Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Може й так, як ви кажете, але якби в мене не було підстав, то не казав би)
    Сьогодні у мене день народження, і хоча я не дуже хочу готуватися до нього, але мама завжди накриває стіл і гості приходять, правда залишилися тільки найнайтерпеливіші до мене.
    Я завжди гадав, чому у мій день нічого не траплялося надзвичайного, як було написано в "Наука и жизнь". А весною 2017 року в один день отримав посилання на два сайти.
    В одному показано перерахунок дня народженя у тризначний код, а в другому його значення.
    Так от, 12.01.1965 ( до року треба додати день народження) виходить 316, що означає главу 3 вірш 16 евангелія від Івана.
    На фоні всього, що мені було надано знати, я не вважаю це випадковістю або моєю уявою.
    Цей рік буде для мене вирішальним у всіх сенсах... і для всіх також.
    Я вірю в це.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,хлоп став юж ворогом націоналістів...денервує-сі юж.Напевно циган юж хазаром хоче бути.Обрізання робитиме напевно...Йой,йой,йой! Без зеленки зелений! Свобода і Фаріон на то всьо тіки дивлят-сі!Бандеровці косо споглядають...на дурня!:))):dash1:

Останнє редагування: 12 січ 2020
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Юрко, нема вже активних бандерівців, не грішіть )))

А Ірка ваша квиток членкині КПРС куди діла, Ви не в курсі? ;)

View: https://youtu.be/r5JAp8pwhfY?t=3

4. Юрко НОТОЦО

Вона так спочатку вірила в квиток,як Ви нині в "зелень"!
    Вона чесно поступила і...стала патріотом,як і всі бандерівці і Свобода,А Ви?...Йой,кому то потрібні Ви...хіба що зеленим для маніпуляцій,з Росією для гри з ЄС,Оманом,Ізраїлем,а чи й вже і з Іраном.Трагікомедія!:facepalm:
    Ну що ж ,вчіться і Ви тої зеленої мудрості...та і Хаву Нагілу скакати!

View: https://www.youtube.com/watch?v=yKC3ljslrHs

Останнє редагування: 12 січ 2020
  5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

6. Gyppsy

Юрко, веселих Вам свят!

