Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж спочатку думала, що зло не можна ігнорувати, але спробувала - і дуже гарно. Його для мене нема - хай хоч скаче, хоч плаче. Там і інші теж того варті. Вести бесіди з Хомчиним, майором чи гудменом - чи не велике задоволення..

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не вчепляться. )
    Бо вони і помазаника Божого будуть цькувати, як і Ісуса Христа за те, що вони за любов до Владики і до ближнього, а ці запроданці тільки за себе і за диявольські срібники живуть.
    Тому Бог зробить так, що їх не буде у новому царстві Божому.

3. Коммунарец

Хто не пізнає зло, той не буде знати що то таке і як з ним боротися. А бесіду я веду не зі слугами диявода, а з читачами, яких вони зваблюють своїми підступними дописами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. -Хотіли зарплату 4000 доларів США? Отримуйте.
    - Так то ж не вчителі, а нардепи.
    - А какая разница?
    Зробимо вчителів разом, ще раз.

5. Чому дивуєтеся тому, що депутатам і чиновникам піднімають зарплати, а не бюджетникам?
    Це нормально - так той, хто готується до диктаторських прийомів в управлінні і придушення всіх, хто не задоволений, купує лояльність чиновника.
    Наступний етап - підйом зарплат ментам і нацгвардіі. Причому, як тільки на 25-50% будуть вище, ніж у армії, почнеться підготовка до втихомирення незадоволених.
    Нічого нового.
    Потім - підвищення повноважень силовиків (крім армії). І перепідпорядкування нацгвардіі особисто Президент у. І .... піпець ... спочатку демократії і, потім і Україні.
    І замість 7-го Президента матимемо чергового Генерал-губернатора Малоросії.
    Дочекаємося ...

6. Good man

Good man Обычный человек

Вы своей упертостью в противоречии здравому смыслу резонно раздражаете ваших оппонентов, вызывая у них праведный гнев. А потом, радостно подхватив их настрой сыпете оскорблениями направо и налево. В итоге диалог приобретает следующий вид:

- Я ты надоел, 2+2 не равно 5, нужно быть идиотом, чтобы так считать.
    - Меня назвали идиотом, значит я имею право ответить также, просто потому, что я так хочу.
    :help::punish::negative:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви брешете з першого речення: де я написав, що до початку перегонів? Але менше з тим. У мене є знайомі, котрі казали під час другого туру: Я не підтримую Порошенка, але у мене не піднімається рука голосувати за Зеленського і голосували таки за Порошенка. Тобто вони ставили на перше місце інтереси держави, а не своє Я. І я їх поважаю. Хоча би за державницьку позицію.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вам як? Все - так? 50 мільярдів дирка в бюджеті - так? Мир і дружба з Путіним - так? Зе ніхто не поважає у світі - це так? Головний бобік просирає все, що можна.

От навіть простий приклад. Про швидке закінчення війни Порошенком. Ми всі розуміємо, що війна залежить не лише від нашої сторони. А він обіцяв...
    Але таку річ якось можна дійсно ще пояснити.

А як пояснити, коли Зеленський каже - нафіг кортежі і не виконує. Просте, яке залежить тільки від нього і більше ні від кого. І це можна виконати за 1 день. А ні. Він срати хотів на тих, кому обіцяв і що цікаво, обісраним то подобається. Гівно ж тепле і для гавнюків приємне. Тому вони й далі будуть надіятися на джерело гівна... безкоштовно... як тарифи на тепло...

Я вважаю, що єдина помилка Порошенка полягає в тому, що він не сподівався, що в Україні є стільки бидла. От з тим він промахнувся, а більше ні з чим. Чого вартує народ, якому не потрібна рідна українська церква? Не вартує ломаного гроша. Тому це населення отримує атеїста-циніка, без моралі, культури та ще й жидівського походження.

Я згоден, то лайно тепер будемо їсти всі, хто проживає в Україні. Просто незрозуміло, чому всі мають терпіти цю фігню?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Знову брешете і викручуєтеся. Ви сказали Ну це пружинка, яку розтягували зебобіки до виборів: Порошенко - Ге, Зе - супер Зірка!
    А вибори почалися з першого туру, нє?

А в другому турі комік розмазав баригу і у бариги шансів не було.

І які це були у Порошенка інтереси держави, якщо він поставив на перше місце власне збагачення і збагачення своїх поплічників, якщо він заради своїх інтересів підставляв моряків і людей?
    )))
    Мені неохота стільки разів говорити одне і те ж.

Зі свіжого - сподобалася ваша фраза Гівно ж тепле і для гавнюків приємне. @Мих, ви самі недавно гавнюками обізвали всю фракцію Європейська Солідарність. Прикольно, шо нє? )))

Он ще зі свіжого - Філарет відкликав свій підпис і юридично томос получається поза законом. От вам і результати досягнень вашого гідного Порошенка на церковній царині. Про те, наскільки виросла УПЦ МП за часи правління "вірного" Порошенка я вже писав.
    Ніколи жид московського патріархату не зробить добра українцеві.
    Все до чого він торкався, він все перетворював в перетравлений шоколад.
    А кого цікавить те, що ви там собі вважаєте?
    Це тільки бариги і пєсєта мають свій народ за бидло. А народ є таким яким він є. І треба мати бажання і вміння ним керувати і його розуміти. А Порошенко думав, що з брехнею світ перейде і назад повернеться. А так не буває.
    А терпіти будете тому, що у всьому винен Порошенко і його бариги.
    І виглядає так, що Зеленський це ще тільки квіточки. Ягідки будуть після нього.

