Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. lyrics

lyrics без статуса

А что ж Вы так заволновались, уважаемый? Я, кажется, никого персонально не называла :) и касательно "лыше зараз" - на форуме я дольше Вашего. Вот только графоманией не страдаю - все почитываю да записываю :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Успіх за успіхом у команди Зе:

А що ви блаЗЕні думали , що Вова буде паскудити Ангелу Меркель в розмові з Трампом,безкарно?
    Чи може думаєте, що Європа не бачить вашої торгівлі на крові з Росією?
    За що блаЗЕні боролись на те і напоролись!

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив, що Німеччина відхилила прохання України про військову допомогу. «Ми вдячні за фінансову допомогу Нім...

About this website

RADIOSVOBODA.ORG

Пристайко: Німеччина відхилила прохання України про військову допомогу

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не захвилювався. Я лише констатую факт. До тих пір, поки президентом не став Зеленський, ніхто по всіх темах не скакав. В кожній темі було по темі. А це зараз я кажу із власного досвіду, що за мною почали бігати Грім і Гудман по мовних темах, запитуючи те, що зовсім мов не стосується. Якраз - саме яскраві порохоботи. А не прихильники Зеленського.
    А чому Ви так захвилювалися за "зелебобиків"? Сиділи б собі мовчки, почитували та записували на здоров"я.
    Так ні - щось закусало в п"ятій точці, що вирішили заявити про себе.
    А те, що Ви довше - так на здоров"я. Я лише прошу пробачення, що я - дещо грубо прореагував. Я думав, то якась порохоботина чоловічого роду. Але, оскільки ви - пані, то я прошу пробачення.
    Вам різдв"яні колядки в носі крутять? Ви - іудейка? Не схоже. Мусульманка? Також не схоже. Можливо, із трясунів?
    Я, наприклад, атеїст, але нічого поганого в колядках, щедрівках, куті та крашанках не бачу. Українські традиції - красиві.
    Я Вам скажу по секрету, тільки Ви - нікому. Зеленський - набагато кращий президент, ніж попередники. З його подачі було ухвалено чимало законів, які ніхто не наважувався ухвалювати.
    Побачимо, як будуть працювати.
    Зокрема - закон про недоторканість.
    Заборона вирубування карпатських лісів.
    Заборона встановлення приватних парканів на узбережжях морів.
    Штрафи за прогули пленарних засідань в Верховній Раді.
    Надання статусу учасника бойових дій добровольцям та волонтерам, що захищали Україну в найважчий час.
    Що Вам не подобається? Обгрунтуйте.
    Якщо хто і страждає графоманією, так це Нотоцо. Але він, здається, не зелебобик.
    Якщо я пишу багато, так лише в мовних темах, причому - багато років і, вважаю, що це дасть комусь користь. Мої пости, наприклад, лише за останні дні прочитали чоловік двісті.

Ви взагалі крім общєпанятнава ще якусь мову знаєте? Поділіться досвідом вивчення. Гудману допоможіть. А то він, бідний, стверджує, що живе в Україні, а за майже за тридцять років незалежності українською не оволодів. Квардратному майору також допомога потрібна.
    Будьте здорові.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  4. medwedo berlogsoni

Перечитав деякі пости цієї тіточки.
    Склалося стійке враження, що дама - стурбована не політикою.
    Рекомендую почитати. Невідомо - звідки, навіщо зареєструвалася, грубіянка - слів бракує.
    Але головне - проти Зеленського.
    lyrics і клацнути на Postings

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я також подумав, що то якась збоченка нетрадиційна пані.
    Дивно, що її чомусь власне сьогодні сюди наднесло...
    А може і нє... :scratch_one-s_head:
    Шо нє?

;

6. medwedo berlogsoni

Хоче відбити у Вас бажання йти колядувати. Згадала ж про колядки...
    Судячи з тем, в яких вона крутиться, такі відносини між хлопцями та дівчатами, як прийти в гості, поспівати, посміятися, потанцювати у неї викликають просте непорозуміння.
    Давайте більше не будемо аналізувати цю пані, що вискочила із тютюнниці. Не варто воно того.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Йой, які цікаві юзері пішли :))) розкладки української на клаві нема, а туди ж - аналізувати зесекту). Тоді поясніть, будь ласка: порохоботи навіть на Різдво не вилазять з політичних тем, то ЦЕ про що говорить?
    а що конкретно ви записуєте? За ким?
    І кому ті записи потрібні?:)