• Смішно Смішно x 1
  7. Gyppsy

• Подобається Подобається x 1
  8. Юрко НОТОЦО

9. Новогоднюю и после новогоднюю вакханалию я "пересидел" в полях. Проще заниматься делом приносящим результаты в войне, чем жечь нервы. В том что они будут гореть, я был уверен на 100%. Поводов в любом событии, наша новая власть, дает более чем нужно. Просто не ожидал, что произойдет столько событий, которые позволят новым керманычам открыться во всей красе своей некомпетентности.
    Поездка президента в офшорную дыру после новогоднего отдыха на курорте Коломойского, это еще будет отдельной темой для удивления. Не было и нет ни одной задачи, которую мог бы решать в Омане Зеленский для Украины. Потому что государству Украине Оман не интересен ни с какой стороны. Слишком токсичен. А вот вопрос где хранить и где отмывать деньги, вполне реален.
    Но и это на фоне трагедии с самолетом мелочь. Особенно на фоне дальнейших событий. Самое страшное в том, что у нас нет высшего военно-политического руководства в стране, которое было бы способно оперативно реагировать на угрозы и вызовы. Просто нет. Потому что те люди, которые играют роль главы государства и ведомств, всего лишь играют роли в свободное и удобное для себя время.
    Государственности и ответственности за государство у них в мозгах, как опции, нет. Чуваки просто продолжают играть, как для предвыборной кампании, работая на охват максимальной аудитории роликами, при этом ничего не делая.
    Трагедия с самолетом вообще показала полную отстраненность от дел в стране. Совсем.
    Банально не было никого на рабочих местах, для того чтобы даже отреагировать, не говоря о принятии каких то решений. Все руководство воюющей страны, было на отдыхе. И не спешило в срочном порядке вернуться.
    Видимо не только отдых был на повестке, но и отчеты перед теми кто привел их к власти и дальнейшие консультации на предмет - "что делать то?"
    Ребята пришли пилить и зарабатывать. Для себя и для тех, кто привел их к власти. И рассматривают Украину, как временную кормовую базу. Так учил дедушка Беня. По другому думать они не умеют. И интересы их и Путина совпадают. Потому что встреча в Нормандии, это была встреча про газ. И ни про что другое.
    Давайте реально, вот что сделал Зеленский за время после своего избрания? Вот реальные дела на благо Украины и народа, давайте вспомним. Пилить видеоролики с рассказами, что он хочет и как он хочет - это всего лишь слова.
    Кроме слов, кроме роликов, которые давят на эмоции, какие действия были сделаны для блага страны?
    Нет ответственности за государство, которым, по иронии судьбы, их временно закинуло порулить с определенной целью - сделать прививку на будущее. Да, болезненная, да противная, но прививка. Или переболеем и сделаем выводы, или помрем. Ну, помереть то совсем вряд ли.
    Украина живет по инерции. Без руля. Без понимания, что будет через пол года, или через год. Армия воюет по инерции. Без руля и понимания, что будет через пол года или через год. На международной арене, Украина дрейфует по инерции. Без руля. Без малейшего понимания, что будет через пол года. Более того, все иностранные партнеры не понимают, что происходит и где Украина будет через пол года. Потому что за предыдущие пол года разрушено практически все, что с таким трудом было выстроено за последние годы.
    И если смотреть на вещи реально, то все идет согласно плана. И сейчас этот план - чем хуже, тем лучше. Управление государством - это не видосики и не посты в соцсетях. Это ежедневные вызовы и оперативное решение проблем воюющей страны.
    Пока все идет так, как и должно идти. Руководство страны, показывает всему миру и в первую очередь своим избирателям, что оно не способно принимать решения. Не способно нести ответственность. Не способно даже из отпуска срочно вернуться. Это называется импотенция. Это то, что было очевидно для думающих людей, которые видели надвигающуюся опасность.
    Но, к сожалению, это еще не предел. Будет еще хуже. Еще беспомощнее, еще глупее. И это тоже хорошо. Потому что пока стадо будет оргазмировать на видеоролики ниочем, в которых кроме слов ничего нет, значит время еще не пришло.
    А оно придет. Холодильник сцуко умеет ждать. И он всегда побеждает телевизор.
    Поэтому делаем все, что от нас зависит для победы и ждем. Их тушки еще не плывут вниз по течению. Но они уже подходят к реке.
    И ни в коем случае, не спишите отстегивать ремни. Еще сильнее будет болтать. И не забывайте помогать армии. Нам все равно придется воевать за Независимость. Даже если это немного затянется. Другого пути для Украины нет.

Подписывайтесь на телеграмм канал - Roman Donik

И страница ФБ Роман Донік - Roman Donik

• Баян Баян x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну так патріотичним і правильним був тільки Порошенко, а всі інші вороги України і агенти Кремля.

• Баян Баян x 1
  11. Портрет ворога
    Якби на місці Зеленського був будь який інший політик, то його рейтинг обвалився на дно, пробив би його і опинився б десь в навіпідвальному приміщенні пекла нижче дев'ятого підземного ярусу. А так, дивимося і нічого. Після стількох лютих зашкварів, після усієї демонстративної хамської неповаги до громадян і держави, жахливої некомпетентності та самодурства, а він ще має прихильників у рази більше ніж будь-який політик.
    Чому так? Тому що Зеленський не політик. Він найнятий Коломойським актор, який має грати роль президента і не плутатися під ногами, поки шеф продає Путіну Україну в обмін на право довільного грабунку, купу додаткових грошей та прикриття від переслідування Заходом. Знаєте як Путін переміг Ічкерію? Купив Кадирова. Гроші із федерального бюджету і абсолютні права на своїй території в обмін на публічні заяви лояльності. Те саме і в нас. Анонімні вливання мільярдів доларів (через облігації), сприятливі умови для бізнесу взамін на руйнування української суверенності та самобутності.
    Учора мав із сином цікаву розмову і мушу із ним повністю погодитися. Зеленський - це не політик. Зеленський - це медіапроект. Ми намагаємося боротися політичними методами із медійним проектом, героєм телешоу. Це провальна стратегія. Герой шоу може бути абсолютним негідником, але користуватися абсолютною підтримкою глядачів. Зашквари і негідні вчинки не знищують його популярність. За вірного підходу він може цим рейтинг навіть підвищити. Ті, хто знається на кіно і літературі можуть навести купу прикладів.
    На жаль, люди виховані на телешоу та мильних операх не здатні відрізнити виставу від реальності. Однак, я не бачу іншого підходу ніж включитися до написання інтерактивного сценарію і перемогти героя шоу за правилами шоу. Згадайте знамениту сцену із "Театру" Сомерсета Моема. Наші вороги* пишуть гарні сценарії, але чи зможуть вони так добре імпровізувати як ми? Ні, не можуть. Це наш єдиний шанс.
    На випередження. Про ворогів. Я вважаю Коломойського і найнятих ним акторів ворогами, тому що уся їхня діяльність є безсумнівно ворожою до України як національної держави. Хто ворог моєї держави, той і мій персональний ворог.
    Іван Хомяк

