідати - так старатися розвести срач.
    Суцільне перекручування і підтасовка.
    Автономію і визнання українського православя робилося виключно для Порошенка, чи для піару? Що віддавати?

• Тупо Тупо x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я завжди думав, звідки у моїх опонентів інфа, що Порошенко порушує закон, вмішуючись у справи релігії і церкви.
    І таки знайшов джерело:

View: https://www.youtube.com/watch?v=pz6FupjU6L0

11. Gyppsy

Я маю вам щось доводити? о_О
    А нашо воно мені? :scratch_one-s_head:)))

Ви хочете володіти ситуацією??? о_О
    Капєц, у вас і захцянки)))

Ну добре, прошу - ознайомлюйтеся, читайте, вивчайте, запам"ятовуйте і будете володіти ситуацією
    Українська Православна Церква Київський Патріархат – Українська Православна Церква Київський Патріархат
    Всі новини - PCU
    Новини | Патріархія УАПЦ: УКРАЇНСЬКА АВТОКЕФАЛЬНА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА

Митрополит Епіфаній
    Євстратій Зоря
    Патріарх Філарет
    Православна Церква України
    ...

Останнє редагування: 15 січ 2020
  12. Циган, даючи посилання, потрібно хоча б самому прочитати , а не додумати, що там написано.
    Цвкаво, яке погіршення прав віруючих відбулося після отримання Томосу, на яке посилається Філарет?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В даному випадку - клерикальний срач. Звучить.

• Тупо Тупо x 2
  14. Нашел потрясающую книгу, настойчиво рекомендую! Она решительно объясняет все события по поездке Зеленского в Оман. Ибо других внятных объяснений нет.

Вот смотрите, тут такая история. Два должностных лица из орбиты Зеленского нам говорят любопытные вещи (далее прямые цитаты).

- Юлия Мендель, пресс-секретарь, в своем Фейсбучике:
    "Президент Володимир Зеленський нині в Омані, де в нього заплановані зустрічі на найвищому рівні. Туди Президент відлетів з родиною рейсовим літаком за власний кошт."

- Андрей Ермак, помощник Зеленского, в интервью Украинской правде:
    "Хочу також зазначити, що, так як це була приватна поїздка президента, ні копійки бюджетних грошей не було витрачено ні на дорогу туди, ні на дорогу назад."

Так, попробуем поверить. Попробуем поверить, что это была частная поездка, на рейсовом самолете (со стыковкой, ибо прямых нет), во время которой решили провести ЗАПЛАНИРОВАННЫЕ встречи на высшем уровне.

Поскольку я несколько лет имел возможность наблюдать процесс подготовки поездок первого лица, то у меня трошки вопросы.

1) Охрана. Охрана действующего президента страны осуществляется круглосуточно и не может быть отменена. Сотрудники УДО/СБП не могут не охранять - они при исполнении. Они должны быть с оружием. И технически они могут попасть на борт РЕЙСОВОГО (если мы все еще верим в историю про рейсовый) самолет с оружием. Но только после очень длительной бумажной волокиты. Верим? Проверим?

2) И снова охрана. В поездке она была. Была передовая группа. Было сопровождение. Это зарубежная командировка = выплата суточных, командировочных. И так далее. Зачем все врут насчет того, что ни копейки бюджетных средств не было потрачено?

3) Связь. Действующий президент должен всегда иметь возможность говорить по спецсвязи. И там Ермак сказал, что про крушение самолета доложил Баканов. По мобилке? Или по спецсвязи? А при оборудовании спецсвязи офицер был? То есть, суточные и командировочные? Зачем все опять врут насчет того, что ни копейки бюджетных средств не было потрачено?

4) Посольство. Если были запланированы, а про это написала Мендель, встречи на высшем уровне, то значит работало посольство Украины в... Саудовской Аравии (в Омане посольства нет). От встречающей стороны было приглашение. Были подписаны протоколы, подготовлены директивы. Или визит был частный? Зачем вранье по поводу характера визита?

Мораль? Мораль очень простая - оставлено множество следов вранья. Почистить не смогут, там тонны бумаги. Нам врут.

В чем еще нам врут?

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2550310808571054/

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не обовязково. Але для мене ваше твердження залишається безпідставне.

16. Gyppsy

Як вам завгодно.
    Я переказав слова Філарета ;)

Во, в якомусь інтерв"ю це також зустрічав

філарет - YouTube

17. Good man

Good man Обычный человек

Никто не говорит и не говорил о результате только у Порошенко. Старались все, от Варфоломея до госдепартамента. Но факт остаётся фактом - сколько руководителей Украины (я не только президентов имею ввиду) не говорило об этом, а результат только у Порошенко.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви забагато хочете: фото фас-профиль та ще що я за Трампа думаю)).
    Нічого я за нього не думаю. А імпічмент він заслужив.
    Якщо серйозно про Зелю, то я з подивом за ним спостерігаю - я бачу, як він і його партія працюють на Україну. Може статися, що наприкінці каденції він виявиться більшим державним діячем, ніж його попередник.
    Отоді і поговоримо.
    Коли-небудь і фото побачите, я не страшуся, мені якраз страшитися нічого.Прийде час.

• Смішно Смішно x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)