Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Андрей Кухта
    Мені вже кілька разів дорікнули, що показавши середнього палеця в екран телевізора 31 грудня, близько дванадцятої ночі, я, як і тисячі українців, проявили неповагу до інституту Президентства. Так от я відповідаю таким людям, які мені закидають неповагу:
    Повірте, тут усі поважають Прапор, Гімн, Герб, інститут Президентства. Проте Зеленський, як персона, нічого спільного з вищеперерахованим не має. Де в цьому ролику Гімн України? Де Прапор України? Де Президентський Штандарт з Гербом України, в решті решт? Мова! Він в привітанні українського народу кілька разів переходив на російську мову, цим самим зневажаючи єдину державну! На відео актор, якому 42 роки і який, як він сам стверджує, не лох, під ліричну музику, використовуючи прийоми НЛП, кожним реченням ділить Україну і українців (уважно послухайте привітання цього блазня і зрозумієте, що я маю на увазі). За що мені його поважати, за які заслуги в теперішньому, чи в минулому? Може я ще і до Януковича маю повагою просякнути!?
    Повагу від громадян (не плутати з населенням) потрібно заслужити! Поки що, нажаль, тільки зневага.

View: https://www.facebook.com/100032602369713/posts/168542120909199/ FB_IMG_1577916909985.jpg

2. Смішну історію згадав. Вам буде цікаво у новому році. Не все ж про Ґілада Шаліта, да?

Так от у Миколаєві є голова облради Вікторія Москаленко. Вона, прям скажемо, не найкраща в світі голова облради. Так само як Миколаївська облрада не краща в світі облрада. І Вікторія з облрадою один одного дуже не люблять.

Але. Перед президентськими виборами Москаленко назвала Зеленського малоросом в якомусь інтерв'ю. І шо сука характерно, це мале гімно це дуже добре запам'ятало. І от воно приїхало до Миколаєва, зустрілося з Москаленко, вона йому каже добрий день, а він їй каже так а чо я малорос, малорос я? Так то я думаю, вони б порозумілися, але воно ж політик дохуя, йому треба в глухий кут затиснути, Москаленко ж не Путін, треба бикувати. А з глухого кута люди вже тільки атакують. Тому Москаленко йому відповіла що ну як не малорос, то веди себе не як малорос і буде тобі благо.

Дуже це його величність обурило. Тому головне, а можливо що й єдине завдання, яке нарізане з ОП губернатору Стадніку - це скинути Москаленко з голови облради. Зібрати голоса, депутатів, провести сесію і зняти.

Так от. Півроку. Півроку Стадніку робить тільки це. Намагаєтеся скинути Москаленко. Силами облради, яка терпіти не може Москаленко.

І не може. Провалив уже три сесії таким чином. Там якісь уже просто історії з фільмів Кустуріци. Взламували вночі двері до залу засідань, воровали урни для таємного голосування, якійсь треш. А голосів нема. Не складається з голосами. Тому що облрада, яка терпіти не може Москаленко, Стадніка просто ненавидить і зневажає. За півроку він спромігся об'єднати всіх проти себе. Надзвичайна людина, ніколи такого не бачив, а я ж з Миколаєва, я застав навіть, як депутата Барну три Діда Мороза били.

Так от, у світлі актуальних тренді сьогодення у мене питаннячко.

А ХУЛЄ ТИ АБІДИВСЯ, МАЛОРОСА КУСОК?

Неважливо ж, хто ти, малорос чи многорос. Всі ж ми українці, у нас однакові паспорта, що у тебе, що у Москаленко. Чи ти шо, пиздів у новорічному зверненні, чи шо?
    Alex Noinets

3. Велено плакать

Боты, которых выпустили после второго новогоднего закшвара Зе - все как один "плачут", расстроганные выступлением.

Бывает однако, они путаются в собственном гендере. Например "Микола Васильович" с бородатым мужиком на аватарке может написать "я просто рыдалА, когда слушалА"
    А какая-нибудь "Лена73" может написать "Я уже десять лет не плакАЛ, но когда слушАЛ Президента - слезы полились из глаз."...

Российские пропагандисты (некоторые из них) тоже речь зеленского очень хвалят. Еще бы - так размазать укр@инскую идентичность. Какая разница, действительно, - Шевченко или Сталин? Какая разница, Мазепа или Молотов?
    "Лишь бы дороги строили" (кстати, дорог слуги тоже особо не построят, потому что в бюджете - дыра. И - да, - она будет расти. В этом, как раз, нет ни малейших сомнений).

Все это напомнило мне жителей "счастливого" Пхеньяна, которые плакали оттого, что умер их вождь Ким Ир Сен.

Действительно, какая разница - жить в Северной Корее или в Южной? так ведь?

#єрізниця

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1779239505544070/

4. Поплакала і знов
    Зеленського дивлюсь...

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

цікавий історичний документ... щоправда назва ролику по малороські :pardon:

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

8. Сергій Бабіч

Привіт, Володимир Зеленський.

Я — ІТ-шник. Той, який, за твоїми словами, хоче втекти з країни. Але є одне суттєве „але“.

Я не хочу тікати з країни.

Я хочу тут жити, я хочу, щоб тут жили мої діти, онуки, я хочу, щоб тут жили діти та онуки моїх друзів.

Я хочу жити в країні, де не відпускають убивць і не саджають героїв за надуманими приводами.

Я хочу жити в країні, керівництво якої поважає поняття „держава“, „честь“ та „гідність“ і розуміє як ці поняття поєднувати.

Я хочу жити в країні, в якій не „яка різниця“. Різниця завжди є. Чомусь останнім часом „яка різниця“ означає „давай па-русскі“. Я не для того ламав себе через коліно свого часу, щоб знову навколо звучало „ой, чьо ти, гаварі нармальна“.

Я хочу жити в країні, яка живе не в телевізорі.

Я хочу жити в країні, очільник якої не кланяється запеклому ворогу держави.

Знаєш, перед тим, як приміряти на себе капелюх Наполеона, варто спочатку уточнити, хто ти — величний полководець, коньяк чи торт. Тут є різниця.

Веселих свят.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)