Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Он там с Ираном торгуется, что ли?
    Уже есть видео попадания ракеты в самолёт.

We are analyzing this new video supposedly showing a mid-air explosion. By our initial estimation, the video shows an apartment block in western Parand (35.489414, 50.906917), facing northeast. This perspective is directed approximately towards the known trajectory of #PS752. pic.twitter.com/nDvjRIkFU4

— Bellingcat (@bellingcat) January 9, 2020Уже Трамп сказал, что наш самолёт сбили ракетой.
    Уже Трюдо сказал, что наш самолёт сбили ракетой.

Но наша бубочка - не Трамп и не Трюдо! Он в эти ваши экспромты не верит! Ему нужен четкий сценарий, продакшн, дубль, ещё дубль, а покажи, как я получился? Нет, надо переснимать, у меня тут подбородок недостаточно мужественен. Кто писал сценарий? Кто это писал, я вас спрашиваю? Что это за слово? А вот это? А значит оно что? А ударение где?

Падажите, он обязательно что-то скажет. Как только с локацией для записи разберётся, нужна ж трагическая пробежка, с орбитрека не снимешь, тут нужны дубы-великаны и чтобы осинки на фоне трепетно шелестели. Как нет листьев? Приклеить! Срочно! Где костюмер? Почему мой гольфик не отглажен? Нация ждёт обращение своего отца к народу! У нас осталось часов 15-17, поспешим, да. Дорожка, где моя дорожка?..

Алла Комарова

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гудмен, Я кацапів навів, як приклад. Не слід пересмикувати.
    Я завжди казав, що в кожному народі є всякі люди. І хороші, і погані.
    Тому ті громадяни України, що кричать, що Україну весь світ хоче знищити, нічим не кращі від кацапів, у яких паранойя, що весь світ - проти Росії. Два чоботи - пара.

Щоб було зрозуміло:
    Я ткнул мордой украинца Хомчина в то, что он своими перепостами о всемирном заговоре против Украины ничем не отличается от тупого кацапа.

ЗЫ Надеюсь, Гудмэн, Вы достаточно хорошо владеете русским языком, чтобы понять разницу между предложениями "Вы - кацап" и "Вы - как кацап"?
    Они - коротенькие, поэтому надеюсь, что поймете. При Вашем-то интеллекте.

Last edited: Jan 10, 2020
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та і порохоботи багато у чому копіювали Росію, у них "Як не Путін, Америка нападе і Росія розвалиться" у нас "Як не Порошенко - Путін нападе і України не буде".
    Тепер ненависть до Зеленського, не стільки через його помилки, скільки образа, що усунув від влади кумира Порошенка.

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Вони, порохоботи, не бачать протиріччя у тому, що перепощують.
    Якщо при Зеленському Україна розвалиться, дійде в економічному плані до ручки, то чого проти неї всьому світові гуртуватися? - Україна в такому випадку зруйнується сама, не варто її навіть підпихати до прірви - сама звалиться.
    А якщо при Зеленському Україна зміцніє, стане потужною державою в Європі? От тоді, можливо, Європі і Франції варто побоюватися і, можливо, гуртуватися. І валити Зеленського, щоб не вивів Україну до рівня передових країн Європи.

Але той Смолій, хоча і любить українську літературу, але мораль пролітає повз його голову, на якій природа вирішила відпочити. Наприклад, мораль із "Салдацького патрета" Квітки-Основ"яненка.
    Салдацький патрет — Григорій Квітка-Основ'яненко, повний текст твору
    Як ти, Смолій Андрій Валерійович — Вікіпедія зі своїм блатним дипломом з юриспуденції, можеж щось категорично заявляти стосовно економічних питань, причому - глобально-економічних? Ну, і Хомчин разом з тобою.

Бабуся Смолія - комуняка, весь вік засирала мізки роллю Компартії в житті братніх слов"янських народів-братів. Бути викладачем на історичному факультеті і не бути комуністом - неможливо. Потім всі дружно перефарбувалися.
    Іванченко Раїса Петрівна — Вікіпедія

Last edited: Jan 10, 2020
    • Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Корисно Корисно x 1
  6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Зеленский не мой. Порошенко не мой. Янукович не мой. Ющенко не мой, вместе с Кучмой и Кравчуком...
    У меня Бог, Господь и Святой дух единственньіе и главньіе.
    А кто уподобляется своему врагу, чем он лучше Зеленского и всей той бьівшей компании?
    Уподобляйтесь Исусу Христу, вьіполняйте законьі Бога и слушайте Дух Святой, чтобьі бьіть вьіше звероподобньіх, какими бьі одеждами они не рядились и не носили маски, за которьіми скрьівается зло всего мира.
    Поищите в себе такие гадости...
    И если найдете, то исправляйтесь, пока есть время.
    У меня к вам нет плохих чувств, но вьі не со мной, и льете воду на мельницу противника Бога, служа дьяволу, не подозревая (или зная?) что творите.
    Борясь ихними средствами, вьі становитесь ими же. Дай вам волю и власть, станете не лучше, а хуже их(

7. Як призначати винними у злочині військових та волонтерів, так першим на прес-конференцію прибігає. А тут раптом заціпило.

8. Gyppsy

Ну шо, рік пішов, настала пора рахувати і перепровіряти.
    Тільки факти ;

Витрати на утримання Офісу Президента та діяльність Глави держави за 5 місяців каденції Володимира Зеленського збільшилися на 27 млн.

