Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Автора не знаю:
    FB_IMG_1578008531991.jpg

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не настільки сімейне свято, у мене таким більше вважають Різдво, скільки серед нас Новий Рік зустрічають з друзями - одногрупниками, колегами по роботі..., так і Коломойський для Зеленського, скоріше буде бізнес-партнером, другом, а не членом сімї.
    А Порошенко минулоріч дійсно був з рідними... на Мальдівах.

• Тупо Тупо x 1
  3. Як перестати сміятися?

4. Lanktocha

З чого?
    Такі речі лікуються. Сміх без причини - признак....

• Тупо Тупо x 1
  5. Про чергову поізду Порошенка на Мальдіви. Ти б хоч перевіряв, що пишеш?
    А скільки раз вже бубочка іздила відпочивати за 8 місяців?
    Ану пошукай.

6. Lanktocha

• Тупо Тупо x 1
  7. Репортер:
    А коли почнеться продрозверстка, повномасштабний червоний терор, голод і репресії, отоді рейтинг Зеленського підросте до максимальних 100%! А поки тільки 62!

Иван Лютый
    Самокат и велик докатались.
    Получить от "папередныкив" бюджет с профицитом 8,8 ярда гривен и за пару месяцев довести до дефицита глубиной с Марианскую впадину в 40 ярдов.

Сывый «воровал», «наживался на вайне», «ничево не делал для прастова нарота» и т.д. и т.п.
    - страна работала с МВФ под 3% и гасила кредиты;
    - бюджет был с профицитом;
    - в местные бюджеты росли с каждым годом.

Быдлом выбранная плесень свой, с нарота:
    - займы под 17%;
    - дефицит бюджета;
    - денег нет.

Голобородько: "Ми вирішили зупинити будівництво шкіл, лікарень, дитсадочків. Все одно люди не подякують. Досвід попередньої влади про це говорить. Ми все врахували і таких помилок більше не повторимо."

Зеленский мне напоминает Незнайку - взялся рисовать - не получилось, бросил, принялся играть на трубе - не получилось, бросил, принялся писать стихи - не получилось, бросил, получил волшебную палочку - только бедствия натворил. Действительно, страшнее дурака может быть только дурак с инициативой.

Бюджет глубоко недовыполнен по доходам. Январь-ноябрь: 94%. Фактически, выпал целый месяц. Декабрьские расходы стопорнуты. Причина, по мнению Минфина, - дорогая гривня. Дальше будет хуже: если несколько месяцев дали такой эффект, то что будет за целый год?

Альо, журналюги Тетяни Даниленко! Де ж ваші гнівні репротажі???
    Звертаюся до журна-лядей з програм "Схеми: корупція в деталях", "Радіо Свобода", НВ, і лічно до Тетяни Даниленко!

А де я можу почитати ваші шокуючі відкриття про корпоратив "Слуг народу"?
    Ну, бодай трохи подібні гнєвні репортажі, що ви, дятли кончені, своїми тремтячими руцями строчили про "Мальдіви"?
    Альо, писуни і писучки, а напишіть щось!
    Чи мляді працюють тільки з гарантованою оплатою?

8. Прайс Тайм
    Трохи випав з інформаційного поля...
    Оце тільки сьогодні подивився пародію від расіянців на найвеличнішого призідєнта.
    Ну шо сказати: вовка - ти сцикун.
    Коли на тебе щось каже український блогер, волонтер чи політик - ти прямо зразок сміливості.
    Русня тебе попускає - стоїш, обтікаєш, смердиш.
    Вова, коли людина злопам'ятна вибірково - це не є ознака розуму, це діагноз боягуза і лизоблюда.
    Зелебобіки, а вам подобається? Чого не смієтесь - це це ж смішно.
    До тото ж: какая разніца - мед чи гівно!
    Іван Виговський

9. Заповіт Шевченка, у якого могли бути будь-які погляди (і взагалі це ж не суттєво).

Як умру, то поховайте
    Мене, де завгодно.
    В Каневі, в Стрию, в Варшаві,
    В Тулі або в Гродно.

Щоб лани або пустеля,
    Прериї чи гори.
    Запустіть мене у космос
    Або киньте в море.

І під прапором - байдуже,
    кольору якого -
    Пригадайте знамените
    Незле тихе слово:

Що, напевно, не важливо
    В пекло чи до раю,
    Якщо є асфальт і світло,
    Разніца какая?
    Павло Гінтов

10. Давайте чесно.
    Не кнопки ж ми й не педалі.
    Що писав би Шевченко
    в тридцять третьому,
    в тридцять сьомому роках?
    Певно, побувавши в Косаралі,
    Побував би ще й на Соловках,

Загартований, заґратований,
    прикиданий землею, снігами, кременем,
    досі був би реабілітований.
    Хоч посмертно, зате — своєвременно.

