Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

випадково виграв вибори і президентські, і парламентські у величезній країні :dance3:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Янелох в зверненні тим самим (який дебіл писав текст дебілові?) таки підтверджує категорії ПАТРІОТ, малорос і ватник. Малороси і ватники, ви таки отримали тепер визнання на офіційному рівні

3. mypucm

як складно ви пишете :scratch_one-s_head:
    спробуйте ще раз висловити свою власну думку - зрозуміло, і без ярликів

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Сам із таким стикався, впевнений, що сам не напише, а вліпить копіпасту чорноволохів.

5. Lanktocha

Краще ніяких масових заворушень не допустити.
    Бажання вийти на майдан, нічим ви таким не відрізняєтесь від ватніка, у якого "Дєди ваєвалє", "Можем павтаріть".

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Товариш без дубєлєй. Не звертайте уваги. Іронія - це не для нього. Думає дуже прямолінійно. У товариша он учора вийшло, що англійський журнал видають американці. І нічого. Від сорому не сховався нікуди. Продовжує, як наче нічого і не трапилося.
    Бачите, виступ Зеленського не просто уважно прослухав, а кілька разів прослухав, всі моменти аналізує тепер. Кожне слово.
    Або - копіпастить когось, задача кого - вчепитися до якого-небудь слова. Як Косой у "Джентльменах удачі".

7. mypucm

в нашому маленькому райцентрі у грудні були народні протести проти подорожчання води+водовідведення...
    зібралося дві сотні незадоволених міською владою і комунальним підприємством...

спочатку їм надали приміщення - залу, де відбуваються сесії, запросили до дискусії представників міськради... відбулися дебати... проблеми старі - зношені труби, жорстка вода і т.д.

потім ще був мітинг незадоволених біля міськради, запросили купу журналістів...
    але поступово емоції зменшилися, з'ясувалося, що протестуючі нічого толком не пропонують конструктивного...

8. Провірте рівень IQ. Сенсу опускатися на дно не бачу

9. mypucm

перевірив... 250... а шо? :scratch_one-s_head:

10. Ти диви які по нашим селам вумні люди пропадають. В Ейнштейн а і то тіко 160 було.
    А я то думаю.чого надоі впали, а то коровам немає часу січку істи, все туриста слухають.

11. "Не важливо як називається вулиця, бо вона освітлена і заасфальтована" - це рівень начальника ЖЕКу чи аналогічної комунальної служби.
    Бо він має вкручувати лампочки в ліхтарі усюди, незалежно від назви вулиці.

А от вже сільському голові має бути важливо як називається вулиця в селі. Чи іменем односельчанина що героїчно загинув за Україну чи іменем якогось ката, який голодом знищив половину села.

Не кажучи вже про президента, який представляє державу. Який на міжнародних зустрічах має говорити не про те, що він воює з сепаратистами, не називати вулиці іменами моторол і жукових, а вимагати виведення військ окупанта і поваги інших до свого народу.

Таким чином, рівень клоуна-малороса (я ж можу його так називати, бо це не важливо як його називати) - це рівень начальника ЖЕКу і мислення начальника ЖЕКу.
    Причому поганого начальника ЖЕКу, який не освітив вулиці, не відремонтував їх, а набрав боргів, випустив злочинців, найняв на роботу злодіїв-втікачів.

А сам текст вітання - це тест манкурта.
    Той, кого вчора це на зачепило (незалежно від політичних вподобань) - це худоба, яка за сіном з ковбасою під частушки поведе своїх дітей на забій.
    Mason Lemberg

12. mypucm

Ейнштейн - то вчорашній день :)

13. mypucm

в нашій демократичній країні маєте право обзивати і президента, і навіть його 73% виборців :pardon:

14. mypucm

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А у меня 48 воробьев умещается. а у 49-го лапка соскальзывает.

16. Lanktocha

Таке привітання знову ділить жителів суспільства і піднімає протистояння, деякі вирази багатьох обурили.

Чи Зеленський такий проросійський, ймовірніше легше його зламати, із Пуйлом як із Порошенком на дебатах, заставити здавати аналізи не вийде. Він буде діяти як гопота, віддавши гопніку 10 гривень, він не заспокоїться і відбере інші гроші та цінні речі, так само пішовши Пуйлу на одні поступки, буде вимагати більше і більше невигідних поступок. Не один колишній російський чиновник, змушений тепер емігрувати, говорив, що з Пуйлом неможливо договоритися і Зеленському не вийде такими методами, ні обдурити Пуйла, ні задобрити привітаннями.

• Тупо Тупо x 1
  17. Цілком логічно що малорос буде говорити по малороскі. Що типу "яка різниця яка мова, яка різниця яка віра, яка різниця що за армія, давайте жити дружно". Нахер, ми не розуміємо по малороскі.
    Тому у мене для вас промова Степана Бандери. Шануймо провідника ОУН! Андрійович народився, славімо його!

View: https://m.youtube.com/watch?v=m36qUBiWrSc&feature=share

18. Ото думаю..
    Какая разніца , де його догори ногами підчіпити ?
    Я думаю , на мосту Кличка. Там від красівий ..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)