Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Теперь понимаете всю глубину моего выражения - инвалид по интеллекту.;)

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поки клоун в Омані, Путів срав на домовленості:
    Золоте-4. узеленська"швейцарія". Внаслідок наїзду на вибуховий пристрий(протитанкову міну?) підірвалася вантажівка українських військових. Один загиблий, один важко поранений. Вічна пам"ять Воїну! #какая_разніца)))

05.01.20 13:18 - Автомобіль з українськими військовослужбовцями підірвався на міні біля Золотого-4, один воїн загинув, один важко поранений, - штаб ОС Сьогодні, 5 січня, в ра...

About this website

CENSOR.NET.UA

Автомобіль з українськими військовослужбовцями підірвався на міні біля Золотого-4, один воїн загинув, один важко поранений, - штаб ОС

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже точно сказано.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото вже бздить і оком не моргне....як Портнов...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Неисповедимы пути долбойоба:

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По-Вашому, Зеленський повинен займатися всим? Як Путін в Росії?
    Чи для цього є відповідні міграційні служби? Чи у Вас є на руках документ - розпорядження Зеленського про те, щоб впустити цього негра, про якого я до речі ніколи не чув?
    Будь-яке порушення закону в Україні ким-небудь будете приписувати Зеленському і вимагати його відставки?
    Так мушу зазначити, що набагато вагоміші причини, чим із тим Алабамбою, були раніше - перемовини Труби.
    Але як пожвавилися закляті друзі України - Гудмен і Мих!
    Скоро до Вас перестануть звертатися Планктоша.
    Вам мабуть байдуже, що один хлопець повернувся ледве живий із ОРДЛО за обміном, організованим Зеленським, і важив цей хлопець 40 кг, як після фашистського концтабору.
    Вам важливіше, що якась Алабамба була в Криму, а тепер їде в Україну.

Та Алабамба в політиці не розбирається - запросили, він і поїхав.
    Інша справа, якби це був громадянин Росії, який-небудь Порєченков чи піп-розстрига Охлобистін. Тоді б можна було шум-гам піднімати.

Я собі уявляю: З"являється Зеленський на всіх каналах і каже "Вибачте громадяни, я не догледів. В Україну їде Аламбаба, який гастролював в окупованому Криму. Тому я прислухаюся до Ланктоші з Львівського форуму і подаю у відставку."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ким заборонений, коли заборонений, на скільки заборонений в"їзд в Україну? І хто зняв заборону громадянину Швеції на ім"я Албан Узома Нвапа на в"їзд в Україну.?

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Я з Вами цілком погоджуюся. І мені здається, що ота заборона жителям інших країн відвідувати окупований Крим, була організована колишньою владою більше для видимості боротьби з агресором.
    Типу - ну як же! Таке важливе рішення ухвалили - заборонити! А те що ми розкрадаємо мільярди військового та інших бюджетів - так не звертайте на те уваги.

А по суті, Ви праві. Ніде не видно, що персонально цьому Налпі було заборонено в"їзд в Україну і на скільки років. Чи та заборона існувала, чи ні, чи на певний термін, чи назавжди... Якщо існувала, і термін не закінчився, то де розпорядження (в даному випадку - Зеленського) на зняття заборони?
    А може його хочуть впустити-заманити, щоб пред"явити звинувачення з незаконним перетином кородону України (гастролі в окупованому Криму), арештувати (прямо на сцені) і посадити (після рішення суду)? Глядачам гроші за квитки, звичайно, повернути. Пропорційно тому, що вони вже встигли почути зі сцени.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. МИД Франции: Людей на Майдане расстреливали российские спецслужбы.
    - Тепер вам зрозуміло, чому віслюк так швидко віддає Кремлю вбивць майданівців?

Директор департамента континентальной Европы МИД Франции Эрик Фурнье рассказал о том, что среди снайперов, которые расстреливали людей на Майдане в Киеве, были агенты российских разведывательных служб. Об этом сообщается в документальном фильме Quai d’Orsay: Les coulisses de la diplomatie французского журналиста и писателя Сержа Моати, снятом для телеканала France-3.
    Отсюда: МИД Франции: Людей на Майдане расстреливали российские спецслужбы
    FB_IMG_1578305479132.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Вова, Юля, Андрій Йосипович та Бенціон Валерійович! Вже майже полудень, а ви ще жодної х%ні не упороли - позасинали всі, чи що?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І ще про заборони на в"їзд.
    Актору Добронравову СБУ заборонило в"їзд в Україну на три роки.

Гітлянська Олена
    22 ноября 2017 г. · Киев ·
    Служба безпеки України прийняла рішення про заборону в’їзду в нашу країну терміном на три роки громадянину РФ актору Федору Добронравову.

Співробітники спецслужби задокументували, що росіянин неодноразово дозволяв собі антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією. Правоохоронці також зафіксували численні відвідування Добронравовим тимчасово анексованого півострова з порушенням порядку, встановленого Законом України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України".

І влітку 2019-го року зняли заборону по рішенню суду.
    Суд відбувся ще в березні, при Великому Свинорилові.

Висновки на поверхні.
    Слава Свинорилому Вальцману!!!

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та шо ті шмарклі в порівнянні з солістами хору євро-мафії? Ніц!

45А.png

16. medwedo berlogsoni

@Юрко НОТОЦО, пане Юрку, невеличке запитання до Вас: Самі все оте придумуєте, чи маєте в господарстві сиву кобилу?

Останнє редагування: 6 січ 2020
    • Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Хроніки найвеличнішого призідєнта:

"ЗМІ Омана нічого не написали про візит на найвищому рівні Зеленського
    Засоби масової інформації Султанату Оман нічого не написали про візит Володимира Зеленського в цю країну і про його вчорашню зустріч з міністром Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою.

#Букви переглянули основні англомовні ЗМІ Омана.

Так, на сайті Times of Oman за останні три дні – там немає згадок про Україну і про візит Володимира Зеленського на вищому рівні.
    Ще одне англомовне видання Омана – Oman Observer – теж нічого не пише про візит Зеленського.
    Портал описує ряд державних зустрічей, які пройшли 5 січня, але серед них немає делегації президента України."

Виходить, бубочка перебрався на новий щабель міжнародних відносин: тепер він спілкується із восковими фігурами. Чи може в кого є вже інша інформація про "візит" до Оману?

View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1179099112293069/

18. - Студія, студія! З вами я Інокентій Бест і я веду свій репортаж з такого незвичайного, я би сказов удівітельного місця!

З сеансу урінотерапії для зеленої біомаси!!

Це був Інокентій Бест спеціально для Слуга Народу.
    Толік, зняу?

View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/996635230723431/

• Смішно Смішно x 1
  19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Кобилу маю на імя БЄНЯ...в Коломиї на базарі-м купив.Жадна така, навіть солому на-шару жре...:)))

46.png

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)