Звісило з трибуни блазенський ковпак
    забрехуще слово.
    Було так, було так, було так, було так…
    А може, було інакше?

«Чуєш, батьку?
    Чую, синку!..»
    Пропадали ж люди ні за гріш.
    Передсмертно лаявся Косинка.
    Божеволів у тюрмі Куліш.
    Курбас ліг у ту промерзлу землю!
    Мовчимо.
    Пнемося у багет.
    Як мовчанням душу уяремлю,
    то який же в біса я поет?!

збірка "Альтернатива барикад"
    #Ліна_Костенко #ЛінаКостенко #Ліна #Костенко

11. Lanktocha

Бачу місія Хомчина всім гадити.
    До кого які притензії, дядьку? Багато хто бачить недоліки у його роботі і що? Майдану і заворушень уникати, це крайній випадок, а не піаритись ним, типу ватніка "Дєди ваєвале, можем павтаріть", так і "Зберемо майдан".
    Вічне ниття і дорікання, таке як би я всіх звинувачував у вбивстві Івасюка, Білозіра... Навіть теоретично, тут можуть бути безпосередні вбивці чи їх нащадки?

• Тупо Тупо x 1
  12. Меня потрясает, с каким легкомыслием сторонники ЗЕ игнорируют череду страшных мерзостей, совершенных сорокалетним негодяем, жуликом и проходимцем Зеленским в отношении Украины. Его высказывания приходились на моменты, когда страну топили в крови и расстреливали ее города и поселки тысячами ракет и снарядов, сотни российских танков утюжили ее поля, гибли украинские хлопцы, одетые в разный секондхендовский хлам и драные кроссовки но держащие в руках допотопные автоматы.
    Вот эту гадину к вам привели и усадили в офис президента страны.
    Вы что, не знаете простого житейского факта, что люди никогда не меняются?
    Вы что, не знаете, что в России невозможно создать бизнес без обмана и дележки, откатов и простых заносов?
    Вы не знаете, на чем именно Зеленский зарабатывает свои деньги и кто именно в России контролирует все его финансы? Вам и это объяснить?
    Вы знаете, что такое моральный уровень человека, что такое нравственные ориентиры?
    Вы понимаете, что у вас в главном офисе страны сегодня настоящий, полноценный враг, а то, что он простой грязный предатель родины так это даже упоминать бессмысленно.
    ЛЮДИ НИКОГДА НЕ МЕНЯЮТСЯ!
    Вот почему в Америке в ее более спокойные времена публика так скрупулезно изучала прошлое своих кандидатов на выборные посты: любая гадость, сделанная человеком тридцать лет назад запросто может вернуться новым поступком того же плана но на намного более высоком уровне и нанести вред и причинить боль уже огромной массе людей. Сейчас у нас делается попытка возвратиться к этой практике, освободив ее от партийной ангажированности.
    Предлагаю всем сторонникам Зеленского, прочитавшим этот мой пост, оставить мою ленту и освободить место для патриотов Украины и Америки.
    Моя резкость обусловлена тяжестью проступков этого негодяя, которые я просто в силу моей деликатности не называю преступлениями, хотя именно так они и называются.
    Зеленский никакой не лох, он ваш враг и вести себя будет максимально враждебно к собственной родине столько, сколько вы ему позволите.
    Им насаждаются вовсе не какие-то некомпетентные придурки на ключевые посты в государстве, нет. Это организованная банда, управляемая извне и ведет она себя четко, как предписано.
    Решайте, что вам делать, сейчас.

P.S. Решил дописать важную вещь.
    Любые попытки в комментах привести аргументы, обеляющие личность Зеленского в свете приведенных мной фактов о его ужасающей душевной подлости, двуличии - буду расценивать по простой шкале, от глупости до подлости и прошу не обессудить, если наша связь с таким комментирующим будет мной разорвана. vladimer zaicekov/

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це правда... гірка правда, але то ви, зебобіки це зробили.

14. Lanktocha

Допустим. Тоді чому помінявся Порошенко після СДПУ (о) і ПР? Не грайте в одні ворота.
    Стиль той самий, замість чіткої відповіді - намагання перевести стрілки і вліпити копіпасту.

• Баян Баян x 1
  15. Це Порошенко помінявся , чи змінив членство у партіі?
    А який світогляд щодо Украіни у нього був тоді і чи змінив він його?

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Скільки помиїв, що президент не привітав армію.:)
    Я так розумію, привітання ВСУ не було.
    Як і привітання МВС, СБУ, судам, прокуратурі, податковій, пожежним, працівникам санепідемстанцій, газовикам, лікарям і медсестрам, вчителям, вихователям дитячих садків, працівникам комунальних господарств.
    Це привід для імпічменту Зеленському, поза всяким сумнівом.
    Ну, а громадян України Зеля хоч привітав з Новим роком?

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)