Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Це тут, на ЛФ

Ви читаєте форум?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви знаєте, мені абсолютно байдуже. Мене тоді вже не буде. Припиняться біохімічні процеси в тій колонії клітин, яка є моїм організмом.
    Якщо буде по християнському, а скоріш за все, буде так, то хай буде ТАК. Щось піп заробить, який відспівуватиме і "трудящі" (так у нас називають тих людей, що на цвинтарі яму копають). І люди вип"ють на поминках, і закусять, на здоров"я.
    А якщо буде крематорій, ще спалять те, що колись було мною, то хай буде ЭДАК. Тут я вже розмірковую майже як Комунарець. Він би сказав: "На все воля Божа".

PS Дядина, нині покійна, моєї матері колись цікавился цим питанням. Попросила сусідку зайти до неї через хвилин десять в хату, а сама одяглася, як одягають на смерть і лягла в домовину. А коли судідка зайшла, то піднялася навсидячики і запитала: "Килино, а скажи мені, чи гарною я буду покійницею, чи ні?" Ну, а я подібними питаннями не цікавлюсь.

3. Gyppsy

Як багато букв...

А що Вам заважало скажати просто ТАК або НІ?

зі

кремований прах також відспівують за християнським звичаєм.

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Поведінка і ліплення постів нарваними порохоботами нагадують випадок, який я описував, майже як сміятися із лежачого хворого та примушувати його щось робити.
    При недоліках Зеленського - такі виступи проти нього і такий сарказм - студія на шабаші Скабєюшки опладує.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось Вам і весь серіал слуга...
    Він так і нічого не зрозумів!
    А люди мають бути розумними і мати критичне мислення, а не дитячий садок в голові!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі стара мантра.
    Багато у чому не справдилась, не забули страшилки, що як не Порошенко - повноцінний наступ русні, зібралися на ходу на День Незалежності учасники бойових дій - зразу із Порошенком підуть на Банкову і винесуть Зеленського - не справдилось, потім такий же прогноз на 14 жовтня - знову не справдилось, ну точно як Едічка Басурін, у якого що не тиждень, то має бути наступ української армії.
    Не зрозумілий і не підтримую такий вибір, але що хочите та на що надієтесь? Заворушення і майдан зараз недоречні.

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша, ти сам витягуєш стару мантру.
    При чім тут Порошенко????

Нема Порошенка, є Зеленський - клоун, якого вибрало бидло, або дало можливість вибрати.
    Їжте тепер то лайно і не прикривайтеся Порошенком. Міністр оборони на свята поїхав в Подмосковє, до тьощі. От про що тре говорити, а не про Порошенка. Треба говорити про те, що Україну зливають. Не те, що помиляються, а свідомо зливають. І Порошенко тут ні при чому.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Gyppsy

У всьому поганому в Україні винен тільки Порошенко і його бариги!
    )))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

После выступления президента Украины Владимира Зеленского по ситуации с самолетом МАУ, который сбили в Тегеране иранской ракетой, в ефире телеканала 1+1 показали к....

About this website

ANTIKOR.COM.UA

"Фальшивое позорище!" Украинцев разозлил "Вечерний квартал" сразу после обращения Зеленского
    После выступления президента Украины Владимира Зеленского по ситуации с самолетом МАУ, который сбили в Тегеране иранской ракетой, в ефире телеканала 1+1 показали к....

Володимир Зварич
      28 хв ·

Irina Demarinaдо • Неймовiрна Украïна •
      56 хв

Фальшивое позорище!

После выступления президента Украины Владимира Зеленского по ситуации с самолетом МАУ, который сбили в Тегеране иранской ракетой, в ефире телеканала "1+1" показали концерт "Квартала 95".

Заставка "Вечернего квартала" началась после окончания речи Зеленского даже без паузы. Украинцы назвали это позором и безобразием.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю, ви писали....Це тому, що Порох вас на.бав.

Ну це тільки йому плюс.:)))

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ми,українчі-патрійоти?

Ми,українчі-трансформатори,
    зелені агітатори,
    що землю продаєм...
    Куди ва-а-абще то йдем? :crazy:
    upload_2020-1-12_12-38-45.png

13. Gyppsy

І не тільки мене на.бав(с), а й 38% українців, котрі раніше голосували за нього )))

Щоб Вам було зрозуміло -
    в 2014 році Петро набрав 54%
    а 2019 року в першому турі Порошенко набрав 16%

а в загальному проти Порошенка в 2019 році проголосувало 84% виборців

Прошу пана, я не дуже складно пояснюю? ;)

На здоров"я! Хай їсть і не обляпається;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Проти класики не попреш, нє?

View: https://www.facebook.com/watch/?v=2417390188529270

Рейтинги Путіна нічого вам не кажуть?

15. Gyppsy

Ну і шо з того?
    Правлячі бариги так провели передвиборчу компанію, що президентом став комік.

А наступним буде хтось з ОПЗЖ.

От вам і результати правління однотурового Порошенка

Останнє редагування: 12 січ 2020
  16. Gyppsy

А нашо мені його рейтинг? о_О
    Вашого путіна я маю глибоко в десь )))

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ехе-хе...І шо то ми за нелюди такі українчі,же Петлюру,Бандеру з войском,що боролися за непідлеглість ,та не любимо?
    Та й Петруся ,що також до цього ж приклався,також!:scratch_one-s_head:

59.jpg

18. Gyppsy

Юрко, прошу Вас, не злостіть мене при святій неділі )))

За роки правління Петруся Ваша Свобода набрала менше голосів, ніж партія покидька Шарія, чуть більше 2%!
    І в цьому головною є заслуга Петруся ,що також до цього приклався

А Ви тут панегірики про нього складаєте ;)

Так що краще сидіть тихенько і чекайте на суконку )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)