Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дред, я скажу так. Якби у Вас було трохи розуму, Ви б цієї картинки не перепощували.
    І от чому. На картинці людина-лайно, це видно по його жестах. І от на це лайно виміняли золотий фонд України - людей, що ризикуючи своїм життям, захищали Україну і попали в полон.
    Тому, я вважаю, що віддати лайно, а отримати за це золото - це добре.
    Якщо ж Ви вважаєте по-іншому, значить у Вас із головою не все гаразд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Багато отримали наших військових по обміну???????????????????????

3. Dred

Dred Well-Known Member

А картинки я постити буду, щоб всі знали хто такий Зе.

4. Вчора , в щасливих емоціях зустрічі наших ,майже непоміченою в ЗМІ пройшла заява представника РФ в ТКГ Гризлова, що Київ взяв на себе зобов‘язання НЕ ПЕРЕСЛІДУВАТИ відпущених під особисті зобов‘язання беркутівців і терористів....
    Схоже, саме це і є ціною . Не лише відпусити, але й поховати справу, забути, зачистити саму пам‘ять про розстріли і причетність до трагічних подій в Україні Москви.
    Фраза влади « ми виконали всі зобов‘язання» тим часом стала гаслом нових взаємовідносин з Москвою.
    Ми виконали всі зобов‘язання і відвели війська.
    Ми виконали всі зобов‘язання і віддали Цемаха. ( хоч моряків Москва мала передати без всяких передумов, за рішенням морського арбітражу). Й тим самим технічно вивели Москву з міжнарожних судів.
    Ми виконали всі зобов‘язання і відмовилися від позовів до Газпрому на 12 млрд доларів.
    Ми виконали всі зобов‘язання і випустили на волю тих, про кого і мінських угодах жодного слова і жодного зобов’язання. Жодного. Й на саміті в Парижі мова йшла про тих, хто має бодай якесь відношення до конфлікту, а не про беркутню.
    Тим часом , Москва не виконала жодного зобов‘язання. Вона не відпустила моряків, як була зобов‘язана, а поміняла їх на Цемаха. Вона не звільнила всіх на всіх і навіть всіх встановлених не звільнила. Бо вдома немає В. Виговського, Дудки, інших політв’язнів Кремля, кримських татар. Нема солдата з Тернопільщини Роми Оніщука , якого ховають в окупованому Луганську , немає кілька сотень наших. Москва не виконала домовленість всіх на всіх. Де про це заява української влади? Й де заява лідерів світу? Її не буде, бо Україна виконала всі умови.
    Й ключове, Москва не виконала головну умову мінських угод - повне припинення вогню і виведене своєї техніки, зброї і найманців з території України. Чи виконала? Беркутня ж вже в РФ? Будуть тепер там лушперити опощицію? Чи терористи повернуться сюди, з новими терактами?
    Велике прохання до влади: а ви могли б новорічному зверненні перерахувати всі ваші зобов’язання перед сусідом , якого вже соромитеся називати агресором? Щоб Україна була в курсі.
    Р. S. За наших звільнених, кого знаю і розумію, що це герої - щаслива. Ваші родини теж абсолютно героїчні. Дякуємо за приклад мужності всі ці роки.
    Ірина Геращенко

5. Good man

Good man Обычный человек

Твоё предложение? Объединение в ТС?
    Хочу услышать о противников Порошенко хоть раз конкретное и реально осуществимое предложение по дальнейшему пути современной Украины.

• Баян Баян x 1
  6. Dred

Dred Well-Known Member

"великі перемоги" Зе
    Clipboard02.jpg

7. Good man

Good man Обычный человек

Кто-то чувствовал себя оскорбленным при Порошенко, не вопрос, пусть теперь почувствуют, как им откровенно плюет в лицо команда Зеленского.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так если бы плевала, а то ссыт.

9. Good man

Good man Обычный человек

То божья роса.