• Тупо Тупо x 1
  8. lyrics

lyrics без статуса

С чего Вы взяли, что я волнуюсь? Знаки пунктуации пропускаю или, может быть, грубые грамматические ошибки допускаю? Как Вы определяете на форумах, что человек волнуется? :)
    Абсолютно ничего. Решила прокомментировать ниспадающую волну всезеленого гнева проти Вальцмана. Зря, наверное, не привыкла оставлять вопросы без ответов.
    Не согласна. Другой - да, лучший - нет.
    Мне многое не нравиться. И весь список я оглашать не буду, потому как нет времени. Но вот, например, из сегодняшнего - убийц Майдана отпускают на волю готовят к обмену. То, что беркутовцев меняют на наших, прямо говорит о том, что они люди Хуйла, и майдан был только началом поддержки эрефией всей этой хрени в нашей стране. Дела майдановцев, дела харьковских террористов уничтожаются - почему? Почему вместо друга Портнова в ДБР назначили подружку Портнова? У Вас есть ответы на эти вопросы?
    Так, звичайно. Я вважаю, що українською я володію не гірше, ніж російською. Also, I can speak and write in English. Sorry, I understand, English not so interesting hobby like your favourite languages, but what I can to do with it? Many years ago I told myself I would like to read Shakespeare poems in original and I have been started to learn his language, that's all. Anche mi piace la lingua Italiana e passo il mio tempo libero a impararlo. Ho già alcuni piccoli successi.
    Что касается места - в профиле я могу указать что угодно. Вам так будет удобно? А что касается грубиянства - ну, как аукнется...
    Нет, уважаемый. Я Вальцмана и Зельцмана "люблю" в равной степени. Только при Вальцмане у меня не было столько вопросов относительно будущего Украины без Роисси.
    Я привыкла. Неудобная пани. :)
    Та будь ласка :) йцукенгшщзхїфівапролджєячсмитьбю :) До речі, українською вірно буде юзерИ.

9. Silver bullet

Дякую).
    Розкладка є. Мови нема? Не бійтеся, якщо помилку зробите - тут є кому поправити. Пишіть ще, бо щось питання до себе ви оминаєте.
    У мене також є відповідь, пані, що майданівські справи якщо і знищились, то ніяк не при Зеленському.
    А кого там при обміні отдають, то точно не ваша справа - це просто не ваш рівень компетенції.:hi:

• Тупо Тупо x 1
  10. lyrics

lyrics без статуса

Цього я найменше боюсь.
    Підтвердження цих даних у Вас є? Якщо вони знищились, то чому про це не було оголошено якщо не Зеленським, то його офісом? Чому цю інформацію подають у майбутньому часі?
    Мадам, вероятнее всего, у нас разное представление о наших гражданских правах. А я не хочу, чтобы они уравнялись с правами граждан Роисси.

• Подобається Подобається x 1
  11. Брехня, тільки посилили

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бубочка одобряет теракты против каких-то хохлов.Можно взрывать.Все равно обменяют и отпустят:

Бубочкино правосудие

Суд приговорил к пожизненному заключению обвиняемых в теракте у Дворца спорта в Харькове и отпустил их под личное обязательство.

Напомним, 22 февраля 2015 г. возле Дворца спорта в Харькове во время проведения торжественного шествия по случаю годовщины победы Революции Достоинства произошел взрыв. В результате теракта погибли четверо и ранены девять человек.

13. Путин: "Верните наших терористов, им еще работать"

u/Lastiv: Россия подтверждает, что она совершала террористические акты против мирных жителей на территории другой страны. Зеленский, будучи ментальным совком, для которого важнее всего нормализовать отношения с «братьями» и начать опять с ними торговать, подыгрывает Путину.

Итак, что мы имеем в сухом остатке?
    Россия хочет в результате обмена освободить террористов, заложивших бомбу на пути мирной демонстрации в Харькове и убивших троих людей (включая ребенка).

Россия хочет освободить пятерых «беркутовцев», расстрелявших десятки людей на Майдане.

Все эти люди не имеют отношения к Донбассу и войне. Все эти люди граждане Украины. При Порошенко их никто не освобождал – они сидели в тюрьме, потому что у них руки в крови.