12. Джерело так собі, але це вже друге раз за останні дні. Чекаємо третього повідомлення. Думаю будуть прізвища.

"Российские СМИ сообщили, что украинский президент Владимир Зеленский встретился с высокопоставленным представителем России в Омане после того, как стало известно о крушении украинского лайнера в Иране.

Информацию опубликовал Телеграм-канал "Кремлевский мамковед", ее репост сделал главный редактор радиостанции "Эхо Москвы" Алексей Венедиктов. "
    СМИ о встрече Зеленского с россиянами в Омане: "Влиятельный силовик РФ после встречи был раздражен" - детали

13. EOD9G2_XsAApHIj.jpeg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. mypucm

Пане Хомчин, я не встигаю читати ваші тексти :dntknw:
    Або пишіть менше, або підкажіть кніпочку, шоб не бачити ці довгі тексти... невідомих героїв :scratch_one-s_head:

15. П'янка -діло добровільне, але гроші здають всі.
    Нічим допомогти не можу. Я іх перечитую всі і навіть більше. Тут перепосчую менше 30%. Невже не здужаєте причитати втричі менше чем я. Я ж перечитую всіх тут в гілках, які мені цікаві.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мова не лише про Путіна, а про рейтинги.
    Народ хотів рейтинги? Отримав Путіна.
    Народ хотів рейтинги? Отримав Гітлера.
    Народ хотів рейтинга? Отримав Зеклоуна.

Жеріть гавно.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Україна 2020 - це МММ. "Ми можем многоє!" "Здєлаєм їх вмєстє!"

Це буде наймасштабніший кидок в історії України.
    А коли МММ впаде, Беня-Мавроді втече в Ізраїль з награбованим, бо в нього там вже заготоване тепле місце подалі від СБУ і ФБР. Він там відновлював синагогу у Єрусалимі, а з директором Моссаду його особисто познайомив Вадим Рабінович. А от Льоні Голубкову... тобто Вові Голобородько вони уготовили долю бути кинутим на розтерзання публіки.
    Клоуна розірвуть, цим згладять ненависть від крадіжки 200 мільярдів, але гроші вже не повернуться.

Бо лох це лох. Лох в жодній з історій свої гроші не повертає.
    Наших людей два рази кинули на одному й тому ж МММ з одним і тим самим Мавроді на чолі - спочатку в 90х, а потім в 2011му. Наше населення це лох. Але якщо населення обирає олігарха-злодія, який вкрав у населення 200 млрд грн, це лох, який ХОЧЕ бути кинутим.
    А значить його кинуть обов'язково.

Ніколи клоун не зіллє Беню. Бо не Льоня Голубков виростив Мавроді, а Мавроді - Голубкова.
    Джон Сміт

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Gyppsy

А Ви що жерете? )))

зі

чи може Ви вже виїхали з України?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. mypucm

держава побажає щасливої дороги відлітаючим...
    захищати українців в усьому світі - нерентабельно для платників податків...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)