Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А для чого це потрібно, щоб мільйони грішників увірували і покаялися? Їм, грішникам, в цьому розходиться?

зі

У мене трошки дежавю, недавно про подібне питав у @Slav )))

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Піздно для того, щоби залишити у спокої Того, кого вже довели люди до того, щоби отримати не тільки попередження, але й явних випробовувань людської гордині. Хоча і однаково буде відбуватися те, що напророчено в апокаліпсисі, але як то кажуть, Він має попередити, щоб потім не казали, що не чули і для них то будло так само несподівано як сніг у грудні випав )
    Поки що кінця світу не буде, а лише за тисячу років ще, хоча то є питаня до хіліазму і їх православних противників і не тут та тема, як і питання про час приходу антихриста і Того, кого пошле Бог замість Христа на битву з людиною гріха.

Last edited: Jan 11, 2020
  3. Коммунарец

Чим скоріше настане кількість праведних, тобто визначена кількість війська небесного, тим бистріше прийде визволення від диявола. Чим довше і більше будуть зневірені і не каятимуться, тим менше буде праведників в останні часи і тим більше будуть страждати люди від зла.

4. Коммунарец

Трохи утрировано і навіть не розумно, бо ніхто не знає суть того, хто створив все навколо, бо ніхто не бачив Його і всі явлення були не речевими, але мали явища чудасії. Хоча особисто я можу сказати, що хоч не бачив нічого, але таке собі телепатичне спілкування відчував, і за три роки неодноразово стикався з незвичайними подіями, яких за все моє життя бракувало. Тепер такі чудасії можна створити і лазером чи у стратосфері згодом, чим і лякають зараз священники, що то буде антихрист. Ото було фатимське явище Богородиці сто рокіа тому... тоді було чудом, а зараз і круче зробять. Попереджала? Попереджала... І що? Дві війни було. Порозумнішали?

5. Для косолапого Аніскіна:

Підсумуємо::
    З'їздив у Францію - згорів Собор
    З'їздив у Німеччину - розбилося два винищувача EuroFighter
    З'їздив у Канаду - 70 людей загинуло від аномальної спеки
    З'їзд у Туреччину - вибухи на військових складах
    З'їздив у США - запустив імпічмент Трампу
    З'їздив у Японію - згорів 500 річний замок
    З'їздив у Оман - помер султан Оману

Зевіслюк апокаліпсису !!!
    Сьогодні, в 04:58Поскаржитися+ ЦитатаВідповістиНік

prius
    Well-Known Member

16A52EB9-69E6-4EAD-A076-232E0DC909DD.png
    Сьогодні, в 07:30Поскаржитися+ ЦитатаВідповістиНік

Attached Files:

Last edited: Jan 11, 2020
  6. Косолапий, планктоша, Буля, циган - докажіть, що людина не права. Відповідно, постає питання - хто ж тоді ті, хто за нього проголосував.

FB_IMG_1578784600341.jpg

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені не потрібно, щоб грішники каялися чи не каялися. Все було, є і буде так як було, є і буде.
    Я просто хотів Комунарцю показати безглуздість пов"язування атмосферних та інших природніх явищ із тим, що буцімто це - попередження від Бога, до яких потрібно прислухатися.
    Люди - один із видів живих істот, які в своїх діях нічим не відрізняються від якихось-небудь лосів, які б"ються за пасовиська, за самок. Просто в людей, на жаль, у тих бійках можливості більші. Тому ці бійки носять назву війни.
    І землетруси будуть до тих пір, допоки Земля всередині - розпечена лава. І навіть якщо людство знищить себе у ядерній війні, землетруси не припиняться, хоча вже не буде кого попереджувати.
    Так що град, дощ, потепління, похолодання, цунамі, землетруси, протяг у квартирі, бур"ян на городі та колорадські жуки чи саранча - ніякі не попередження від Бога, як це намагається стверджувати Комунарець.
    Якби Біблію писали в наші часи, там обов"язково фігурував би колорадський жук, як у древні часи до цієї книги було занесено саранчу. "І розгнівався Господь, і наслав на поля колорадського жука, і картопля не вродила, і настав сильний мор і глад..."
    Я вже колись казав, і не маю бажання більше сперечатися на теми віри та релігії (просто відповідаю, як можу, на Ваше запитання):
    Якщо Бог існує і свого часу створив все суще, то він зараз жодним чином не вмішується ні у що і не робить жодних попереджень у вигляді дощу чи снігу (чи їх відсутності). Як це намагається стверджувати Комунарець.
    Можливо, я повторююсь, але моя відповідь - не літературний трактат, який повинен "відлежатися" і зазнати необхідних правок, перш ніж бути опублікованим.

8. Кирилл Данильченко:
    С удивлением листаю ленты голосовавших за самого великого политика современности. Там в подавляющем большинстве рецепты холодца из кабаньих ног, колядки и размышления о бренности бытия в свете трудоустройства. Рядовое ведь событие произошло - граждане Канады, Ирана и Украины убиты оружием РФ, поставленным в обход санкций. И в 2006 году Рособоронэкспорт первые санкции за это получил. С формулировкой "за вклад в создание оружия массового поражения". Железный повод для жестких заявлений АП и пожара в лентах по поводу. Но и там тихо и тут тихо.

