Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-во!
    Прекрасні є місця на світі!
    Хтось мріє жити десь на Кріті,
    А хтось у Штатах чи Канаді.
    І чим скоріше втікти раді
    В краї далекі у міста,
    Де не царює біднота...
    Де купа часу для дозвілля:
    Нью Йорк та сонячна Севілья,
    Монако,Дрезден,Орлеан!
    Де гори є чи океан...
    Де корпорації та боси
    Звели до неба хмарочоси!
    Прекрасні парки,сквери,пляжі,
    На димарях немає сажі,
    Дороги рівні наче скло
    І не бідує там село.

2. Зеленський розвів всю країну театральною поїздкою в Буковель, потішив бабусь і електорат, а потім, одразу, таємно полетів в Оман де посилився в найдорожчому готелі у президенських апартаментах.

Як же він хаяв Порошенко за відпочинок на Мальдівах, які в рази дешевші ніж Оман.

Лицемір і брехун.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А скільки наших рідних, може і ми самі були піонерами, комсомольцями, служили у СА, вступали в партію... Один нюанс, далеко не всі добровільно.

4. Lanktocha

Навіть не в тому справа, це як тикати на когось пальцем, бо той випиває віскі 20 років витримки, а я, бачте, дешевші, 12 років витримки, далеко не всі мають можливість вживати, чи такі, чи такі.

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелебобик, ты и в самом деле такой ебанутый?Порох летал ЗА СВОИ, а зелупа- за бюджетные.

6. Lanktocha

Я нікому із вас не хамлю, вдягайте намордник, як не получається нормально говорити!
    Я далеко не фанат Зеленського, його недоліки бачу і без ниття порохоботів.

• Баян Баян x 1
  7. Цей телепень ще не те видумає, щоб виправдати свою тупість і тупість собі подібних. Там логічного мислення немає від слова зовсім. Не трать даремно часу. Це як горохом об стіну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. 28 лєт папєрєднікі ничего не делали, а ви хотите, чтобі он за полгода наотдыхался так, как папереднікі за 28???

• Смішно Смішно x 1
  9. Lanktocha

Діду, скільки плюватися жовчю?
    Я не романтик, а реаліст, відразу після першого туру президентських виборів бачив, у кого найбільше шансів на перемогу і підсумок не був для мене шоком.
    А тепер я винен? І на мене зігнати всю злість?
    Є заспокійливі таблетки і уколи... в разі чого.

• Тупо Тупо x 1
  10. Ти просто дурень. Коли вибирають президента, вибирають майбутнє краіни, а не думають прошлунок.
    Виж,стравохідні, мріяли побільше срати. Тож сріть тепер чи вже немає чим, лишилась тільки жовч. Скоро й вона закінчиться.

11. Коменти вогонь
    Це чмо ще не погасило вогонь від новорічного привітання, і черговий зашквар. Тепер воно бреше що полетіло за свій кошт. І охорону повіз за свій кошт? А чому не лісапедом?

View: https://www.facebook.com/1878149315760923/posts/2564589053783609/

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порохоботи, пєсєта і навіть трохи ПЄСи по всій павутині скавулять про поїздку Зеленського на Оман.

Офіс Президента каже

]View: https://www.facebook.com/president.gov.ua/posts/1855236161287909?__xts__[0]

зі

А-ну подивимося, з ким на тому Омані найближчими днями Зеленський разом з родиною зустрінеться на найвищому рівні.
    Невже знову пуйло? о_О:scratch_one-s_head::mocking:

До речі, хто знає - а пуйло вженився на тотій колишній гімнастці чи нє?

Останнє редагування: 5 січ 2020
    • Тупо Тупо x 1
  13. FB_IMG_1578235413138.jpg

14. Доїдаєте олів'є? Нудно гортаєте стрічку?

А десь в далекому Омані сценаристи 95 Кварталу перевдягають бармена готелю в султана, а син Зеленського проводить переговори з аніматором з приводу інвестицій в українську іканоміку.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вже котра година, Зеленський там віддихає, а чому досі мовчить Портнов?
    Вже і тотой Петрів кореш в піксельній формі про то казав... Як же його... Блін, забув... Во, вуйко каже Бирюков

Во, так тотой Бирюков каже

View: https://www.facebook.com/yuri.biriukov/posts/2539875329614602

Андрюха, давай, давай, даваааай :yahoo:

• Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

Узбагойся.Тебя не вые..али.Только хером по губам поводили.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. MayorMayor

18. MayorMayor

Кстати, зелупенфюрер даже сбрехать нормально не сумел.Ибо тупой.
    Приключения Короля-Осла продолжаются
    Проблема офиса президента в том, что им даже придумать нормальное вранье мозгов не хватает, понимаете?

Очень стараются. Но не хватает.

Могли бы выдумать красивую легенду. Мол, Зеленский щеночка пристраивал, а забрать захотели в Омане. Вот, отвозит.

Нет, надо было врать про "встречи на наивысшем уровне". Версия про щеночка была бы убедительнее, и вот почему.

Проблема в том, что тот, кто это придумывал:

1) в силу образования не знал, что лидер государства при визите в другую страну встречается только с лидером государства,
    2) в силу лени даже погуглить не знал, что в эти дни глава государства Оман, султан Кабус бен Саид, занят - он готовит передачу власти. Потому что умирает от тяжелой болезни.

Вероятность того, что последним желанием султана было посмотреть живое выступление 95 квартала, я оцениваю как невысокую.

Но если вдруг да - мы об этом ведь скоро узнаем, правда? Скоро будут фоточки и отчет, где президент обнимашкается с его величеством. И, конечно же, новые торговые связи.

Или нет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)