10. medwedo berlogsoni

Знаків запитання можна було б і трохи менше. Хоча б на два.
    А нехай хоч всього лише одного на всіх беркутівців, так що Вам з того?
    Наш один, що воював за Україну, вартий усього того беркутівського кодла, що стріляло по мирних мітингуючих.
    Крім того, раз уже Ви до мене звернулися...
    Ті всі ті беркутівці до Майдану жили непогано, мали непогані гроші, квартири в Києві чи Харкові. Тепер будуть жити в засраному кацапами Донецьку чи Луганську. З комендантським часом, з тим безпрєдєлом, що там відбувається.
    Думаєте, їх там сильно хтось чекав? Путін вирішив, от і викинули їх туди. А були під домашнім арештом у Києві. Жерли, скільки влізе, і були в теплі. А тепер будуть в постійному страхові, що коли Донецьк і Луганськ знову стануть українськими, їх достануть і посадять.
    Думаєте, що їх жінки і діти захочуть туди, в ОРДЛО?
    Чи Ви думаєте, що їм дадуть квартири в Москві на Арбаті?

Їх викинули як скажених псів. Але не просто викинули, а отримали за це золотий фонд України - справжніх патріотів.
    А хочете перепощувати - будь ласка. Цим Ви показуєте лише своє невігластво.

Останнє редагування: 30 гру 2019
    • Тупо Тупо x 1
  11. Dred

Dred Well-Known Member

Наміняли
    Clipboard02.jpg

12. MayorMayor

Зелупенфюрер отпустил террористов, взорвавших мирных жителей в Харькове.Зелупенфюрер одобряет убийство террористами мирного населения, включая детей.

13. Dred

Dred Well-Known Member

Я думаю, що вони замість того щоб гнити у в'язниці, тепер на волі і передають Вам великий привіт середнім пальцем.

14. MayorMayor

Да-да, мы уже слышали- это вас не в попу бибут.Это лечебный массаж простаты.

15. Dred

Dred Well-Known Member

Ось вам ще зелебобіки привіт передають
    Clipboard02.jpg

16. medwedo berlogsoni

То Ви так думаєте. Я впевнений, що мені вони не передають. То вони висловлють свою злість, що колись жили у першій чи другій столиці України, а тепер - у задниці під назвою ОРДЛО.
    То ганяли беззбройних студентів, а тепер їх пошлють в окопи, нову "батьківщину" захищати.
    Ви уважно перечитайте мій попередній пост. Ви не зрозуміли, про що я написав.

І то та бидлота Вам і таким як Ви факи показує, раз Ви їх збираєте і перепощуєте.
    А я лише знаю, що то - бидлота, без якої повітря в Україні стало чистіше. Але не думаю, що факи показували ті українські патріоти, що повернулися додому. Тому що вони - люди значно вищої культури.
    А Ви і далі факи шукайте і насолоджуйтесь. Завтра ввечері перегляньте перед тим як слухатимете виступ Вашого Порошенка.

Останнє редагування: 30 гру 2019
    • Тупо Тупо x 1
  17. Dred

Dred Well-Known Member

Вони сміють з довбнів які їх відпустили

18. medwedo berlogsoni

Розповідав уже одну приповідку. Ще раз розповім.
    Повернулися батьки дітей з ярмарку. Привезли дітям гостинці. Кому свистка глиняного, кому кольорову стрічку. Діти вийшли на вулицю і хваляться - а мені тато оце привіз, а мені - оце.
    А циганчаті нічого не привезли.
    От воно і каже (можливо і факи показувало, не знаю) "А я - мать вашу так. А я - мать вашу перетак!"
    От така є народна мудрість.
    Одні радіють, що патріоти додому повернулися, інші - факами милуються-любуються та з іншими діляться.

Кінець зв"язку. Займуся чимось кориснішим, ніж переконуванням у очевидному якогось довбня.

• Тупо Тупо x 1
  19. От ще вас з янелох туди відправити, наскільки б повітря стало чистішим.
    По тому як вас ковбасить можна зробити висновок, що останні подіі в краіні не вписуються?у ваш манямірок. Це тільки початок. Дальше таких подій від бубочки буде більше. Привикайте. Це вам не простату лікують, грають.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)