Рябошапка внезапно меняет группу следователей, которые вели дело по сбитому российскими ПВО малайзийскому Боингу. Разумеется, все идет к тому, чтобы развалить дело о сбитом MH-17.

Зрадобыдло, начиная от Станко и заканчивая Парасюком, которое при Порошенко верещало из-за «нерасследования расстрела майдановцев», держит язык в заднице.

Я ничего не пропустил?

Роман Шрайк:
    Я довольно спокойно комменитировал нормандскую встречу, главный итог которой, на мой взгляд, в том, что особой херни прям щас не произошло. правда, делал оговорку, что нам неизвестны возможные неофициальные договоренности. как оказалось, они есть.

и сейчас в разных городах украины (киев, харьков, одесса) отпускают убийц и террористов. в киеве готовят к обмену беркутов из "черной роты", обвиняемых в расстреле небесной сотни. организован фаст-суд в лучших традициях.

путин забирает "своих".

не удивляет, что беркута "свои" для путина.

не удивляет, что зеленскому плевать на убийства активистов. его больше волнуют убийства беркутов:

"Президент Владимир Зеленский на встрече с начальником Управления спецрасследований ГПУ Сергеем Горбатюком говорил, что считает расследование дел Майдана необъективным, так как, по его мнению, не расследуются убийства правоохранителей." (Лига)

зеленский не был на майдане, не поддерживал майдан (тот, кто поддерживал, про эбонитовые палочки не шутит). че тут удивляться.

но я хочу обрисовать краткие перспективы для людей, попавших во власть, которые на майдане были. и у которых воспоминания о расстреле небесной сотни до сих пор вызывают слезы на глазах.

смотрите. заочное осуждение беркутов, сбежавших в россию, невозможно. невозможно будет осудить и тех, кого обменяют сейчас.

это значит, что никто из расстреливавших майдановцев не только не сядет, но даже не получит причитающийся приговор.

я не знаю, кто там подозревается в убийствах "правоохранителей", но, судя по последним событиям, ничуть не удивлюсь, если кого-то таки посадят.

и в итоге беркута будут на свободе (если так можно назвать пребывание в рф), а майдановцы будут сидеть.

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гарно,гарно...яко про Зельмана!

Зельман наш і Земан чех,то є курча,як два брати,
    що російський газ і баб...е-е-е,люблять покохати!
    І навіщо то міняти Зельман на Зеленський?
    Може б в Ізраелі Цар...з-нього б був Вселенський?!
    Але добре,нехай йде у Московський Сад,
    раз таке наплануваав ...Соломон Моссад!
    :preved:

upload_2019-12-28_17-12-46.png

Останнє редагування: 28 гру 2019
  15. Та Буля останнім часом бреше як сива кобила.. Але рукописи не горять:

Как там "гідність", ребята?

Вы поняли, кого вы "зробили разом"?

Йозеф Кнехт
    @jozefkneht1

Ось пост Ірини Геращенко від 31.07.2017 року. Хло ще тоді хотів витягнути беркутівців та тер@ристів. Але на відміну від нелоха, Порох розумів, що таке державна позиція і непопулярні рішення.Він розумів, що справа Майдану не може бути розмінною монетою.

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1773836102751077/

16. medwedo berlogsoni

Хотілося б почути, що б та сеньйорита (яка, очевидячки, зараз в Італії десь в університеті викладає) заспівала, якби її брат знаходився в Росії в полоні, і потрібно було б якого-небудь беркутівця віддати Москві, щоб її брат повернувся додому.
    І до речі, деяких беркутівців українська сторона просто викреслила зі списку. Як таких, що обміну не підлягають.

Мені чомусь здається, що сеньорита на католицьке різдво відпущена деканатом університету додому в Україну, от вона і засвітилася, як новорічна гірлянда.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Хохлов можно взрывать.Бубочка одобряе.И отпускае террористов.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Silver bullet

Хто-небудь з порохоботів може запропонувати спосіб як витягти з підвалів ОРДЛО наших добровольців, що сидять з 2014-2015 років?
    Це ж добровольці, за яких порохоботи рвуть глотку, як їх починають в чомусь компетентні органи звинувачувати?То вам їхати чи шашечки?
    Я так розумію, що аби проти Зеленського - більше ніякої мети у вас нема. Тому мовчіть про обмін - це не ваша вже справа,без вас розберуться.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Кого ви обрали курво,

View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/2955293574533479/

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)