Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так ото я і думаю. Хомчин хвалиться своїми двадцятьма трьома календарями добровільної служби в кадровому складі окупаційної армії з Генеральним штабом в Москві. Тому кому-кому, але тільки не йому ставити себе поряд із Стусом, Вячеславом Чорноволом, Бандерою чи тим же Уласом. Якщо справжній військовий - твоє місце добровільної служби в армії, що воює за Україну.
    А не ночами на дивані збирати всяке лайно і перепощувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Багато хто вже звільнився за віком з мобілізованих в 14-му. Дехто помер передчасно. Дехто загинув. Але не ховались, як ці, прости господи, воЯки.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Dred

Dred Well-Known Member

Закон для усіх, окрім Зеленського. Співака Dr. Alban, попри виступ у Криму пустили в Україну

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вась,не треба так говорити про людей,яких мобілізовували з Західної України,які добровільно йшли і які ,як і всі,як і вояки УПА свого часу гинули (14тис.) за незалежність Україну,а нині...Ті,як і Ти з "зеленими мозгами" щось викручуєте з тим миром чи війною на їх костях.Майте совість і повагу до захисників непідлеглої , незалежної вільної України!
    :bandera::bandera::uanew::uanew::bandera::bandera::uanew::uanew::bandera::bandera::uanew::uanew::bandera:

View: https://www.youtube.com/watch?v=bRF9D0EGhIQ

Останнє редагування: 5 січ 2020
  5. VasMT

Я маю право. Я теж з 14-го року і теж з заходу України.
    А що то за число таке, поясни мені, старе?

• Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всі, скільки я стикався із охоронними агенствами, власники часто пенсіонери КДБісти чи офіцери у відставці, ще є сила і енергія, є певний досвід і звязки, хочуть не просто на пенсії сидіти із вудочкою, вирощувати помідори на дачі чи біля радіоприймача у кріслі-качалці. Бачу, Хомчин до таких не відноситься.

• Тупо Тупо x 1
  7. Юрко НОТОЦО

1-а Світова війна - 10 млн.загиблих
    2-а Світова війна - 50 млн.загиблих
    Війна на Донбасі - (?)14 тис.полеглих

upload_2020-1-5_11-18-15.png
    upload_2020-1-5_11-22-13.png

Загальні людські втрати оцінюються від 50 до 80 мільйонів осіб,

upload_2020-1-5_11-23-51.png
    Війна на сході України — Вікіпедія

View: https://www.youtube.com/watch?v=C9J3dUIi74I

8. VasMT

А як це число пов"язане з цим:
    Втрати нашої Армії набагато менші, аніж ви хочете показати.

• Тупо Тупо x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Закінчиться стрілянина,війна...побачимо яка там буде Україна і число всіх полеглих за її незалежність.Лишень би це не було потім в енцикльопедії,як за реставрацію самої найсильнішої,самої найбільшої і наймогутнішої держави - Російської імперії ,чи то СССР...бо Трамп сі стече! Та закрутить нас,українчів, то всьо також, в тсз. 3-ю Світову.
    Див-сі,Василю,ніц про то ані зеленим,ані москалям не мов. Може я і помиляю-сі! :)))

34.jpg

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Прокинулось чудо в пірях і починає гадити.
    Не зовсім доречне порівняння, одна - партизанська війна, інша - офіційна армія із використанням майже всього озброєння.

• Тупо Тупо x 1
  11. Юрко НОТОЦО

:crazy:

upload_2020-1-5_12-23-30.png

Поклади си обруча на шию, півнику зелений,
    бо ті цьоця Стефа зловить і бущеш варений...
    Час такий же люди дуже хочуть красти й їсти,
    а тут й ти їз пір'ям-в-дупі хочеш теж присісти!

View: https://www.youtube.com/watch?v=wZITpta0ysU

12. Проблема навіть не в тому, що в Україну потрапив черговий ортіст, який співпрацював з окупантом, виступаючи в окупованому Криму. В нас тут цілий лідєр нібито проєвропейської парламентської партії їздить потрусити задом перед олігархами в Білорусію, колонію окупанта.

