Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 2
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Саакашвілі пояснив користь візиту Зеленського в Оман

• Тупо Тупо x 1
  3. Тепер прибічники сцакашвілі проведуть флешмоб РОЯЛЬ- ЛІСАПЕД- ОМАН!?

4. Good man

Good man Обычный человек

Все всё прекрасно понимают.

- Вова, я хочу на солнышко, к теплу!
    - Дорогая, но я, как президент, должен отдыхать внутри страны.
    -Вова, ты богатый человек или лох? Мы последние десять лет всегда зимой ездили отдыхать на море.
    - Хорошо дорогая. Лохам мы скажем про Карпаты, а сами поедем в Оман.

...

-Дорогая, теперь все знают про Оман!!!!
    - И что?Скажи лохам, что у тебя здесь официальный визит.

5. "Осел смутно трясеться ..." Ну , Ви в курсі , християни ! Колядуймо , Христос Народився !

6. Уявляєте, якби Саакашвілі не почав після Майдану працювати тут, мільйони українців і досі вважали б його порядною принциповою людиною й одним із великих реформаторів століття. А тих грузинів, котрі називали його жадібною до влади безпринципною корумпованою потворою й диктатором, вважали б обмеженими патерналістами або ображеними корупціонерами.
    Каюся, я був одним із тих сліпих

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Янелох втік з Буковелю до Оману в ці дні, бо неправильно зрозумів заклик "Славімо його", бо почулось йому "Зловимо його".
    Ось тобі і "кокоя разніца"..ЗЕлений ушльопок.

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Нічого святого... навіть у різдвяну ніч хочуть порохоботи і їхні опоненти грішити.
    До церкви йшли б, може Бог і помилує...

9. А ми святкували цього року зі всім світом 25 грудня. Терпіть

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У вас Рождество после Нового года?Однако....Только не говорите, что вы живете по Юлианскому календарю, и сегодня у вас 25.12.2019

11. Коммунарец

Нерозумна ви людина.
    Хоча давно було сказано, що зло буде на людях прикриватися добрим обличчам, а коли буде можливість показати своє гидке нутро, воно скористається цим однозначно...
    Бійтеся гніву того, хто довго терпить ваші злі справи, бо гнів Його не за горами.

12. Коммунарец

Ні, я живу по григорианському, але шаную традиції. Я ж не якесь "перебігайло")
    Христос народився!

Святкуємо новий рік з народом, а Різдво з Господом!

Останнє редагування: 7 січ 2020
  13. Я поважаю народні традиціі, але люди жили до започаткування нового календаря, живуть з новим і будуть жити до черговоі катастрофи планетарного масштабу.
    До речі, який зараз рік по єврейському календарю? А по буддійському? А по мусульманському?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нагадую, новий календар це не тільки Різдво, тоді і Покрова буде святкуватися не 14, а 1 жовтня.
    Як хто, але як офіційно і як поки що більшість.
    Є поняття, враховувати думку інших, я би не робив збитків мусульманам в їхнє свято, якби був у їх середовищі, хоч сам не мусульманин. Бачу принцип Хомчина "Я цар і Бог, за мною істина, плював я на інших і хто що думає".

Чи є вже нові методички, спочатку придерання, що буде провал у Парижі, стало неактуально, тепер поїздка в Оман, що наступне?

Фанатоом Зеленського ніколи не був, нема чого вішати тупі ярлики типу "зебобік".

• Тупо Тупо x 1
  15. Як святкували у нас різдво до приходу москалів?

16. Коммунарец

Колись люди прив'язували початок нового року чи до природніх явищ як розлив Нілу чи космічних, поява сиріуса чи сонця у визначених точках. У евреїв та мусульман місячний календар, тому змінна дата нового року, але й ще прив'язана релігійно.
    Коли був в Умані у 6778 році на Рош-хашан, то не кляв їх і не ображав, а навпаки, помолився разом з ними на могилою цадіка Нахмана. Бачите, не вмер, а може й ще гріхи списалися)) ну, так кажуть.
    Хто вірить в Бога, хто в Ісуса, хто у пророка... але мало хто насправді виконує їх настанови, звір всередині людини має гординю і нетерпимість. Коли людина поборе того звіра, то Святий дух відкриє істину. А поки що людина зла всередині, то від отої істини буде біда всім, бо якщо не виконують волі Бога і Ісуса Христа, чи своїх пророків, то не виконають і волі Святого духа. І не горе та біда повернуть людину на шлях істини, а терпіння у вірі та любові, які врятують блажених, які прощають, миротворять, страждають і т.д.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)