Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

З Новим Роком, зебобіки-хуйлята!

2. 80 років тому дядя Йося (Сталін) вітав з наступаючим НР дядю Адю (Гітлер) і бажав йому заткнути рота імпералістам у наступному році. Так і вийшло. Гітлер у 40-му забанив Францію.
    Тут нєкто маленький і грусний (роль така і троль такий) Володимир Зеленський, якого по непорозумінню називають президентом ВЕЛИКОЇ України зволили привітати з днем народження свого тезку Вову Путіна.
    Він, неадекватний, не розуміє, що вітати путіна - це як вітати гітлера.
    Коли путіна будуть судити, або він здохне як гітлєр, буде соромно тим, хто те чмо тримав за лапку.
    Але коли чорта вітає президент країни - це зкшквар для країни. Щоби не бути зашквареним - треба заявлятися.
    Заявляю: той, хто привітав путіна - не є моїм президентом.
    Здавати Україну - не дозволю!
    Коли нові президентські вибори?
    Треба визначатися з датою на Майдані! Вже скоро!
    Слава Україні!

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2655562084551552/

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Верніть короля-віслюка в квартал!!!

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Якщо Зеленський привітав із Новим роком путіна, не бачу сенсу дивитися привітання самого Зеленського. І так все ясно. Просто ганьба.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Щодо новорічного привітання президента - воно вийшло оригінальніше, він людина креативна, міг довший виступ бути у Ющенка, у Кучми тільки "З Новим, так сказать, роком!", у Януковича - нудний примітивний кількахвилинний. Якщо із Путіним тільки "Путін хеллоу ла-ла-ла-ла-ла....", чи розмова про обмін полоненими, тпри якій, при нагоді, пригадали наближення свята ( як написали у пості вище ) і дехто зробив із мухи слона, не все може бути так погано.

Доречний тут вираз Маргарет Тетчер "Якщо ті, хто мене критикує, побачили б, як я крокую хвилями Темзи, вони сказали б: це тільки тому, що вона не вміє плавати."

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

При чому тут Зеленський, що Ви це помістили в темі про Зеленського?
    Інформаційні війни були, є і будть - до Зеленського, при Зеленському і після Зеленського. В Україні і не в Україні.

10. mypucm

добре, перемістіть мій допис в інший розділ :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я - не адміністратор. Попросіть адміністраторів. Втім, мені байдуже, це я так - для порядку.

14. FB_IMG_1577875202232.jpg

15. С утра во всех приличных домах страны:
    - И запомни, на чужом горе своего счастья не построишь!
    - Да не брала я твою текилу, не брала!
    * * *
    А тепер серйозно та українською...
    Сьогодні у деяких містах України мають відбутись марші(й зі смолоскипами також)на честь дня народження Степана Бандери.
    Щороку повторюю: я не є симпатиком таких заходів, але підтримую їх хоча б заради того, щоб подивитись, як епічно димить та підгорає запорєбрік.
    А наразі ще й тому, що квазіпреЗЕдент у новорічному привітанні оголосив національною ідеєю принцип "какая разніца".
    Какая разніца, скільки людей загинуло за Україну, якою мовою розмовляти і з ким пити чай на кордоні.
    Какая разніца, кого першим поздоровляти з Новим роком: ката Путіна чи свій нарід - головне, не чубитися.
    Какая разніца - адже за паспортом ми всі, мовляв, українці...
    Ніт, нешановний - українця пізнають не за паспортом:для мене, наприклад, американець за паспортом Джон Маккейн залишається більшим українцем, аніж Медведчук, Портнов чи безштанний гравець на роялі, якого тупий серіал випадково виніс у президенти.
    Тому я, єврей по бабці, наразі за Бандеру - як символ спротиву не тільки зовнішнім загарбникам, але й внутрішнім адептам принципу "какая разніца". І, сподіваюсь, не я один...
    Ще раз з Новим роком, шановні Українці не за паспортом, а за душею, переконаннями та болем за долю своєї країни! Все буде добре, я знаю.
    Helgi Sharp

16. mypucm

шо, серйозно? вам більше нічим зайнятися, як спостерігати за сусідами?:pardon:
    зверніть увагу, що президент такого НЕ КАЗАВ ;)
    як держава повинна робити елементарні речі - вести облік своїх громадян, наприклад?
    за духом чи за паспортом? :)
    якщо за українським духом, тоді спробуйте пожити без паспорту... ;)
    спробуйте збудувати тут державу із закордонними друзями...
    вже пробували... кожен тягне у свій бік :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)