Та й дарма ви, пєсєта, стільки скавулите і брешете на Зеленського.
    В ситуації, яка залишилася після Порошенка, Зеленський поступає досить таки виважено і з найменшими мінусами.
    А залишив Порох після себе бардак, якого світ не видів - починаючи від Байдена і Мінських угод і закінчуючи здачею в полон наших моряків.

Останнє редагування: 14 січ 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Мих, молодець. Дістав цигана. Показав своє комуняцько-ригівске нутро.
    А інакшене не відбудуємо краіну. І з приємного. Джерело не дам із зроумілих причин.

"На днях встречался со своим старым другом. Доброволец, "киборг", в составе группы бойцов 3-го полка спецназа оборонял ДАП. Был ранен, долго валялся по госпиталям. Не виделись давно, потому было очень приятно пожать ему руку и обнять.

В 14-15-м весьма критически относился к президенту… но постепенно, видя, как на глазах преображается армия, на которую в начале войны без слёз невозможно было смотреть - кардинально изменил своё мнение и сегодня готов придушить любого зелебобика, поливающего дерьмом Пятого.

Долго говорили. О войне, о погибших друзьях. О том, что нужно было делать власти и активному меньшинству, чтобы не допустить реванша пророссийских сил. Что делать сегодня, чтобы минимизировать ущерб от их действий. Ну, и о том, как в дальнейшем решать эту проблему.

Понятно, что мирными методами, типа "я устал, я ухожу", этот вопрос не решится. Они не для того пришли. Они не устанут, пока не уничтожат Украину как самостоятельное независимое государство. Мы это уже видим. Поэтому нужно готовиться к непростому противостоянию.

И что не может не радовать, серьёзные ребята, убэдэшники, прошедшие крым, рим и медные трубы, к этому готовятся. Во всех смыслах. Уточнять, как именно, не буду. Но мне стало немного спокойнее. Грядущий майдан уже не будет тиром для оборзевших "беркутят" и различных таинственных снайперов. Отпор будет серьёзным.

Напоследок он очень сильно и очень приятно меня удивил. В нём намешано много разных кровей - отец наполовину чех, бабушка наполовину немка, есть в роду и русские и украинцы. И вот он, будучи абсолютно русскоязычным николаевцем, стал упрямо переходить на українську мову.

И в разговорной, и в письменной речи. Пока получается не очень чисто, но зная его характер, уверен - всё у него получится. Так же, как уверен, что с такими ребятами у нас всё получится и в более серьёзных вопросах.

Не для того лучшие люди страны шесть лет гробят своё здоровье и отдают свои жизни, чтобы свора каких-то ублюдков-малоросов похерила всё, что было сделано за эти тяжелейшие годы.

P.s. Спасибо, дружище, за характер и мужество. Спасибо за встречу. Спасибо, что дал своё добро на написание этого поста. В следующий раз, думаю, встретимся на баррикадах. "Ще не вмерла України ні слава, ні воля."✊"

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мовчання на гріх є гріх. А гріх - то зло.
    Мовчання на зло є зло. Не я придумав.

12. Коммунарец

@Мих

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз пішла така розмова, мають порохобти, що заслужиди, так-так, у багатьох інших є свої проблеми, які би були при всіх президентах. Ви копали комусь яму і самі у неї впали, тепер недоречно махати кулаками після бою.
    Було, Ющенко дуже розчарував і програв вибори, але не наймав ботоферми та проплачених політОЛУХІВ, на майдан проти Януковича загітували не вони, а самі люди побачили, що червона лінія перейдена, так може бути із Зеленським, буде видно і без чорноволохів.

• Тупо Тупо x 1
  14. Sandy

Sandy GRAND

А ви вважаєте, що порівнювати нового президента з колишнім - то є щось неприроднє? Вважайте, але в народі такі порівняння виникають підсвідомо. Зараз всі порівняння не на користь діючого. Для якихось зе-упоротих це, можливо, й новина, але притомні люди це прогнозували ще рівно рік тому - у січні 2019-го, коли ОЦЕ вилізло та заявило, що хоче зробити всіх упоротих разом. Нажаль, вдалося.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі зацикленість. Я ціную деякі поступки Порошенка - але він не вічний, ці поступки не дали йому права на вседодзволеність. Перемогло бажання "нових облич" та бачити на такій посаді "простого хлопця з народу", не ідеальний вибір, але як колись любили говорити "Не розхитуйте човен!". Чому не порівняння із Ющенком, Крачуком, іноземними лідерами? Не перетворюйтесь із патріотів у лизоблюдів.

16. Sandy

Sandy GRAND

А що, порівняння оманського віслючка з якимось іншим президентом здатне перевернути щось кардинально шкереберть? Ні, якщо хочете, давайте проаналізуємо, я із задоволенням почитаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)