Відповідна інформація опублікована на сайті Державної казначейської служби.

Згідно з місячними звітами про виконання Державного бюджету України витрати на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Президента України та Адміністрації Президента України за перші п’ять місяців поточного року становлять 325,3 млн гривень.

Відзначимо, раніше Зеленський неодноразово заявляв про необхідність скорочення витрат на чиновників.

Зокрема, 21 квітня під час брифінгу після публікації екзит-полів, за результатами яких стало відомо, що Володимир Зеленський перемагає в другому турі президентських виборів, майбутній Глава держави анонсував скорочення співробітників Адміністрації Президента і повідомив, що хоче позбутися і від такої статті витрат як кортеж.

“Місце має бути відкритим. Ми дуже хочемо скоротити Адміністрацію президента. Я не хотів, щоб в Києві не було трафіку. Тому я хотів би знайти таке місце в Києві або біля Києва, щоб не було якихось кортежів. Я хочу позбутися від кортежу в цілому “, — цитували Зеленського ТСН.

• Також Зеленський пропонував скоротити кількість нардепів до 300 для економії коштів.
    • При цьому в проекті бюджету на 2020 року пропонувалося збільшити видатки на програму забезпечення діяльності Президента Володимира Зеленського та його Офісу на 4,2% – до 986,6 млн грн (на 39,4 млн грн).

9. medwedo berlogsoni

"Mykhaylo Khomchyn, post: 3191270, member: 67697"]За 7 місяців країну довели до ручки. І в прямому і переносному планах. Казали «хуже нє будет», проте це «хуже» вже настало. І найгірше що катастрофічні наслідки відверто профанаційної та навіть антиукраїнської політики ще попереду.
    Андрій Смолій[/QUOTE]

І ця брехлива людина - Андрій Смолій, також платитиме менше за тепло та гарячу воду.
    За грудень кияни сплатять за тепло і гарячу воду на 300-400 гривень менше | UA.NEWS

Хомчин, Ви хоч бачите, хоч уяснюєте собі, яких брехунів Ви перепощуєте?

• Тупо Тупо x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Портнов про відпочинок за межами країни керівників силових структур Уераїни під час катастрофи лвтака МАУ

View: https://youtu.be/VwsDnpP8FaM?t=224

зі

мені от цікаво, а де в цей час перебували-перебувають Бойко, Медведчук і Рабінович?

12. medwedo berlogsoni

Не встиг я повернутися до читання про Шерлока Холмса, як тут же в голові закипіли всякі дедукції і аналогії.
    От візьмемо, для прикладу, Зеленського і Хомчина о_О . І порівняємо.
    Хомчин, щоб йому не казали, як би його не обзивали, не ображали, не принижували і не умовляли, чітко притримується своєї позиції, і не схоже, що відступиться.
    А тепер Зеленський.
    Якщо у Зеленського - схоже ставлення до того, що він робить, то і Зеленський не відступиться, як би його не обзивали, не ображали, не принижували і не умовляли (я скопіював і вставив сюди набране на клавіатурі вище).

Тільки Зеленський знаходиться в президентському кріслі, зустрічається з сильними світу цього, одним словом - керівник великої держави, а отже - у нього мотивація залишатися Президентом і вести власну політику значно вища, ніж у Хомчина, який сидить невідомо де, і ні з ким, крім корови, свиней та курей у своєму подвір"ї не зустрічається.

От такі от нєпрічьосанниє мислі.
    Побажаємо обом їм стійкості у своїх переконаннях. А історія розсудить.

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Передивився, вода і бла-бла...

Щось тіпа: Українці Зеленського люблять і готові йому прощати гріхи і помилки...

Я не готовий ;)

14. Ось чого-чого, але ніколи в житті не мріяв бути подібним на клоуна, Вовочку-шаурму, сцикло, сцикуна, шмарклю, Моніку Зеленські, Янелоха, Віслюка Оманського і т.д і т.п.
    Хай Бог боронить від таких прізвиськ. Це є лише неосяйна мрія косолапих зелебобіків.

15. Заяви зеленського в стилі "Тату, а де море?" - це наша ганьба на весь світ.

Він і раніше робив подібні заяви, зокрема щодо звільнення терористів і когутів, але це було нашою внутрішньою проблемою. Ніхто зовні не мав ні даних, ні розуміння, ні знань, щоб оцінити безхребетність і злочинність влади, що відпустила на волю непокараним абсолютне зло.

Тепер ця ганьба, ця безхребетність, в контексті події за якою слідкує весь світ, в контексті наявності відеодоказів збиття літака в публічному доступі і в контексті заяв лідера країни в стилі "Беня, а де море?" перетворює нас, нашу країну в країну тєрпіл в очах всього світу.

Саме нас з вами і саме нашу країну, а не Зеленського. Бо ніхто зовні не буде розбиратися чому президент безхребетний тєрпіла, а народ - ні.

І коли 5 років тому я особисто закордоном пишався тим що я українець, я наводив приклади того як мій народ може виборювати свої права, може послати до біса ідіота, який виріший стати диктатором, може протистояти другій армії світу, виборюючи свободу, то зараз президент країни своїми діями запрошує спочатку російських терористів приходити нас вбивати, а ми іх потім обміняєм за таксиста, а тепер і на весь світ демонструє те що ми терпіли і ми не будемо боротися за наших громадян, нашу честь і нашу державу, приходьте, вбивайте нас, ми маючи докази будемо питати "Беня, де море?".
    Mason Lemberg

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)