Юрий Бирюков:
    В первой же действительно критической ситуации наш новый "поплыл" и пошёл в фарватере России. Не было советников, не было министров, не было разведки, не было анализа. Кто в Куршавеле, кто в Дубаи, кто в Италии.
    Россия это увидела. Россия это учтет.

Даша Глущенко:
    Просто в сериале о войне ничего не было
    Пока товарищ сутки летел из Омана, а некоторые еще не вернулись на родину, я вспомнила пару историй трудовой биографии своей и коллег по АП.

1. Один из молодых сотрудников Банковой останавливал самолет общих рейсов на взлетной полосе. Чтобы выйти. Ее вызывал президент. Ничего экстра, рабочее поручение. Не потому, что погибли 10 граждан. Она вышла.

2. Когда началась война в Грузии в 2008, все сотрудники эвакуаровались из отпуска в Крыму на Киев за пару часов. Бросив семьи с детьми, бежали во вьетнамках на борт прямо с пляжа. Руководящие вывозили подчиненных в режиме "15 минут на сборы". Они были на Банковой до 12 дня. Этого же дня.

3. Когда была газовая война с Россией, я выехала из дома в офис в 23.15, это 31 декабря. Писать заявление. Никто не праздновал, никто из руководства. А с 1 января представитель президента вылетел в тур по странам Европы обсуждать кризис. За свои деньги вылетел.

Поэтому когда я вижу слезы умиления публики, потому что президенту нужно к детям, и он не будет отвечать на вопросы СМи, ведь он тоже человек, я могу сказать одно: президент Украины - это не человек. Это набор функций команды.
    И если вам нужно к детям, жизнь по плану, отпуск на берегу моря вдали от Родины - вы просто не подходите для этой работы, какое бы место в иерархии вы ни занимали.
    Это не ваше.

9. Gyppsy

От і я про те - Ви вже колись казали /і не один раз/, що не маєте бажання більше сперечатися на теми віри та релігії, а самі берете і сперечаєтеся знову і знову на ці теми )))
    @medwedo berlogsoni, не встидайтеся, кажіть - У Вас є якісь сумніви?
    Ви не можете розібратися в своїх думках?
    Ви і дальше чекаєте на якийсь знак?
    )))
    Ха, такі да, процес пішов :yahoo:

@medwedo berlogsoni, колись Ви категорично заперечували існування Бога.

А от зараз у Вас таки появився сумнів: Ви вже кажете якщо )))

Прогрес, шо нє?

@medwedo berlogsoni, бачите, які Ви є - самі берете і ґаншуєте Комунарця, а от звідки у Вас така впевненість у тому, що Бог жодним чином не вмішується ні у що і не робить жодних попереджень?
    Ви розмовляли з Богом?
    Ви маєте факти?
    Ви можете говорити на тему релігії?
    А чи хочете Ви, щоб Вас поховали по християнському обряду?

зі

прошу не сердитися за флуд, бо той психолог-екстрасенс @Hatrexis з Ялти десь пропав, @Мих мусет нарешті поняв жізнь на форумі, @Slav чомусь також заспокоївся, навіть пані з мітлою по форумі інколи ходить, але чось мовчить...
    А заробляти, щоб жити по новому, ж десь тре... :blush:
    Не буду ж я тут флудити з вищими охвіцерами і подвійними майорами :mda:

ззі

ага, ще @MARTINI вчора гарно клюнув в темі про аварію, але ж він мабуть знову тихенько сачкане, як і тамтого разу з Портновим і Шарієм;

10. Gyppsy

@Lanktocha, Ви, як завжди, все робите наполовину;)
    Можна ж було і навести цитату, нє?)))
    Якщо ж Зеленський мав зустріч з будь-ким із представників влади рашки, то для мене це буде жирним мінусом в копілку команди Зе

11. Особливість зебілів і зебілізма в тому, що всі вони дружно рвуть жопу за генеральну лінію Зе, і так же різко перевзуваються в повітрі, ніколи не признаючись в тому, що вони і їх бубочка в черговий раз всралися, при цьому забуваючи те, за що перед цим так р'яно рвали свої дупи навхрест..

• Баян Баян x 1
  12. medwedo berlogsoni

Я ніколи категорично не заперечував. Я лише казав, що не можу того знати, існує Бог чи ні, чи один він, чи їх багато і так далі.
    І ще я казав, що якщо Ісус існував, то він був людиною, зачатою звичайним чином, як і всі люди, а не сошєствієм святого духа на ту Марію, його маму. Його батьком був, скоріш за все той Йосип - чоловік Марії.
    А українські релігійні обряди в частині куті, паски, колядок і щедрівок я поважаю і шаную, як оригінальні і притаманні українському народові.
    І кутю я робив сам цього року, і макогона облизував від маку, щоб добро не пропало. Тільки кутя була міжнародна: мак - польський, рис - в"єтнамський, цукор, можливо, і кубинський, не знаю, а горіхи - волоські за назвою, але українські за місцезнаходженням дерева.

13. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, А чи хочете Ви, щоб Вас поховали по християнському обряду?
    ТАК або НІ.

14. medwedo berlogsoni

Дайте посилання. Мені цікаво взнати, що про це писав пошановувач деяких виступів Зеленського на сцені 95-го Кварталу.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)