Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що тут додати, санітарів до порохоботів, дуже буйними стали.
    А хтось із вас уяявив себе на місці влади?

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще варто додати, що в деяких будинках Києва в кранах пропала вода. Зеленський сотоваріщі випив, зуб даю.
    А ще та тіточка забула вказати, що глобальне потепління - це також "продєлки" Зеленського. Воду випив, тепер, щоб горло не простудити снігом, вирішив організувати глобальне потепління, щоб не сніг жерти, а теплу воду пити.

• Тупо Тупо x 1
  3. ❗️Співчуваю членам королівської родини та всьому народу Оману у зв‘язку зі смертю султану. Протягом тривалого часу саме султан Кабус бін Саїд виконував важливу роль посередника у владнанні конфліктів на Близькому Сході. Тому це втрата не лише для Оману, а й для всього світу.

а тепер декілька міркувань з рубрики «Яка різниця?»‍♀️

❗️Смерть султана Кабуса вже породила питання про таємничий вояж та про цілі перебування Володимира Зеленського в Омані. Адже за станом здоров‘я султана офіційний Мускат не міг навіть планувати його зустріч. Тому Банкова в черговий раз офіційно збрехала, видавши спонтанний «відпочинок» Зеленського, який мав намір бути до 9 січня в Карпатах, за державні справи. Брехня на брехні й брехнею поганяє. Таку ми маємо владу сьогодні на жаль.

❓ Чи можемо ми вимагати від пана Зеленського та «слуг» покласти край брехні, адже український народ має право знати про те, чим насправді займається той, хто перебуває на посаді керівника держави? Так, можемо. Чи здатні це зробити? Так. Чи буде на нашу вимогу реакція влади? Думаю, ні. Бо їм немає різниці, що є важливим для українців, адже як казав пан Зеленський - «я вам ничего не должен». Тобто, ми вимагатимемо відповідальності, дій, ініціатив у захисті національних інтересів, а він буде говорити про те, що кожен з нас президент, перекладаючи провину за відсутність своєчасних рішень на 73%.

Людина, яка обійняла пост президента воюючої країни, зробила дострокові парламентські вибори і сформувала монобільшість, отримала більшість в усіх парламентських комітетах, призначила свій уряд, ця людина буде робити саме так. Зеленський не здатен визнавати свої помилки, а отже його профнепридатність буде й далі руйнувати імідж та міжнародні позиції України. Сподіваюсь, він це робить не від великого розуму .... бо тоді це матиме зовсім інші ознаки та назву, аніж банальна неспроможність людини керувати процесами в межах держави.

Бути і здаватися президентом - велика різниця.
    Ірина Фріз

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Більше не копіюйте, бо вперше було смішно (тільки мені), а вдруге вже ні (навіть мені)...
    Сьогодні виставили ЗЕ в жалобі...

От дивився , дивився... Та й думаю...
    От навіщо цей пан проміняв веселе життя на сцені на таке сумне існування при українській владі, яку тільки Бог здолає(
    Бралися за викорення корупціїї вже п'ять до ЗЕ, і що з ними трапилося? Одного вигнали, другий спотворений, третій ні вам ні нам, хтось у повному шоколаді...
    Влада псує людину, якщо до цього вона ще хтіла зробити щось добре... але десь глибоко скривається те, що тільки Бог може побачити, на відміну від людей.
    Тяжке право на владу, навіть якщо воно дано Богом, як іноді кажуть. Навіщо Пан ЗЕ поліз туди і переміг? Мабуть десь глибоко у ЗЕ лежить те, що було потрібно Богу, щоб все відбулося так, як треба...

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, а Ви би хотіли, щоб Порошенко залишився на другий президентський термін?
    Так чи Ні?

7. Вкотре продемонстровано: Зезедент Хуженебудько не здатний захищати українців.

Вони кинулися відмазувати Зеленського, бити себе у груди, що вони мали докази збиття літака іранцями ще до визнання іранським президентом провини, але не зрозуміли, що цими словами підписали вирок клоуну: маючи докази, Зеленський вигороджував убивцю.

Ось суть. Якби президент Ірану не виявився достатньо мужнім, щоб визнати провину, Зеленський так би і погодився перекласти вину на наш екіпаж.

