Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Економіка не стоїть на місці. Вона або росте, або падає. Якби вона постійно падала, страшно уявити...

2. Ще методичку не вислали

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що цікаво, просрали гроші буквально за пару місяців... справжні клоуни. А "бариги" залишили їм не злий спадок грошей у казначестві.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема до чого придертися?
    Якщо коротко, злука - зєднання УНР і ЗУНР. Що бачимо тепер, стараннями декого думку одного регіону навязати всім іншим.

• Тупо Тупо x 1
  5. Так хто кому навязав об'єднання в ті далекі роки, телепню?

6. View: https://twitter.com/UA_CIbercat_/status/1210495453218922496?s=20
    а, ну так... поклали на конституційний суд, підписавши закон, який був визнаний неконституційним...
    додавайте
    Децентралізацію змінив в ручне керування

Р.S. Добавляйте

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Є таке поняття стогнації. Тобто, ні риба, ні м'ясо. А ще коротче - в сраці та економіка.

8. Сергей Владимиров
    Володя, поверь мне, старому пенсионеру, родившемуся ещё при Сталине и жившему при Хрущёве, Брежневе, Андропове, Черненко, Горбачёве, Кравчуке, Кучме, Ющенко, Януковиче, Порошенко и тебе.

Это будет для тебя, сынок, наилучшим выходом: ни тебе импичмента (а ведь за всё придётся отвечать), ни тебе пожизненного срока, ни тебе бегства в Ростов/Тель-Авив, ни тебе конфискации твоих миллионов в оффшорах. А ведь может статься ещё хуже, ну, ты понимаешь.

Вернёшься себе в твой "Вечерний Квартал", который уже начал подыхать, а не хочешь - смотаешься из Украины на свои европейские квартиры или дачи у тёплых морей - денег хватит. Будешь себе жить-поживать, шаурму есть, стареть и внуков нянчить.

И мемуары писать: "Как я вместе с Путиным и ФСБ чуть не угробил Украину. Но не успел".

FB_IMG_1577454397586.jpg

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

СВЕРШИЛОСЬ! открыт реестр ГАСИ
    Министерство цифровой трансформации открыло реестр Государственной архитектурно-строительной инспекции (ГАСИ), сообщил в Facebook министр Михаил Федоров.
    Федоров назвал этот реестр одним из «самых коррумпированных» в Украине.

"Открыли 2013-2019 годы в формате csv. 31 поле, среди них данные о заказчике, проектировщике и подрядчике с кодами ЕГРПОУ, об авторском и техническом надзоре, характеристиках застройки и классе последствий, а также данные об адресе, кадастровом номере и многое другое... Все это позволит обеспечить полную прозрачность процесса строительства и публичный антикоррупционный контроль", - написал Федоров в фейсбуке.

«Я очень много слышал легенд об этом реестре, но поверьте, то, что мы увидели, работая над открытием данных, превысило все плохие сплетни. Плохое состояние данных, явные следы многократного переписывания данных, сокрытие данных, и все это сопровождалось очень интересными комментариями прямо в реестре», — написал министр.
    https://nv.ua/biz/consmarket/reestr-...-50061594.html

• Тупо Тупо x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це відкрили об'єкт набагато більш секретний, ніж мобілізаційний план Генштабу. Тому що тут дані про незаконні будівництвах - минулих і що ще важливіше - запланованих. Це - річ, яка здавалася рішуче неможливою. А вона є.
    Порохоботи лежать в інфаркті) Полежать трохи, а потім прийде методичка від Порошенка, чого це при ньому не відкривали - бо це ж зрада зрадная

• Тупо Тупо x 1
  11. Методичка поступила порохоботи підтримують. ДАБІ ще з радянських часів були ще тими хабарниками, а не стали ними при минулій владі. Доречі, а коли відкриють решку і не інформації до 2013 року. О там стільки цікавого про майно шмарклі.

12. Скільки податків принесе відкриття реєстру і скільки податків втратиь краіна від економічноі діяльності слуг:

View: https://twitter.com/_Smithchenko/status/1210548876224212994?s=20

13. Коммунарец

Вьі не путайте частное обогащение Порошенко или Зеленского с общественньім обнищанием государства)

14. Olena Vasylchenko
    @vasil59_chenko

я прОста людина: не маю стосунку до правлячої "еліти", "інсайдів" з політикуму, чи навіть чесної інфи, бо "наші"ЗМІ подбали. Знаю тільки, чого я хочу: існування України, незалежної від рашки, правової держави, де діє закон, і людських свобод. З Порохом шанс був, з Зе - нема.

Чи хвилюють мене "індекс борщу" чи "тарифи на коммуналку"? -так, звісно. Ми не багата родина. Чому? Бо в країні нема верховенства права, і проста беззахистна людина боїться започатковувати власний бізнес, тому працює за зарплату. При Пороху це могло змінитися на краще. При Зе -ні

Чи "втомилася" я від війни? Ще й як. Мене дістало боятися вторгнення рашистів на Харків, чи "ХНР" від якогось добкіна. При Порошенко я знала, що мене захищає Армія, що вона росте і укріплюється, і згодом будемо в НАТО. При Зе я бачу,як все здають,- і мене, і Армію, і Мову, і Віру

А ще я бачу, що скоро не стане свобод. Не безвізу, як при Порошенко, а навіть того, що було при Овочу. Он, вже, саджають кого схочуть, і жодних доказів їм не треба. І от мені цікаво, - якщо навіть я це бачу і розумію, чому іншим пофіг? Скільки ще терпітимуть плісняву при владі?

Чому не вірю Зе? Бо він до влади прийшов на брехні, і бреше щодня. Зламав здобуту Порохом енергонезалежність, -знов почнуться "вєєрні" відключення ел.енергії, "газові війни". Зарплат і пенсій теж не стане, -зробив за півроку діру в бюджеті і котимося до Бенісуели. Зе повинен піти

15. Коммунарец

Нічого ви не розумієте...
    От дивіться... 16 листопада 2015 року Зеленський подав заявку на владу, випустивши на 1+1 перший сезон "Слуги народа". Прильстив, обдурив народ і ось через 42 місяці , через 3,5 роки став Презедентом, стукая членом по роялю, богохульствуя на сцені та екрані, отримав майже повну владу в Україні.
    Якщо згадаєте, то знамення першої печатки - у грудні 2018 року, вершник з луком на білому коні, тобто сатурн увійшов у сузір'я стрільця, - то він подав заявку у кандидати.
    Потім був вершник на червоному коні - марс з мечем у персеї- між овном і терезами, тобто квітень- травень, він отримав перемогу на виборах, потім меркурій у терезах- він переміг на парламентських виборах і створив більшість у ВР і кабмін...
    От якщо це той, хто я думаю, то я вам не заздрю( і тим більше нікому, навіть Путіну).
    Але , якщо це він, то значить, все добре і йде по плану.
    Тримайтеся за свої штани, панове!)))))))
    Час бо близький...

Останнє редагування: 27 гру 2019
  16. Тут усе простіше. То Порошенко все спеціально підлаштував:

View: https://twitter.com/ghavana1/status/1210576026507653126?s=20

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)