Проблема навіть не в тому, що Зеля фактично здійснив корупційний злочин, втрутившись в роботу СБУ і привізши на територію України порушника в догоду комерційним інтересам власного бізнесу. Трампа за щось подібне відправляють у відставку з тою різницею, що Трамп лобіював власні політичні інтереси, а Зеля власні комерційні.

Проблема навіть не в тому, що після виборів в нас почався тотальний падіж поголів'я онтикорупціонерів, а ті хто вижили захворіли сліпотою і копрофагією.

Проблема навіть не в тому, що в нас не працюють хвальоні антикопупційні организации. Нахера ми створювали ті всі НАЗК, НАБУ, АК-суди, нахера витрачаємо на них мільярди, якщо в умовах тотальної корумпованості влади на чолі з клоуном вони мовчать?

Проблема в тому, що воно бреше.
    Бреше постійно.
    Живе брехнею і в брехні.

Проблема в тому, що воно здає інтереси держави навіть заради копійчаних власних інтересів. Ціна того лабуха - пляшка пива в базарний день.

То ж можна собі тільки уявити що стоїть за ганебними газовими контрактами, здачею територій, ганебниними безпричинними поступками у вигляді формули Штайнмайєра і виміняними на таксистів скотами-терористами.
    Mason Lemberg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. VasMT

Ану но, долбодятел свинорилолоїдний, розкажи людям хто, коли і на скільки заборонив в"їзд на територію України шведу на ім"я Албан Узома Нвапа?

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Дудаєв служив Москві і що це означає?

15. Косолапий, ти яким боком до них. Кацапи розпалюють ворожнечу байками про утиски російськоі мови, а ти, малорос, вирішив підсобити ім з середини піздежом про коми і інші знаки. Та мені все одно скільки там помилок в реченні чи якою мовою написано. Я знають іх чотири і можу читати арабську вязь, а зі словником ще добав фарсі-кабулі, фарсі-ірані і таджикську. Чим ти тут хвалишся заглот задрипаний.
    Бачити іхнього короля-віслюка нелюблять. Це вже яке прізвисько прилипло за 10 місяців. Рекордсмен. Лабух

16. О, бубочка втомилася відпочивати в Карпатах і поїхала в Оман.
    Це вам не Мальдіви, лохабани.
    Епоха бідності ж закінчилася.

17. Президент какаразніц сьогодні ще раз довів, що йому байдужий Крим. Він готовий здавати українську територію, готовий потакати окупантам. Пара-трійка ритуальних висловлювань за всю каденцію не перекривають дій. А вони красномовні. Під час обміну він «забув» про кримських татар, які потрапили в російські і кримські тюрми через неприйняття анексії, за єдину Україну. Кримські татари є головною спільнотою протидії агресорам на півострові, Зеленський їх відверто і навіть показово ігнорує.

Тепер ось черговий співун окупантам, забанений через це на в‘їїзд, за особистою протекцією Зеленського допущений в Україну. Мало того, Зеленський одноосібно порушив закон, який встановлює пряму відповідальність іноземних громадян за відвідання окупованої частини України в незаконний спосіб. ‼️ І з цього приводу юристи мають вже подавати в ДБР заяву про злочин. Хоча, результат передбачуваний, бо тепер ДБР за законом, протягнутим слугами Зеленського, очолюватиме 100% своя людина. Хоча і щойно звільнений попередник теж був сервільним до огиди.

Але окрім юридичного, є і політичний аспект: як тепер боротись проти західних політиків, які незаконно їдуть в Крим на догоду Путіну? Як довести, що вони порушують, якщо Зеленський вибірково все прощає? Поточний очільник країни своїми забаганками створив чергову проблему. І тепер мені стало остаточно зрозуміло чому зняли з кінопрокату мультфільм «Король віслюк». Бо наш король не терпить конкуренції.
    Володимир Ар'єв

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)