Просто дистильована нікчемність. Вбивця не дав Зеленському призначити винними жертв. Хочеться помити руки від цього всього.

Гірше не буде. Що може бути гірше за таку нікчемність?

І ще одне. Трагедія сталася, поки він насолоджувався відпочинком в Омані. Труженік у восьмій відпустці за рік. І тут українці гинуть. А він не може повернутися в Україну.
    Кінець епохи гідності.
    Джон Сміт

8. Коммунарец

Трохи некоректне запитання до того, хто визнає волю Бога на все. Все давно вже передбачено і розписано в сценарії. Актори на головні ролі назначені і наближається апофеоз другого акту всесвітнього спектаклю, де Порошенкові не написано бодай щось вирішувати і сказати, крім того, що він вже вирішив і сказав. Нехай каїться, поки є ще час...
    Бо наближається битва зла за владу у всьому світі і його загибель у двобої з вірним і непохитним, а всі, хто творив беззаконня і жив для задоволення своєї гордині, не будуть мати воскресіння, але знайдуть свою смерть у пеклі і суд Божий.
    )

9. Gyppsy

До чого тут воля Божа?
    Самі Ви не можете сказати ТАК або НІ?

10. Коммунарец

Як би я хотів того, то голосував би за нього. Невже вам треба те повторити, а вам не цікаво чому? То я вже відповів, здається )

11. medwedo berlogsoni

Ви мене розсмішили своїми запитаннями.
    Тому що я заради цікавості глянув, що ж там Вам Комунарець видав і згадав ще одного Комунарця.

• Смішно Смішно x 1
  12. Gyppsy

Тепер згадав, дякую.

Та й мені дуже цікаво, але ж тре й дати трохи спокою Богу, бо його за свята вже і так згадують кожної миті, а тут ще Ви )))

13. Lanktocha

Скажу від себе, міг би у ІІ турі Порошенко бути як Кучма з 1999 по 2004, не було би стимулу чимось задобрювати, а була би безкарність та вседодзволеність. Міг би бути, але вибрали іншого і за результатами І туру, я був готовий і знав, що програє, Займатися плачами та гівнометанням не збираюся.

• Тупо Тупо x 1
  14. Коммунарец

Піздно(
    Хіба ви не бачите, що Він попереджає градами, зливами, землетрусами, пожежами, щоб покинули воювати і знущатися над світом, їжі на всіх вистачить і всього... ан ні, воюють, забруднюють, брешуть і не каються...
    Бог і так довго не втручався. Але настав час і треба вирішувати, хто за що і з ким.

15. Коммунарец

Ми і так маємо безкарність і вседозволеність, але найвищого рівня, ніж це зробив би Порошенко.
    Слимак півню не суперник)
    Я не можу сказати, що це добре, але то має статися, щоб гріх розійшовся по світу і спокусив кожну людину і щоб відсіялося зерно від полови.

16. Gyppsy

Во-во, щось давно не було оголошено про черговий кінець світу.
    @Коммунарец, маєте якусь конкретну дату?

зі

І ще хочу спитатися - що означає Ваше "Піздно(" ?
    Хіба в такій справі буває Піздно(?

17. Gyppsy

• Інформативно Інформативно x 1
  18. medwedo berlogsoni

То все - фізичні явища. Простіше було б, якби Бог о дванадцятій ночі включив на небі освітлення, розвіяв хмари і громогласно попередив, як це робилося колись, якщо вірити Біблії. Або, на крайній випадок, хай би Пречиста Діва Марія показалася, як колись козакам. Причому, щоб це вдалося зняти на відео мільйонами грішників. Тоді б вони, можливо, увіровали б і покаялися.
    А град - це кульки льоду, атмосферне явище. Його наука цілком пояснює. Втім, як і землетруси, оскільки відомо, що поверхня Землі - це порівняно тонкі шкаралупки, що плавають на розпеченому ядрі Землі і періодично налазять одна на другу. Тектонічний дрейф.
    Земля — Вікіпедія

Якщо Ви вважаєте, що Земля - взагалі плоска, тоді Вам потрібно дещо почитати. На щастя, маєте під руками інтернет.

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)