Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. FB_IMG_1577305550230.jpg

• Подобається Подобається x 1
  2. Ми не в кіно. Хепі-енду не буде

25.12.2019 Alexandr Noinets0---

"Слуга народу", електорат Зеленського, кіно, простий народ, романтична комедія, хепі-енд

Alexandr Noinets

Оце я в межах новорічної відпустки дивлюся 1+1 по телевізору в готелі. А там “Любовь в большом городє 3” з Зеленським, Кіркоровим та російським актором таким смішним із “поліцейського з Рубльовки”.

І я починаю розуміти декілька речей, які раніше не розумів.

Не те, що Зеленський ідіот, за якого проголосували, як за ідіота, тому що він соціально близький. Це я і раніше розумів. Інше.

Те, чому всі ці ідіоти реагують на кожний провал своїх ідіотських ініціатив лише зміцненням своєї впевненості в тому, що вони все роблять правильно, треба лише посилити лупашево.

Це кінематографічна логіка романтичної комедії з хепі-ендом.

Головний герой – незграбний, але дуже милий. Він нічого не вміє і абсолютно непристосований для виконання тих завдань, які перед ним поставлено сюжетом. Але головне – що він дуже хоче досягти добра, тому що він позитивний герой. І тому методом сценарного свавілля та інтенсивного використання бога з машини у фіналі досягається успіх ВОПРЄКІ ВСЄМУ НА СВЄТЄ.

Проблем тут одразу три.

По-перше, ми не в кіно. Сценаристів немає, і бога з машини вам не включать. Всім 3,14дець з часом.

По-друге, народ не в курсі, що він не в кіно, тому й далі продовжить голосувати за кіношні типажі, впевнено крокуючи в загальний 3,14дець.

По-третє, і це найгірше, ці монокретини теж не в курсі, що вони не в кіно, і впевнено чекають хепі-енду за те, що вони чесно і настирно йдуть проти всіх поганців, які заважають їм вірити в краще. Тобто проти нас.

А я нагадую, що це у поганого хлопця в кіно максимум кар’єри – з двовимірного нудного поганця стати складним неоднозначним багатовимірним поганцем, як Аль Пачіно. Перших треба кінчати і радіти. Других треба кінчати і ридати. Але кінчати треба і тих, і тих, така сценарна логіка. А у доброго хлопця кар’єра проста – він завжди добрий хлопець, навіть коли геноцид почне.

Погані хлопці – це ми. Добрі хлопці – це вони. Тому ми всі будемо сидіти по надуманих звинуваченнях безумного слідства. Добрий генпрокурор нас посадить.

3. FB_IMG_1577318630445.jpg

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Во порохоботів ковбасить! :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

кучка крикливых и вечно недовольных маргиналов вкупе с контуженными на колчаковских фронтах марусями и федынами работают на Петю, но не на страну.

• Тупо Тупо x 1
  6. Исключительно #сплетни, но от таких людей, что...

Сплетня намбер 1 - у одного из топов новой команды МО есть своя Тесла. Ну, это не преступление, зеленые технологии и это все. ДиджЫтализация, она такая. Беда в том, что в здании на Воздухофлотском зарядных устройств нет. Дурное дело - не хитрое, военным поставлена задача срочно сделать. Военные лазят по Гуглу и пытаются понять объем сложность задачи.

Переживаю за судьбу машины, да. Особенно, в момент первого подключения.

Сплетня намбер 2 - МО не успевает потратить в этом году рекордный объем бюджетных средств. Речь идет про миллиарды гривен. С одной стороны, тот бардак, который устроили в МО любители диджЫтализации не мог не привести к плачевному результату. С другой стороны, в казне денег нет и платежки за ноябрь не проведены в полном объеме.

Нам безусловно расскажут, что раз 4 миллиарда гривен не потратили, то это именно с целью недопущения воровства. Можно улучшить и углубить - срезать бюджет армии до нуля, тогда и воровать нечего!

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2529480083987460/

7. #Вова_иди_работай
    Таня Адамс:
    Ну вот взять, например, новость о том, что небратья таки запустили железнодорожное сообщение с отжатым Крымом и теперь пляжи Алушты будут ломиться от бледных и чаморошных тушек туристов из благоухающего Челябинска.

Что вот по идее должен по этому поводу сделать президент страны, у которой этот самый Крым отжали? Президент здорового человека.

Как мне кажется, по крайней мере - выйти к журналистам с заявлением. В котором он, президент, выскажет своё личное отношение к данному факту. Потребует правовой оценки соответствующих структур. Призовёт мировую общественность отреагировать на очередное нарушение "державного суверенітету України". Подчеркнёт пренебрежение РФ нормами международного права.

Но мы ж выбрали не президента, а уп...дня.

Причем, употребление слово «уп..день» не отображает моё личное отношение к Владимиру Санычу (я бы не обошлась всего одним словом для этого).

Я просто всегда называю уп...днями людей, которые берут мои деньги и не выполняют заказанных работ.

Международная политика – прямая, непосредственная и основная РАБОТА, на которую подписался вышеозначенный уп...день, когда взял булаву до рук.

Так вот хотелось бы спросить: денег дали, где же стулья?

Ты ж , бубочка интеллектуально облегченная и морально сморщенная, по два видосика на дню пишешь, когда ХОЧЕШЬ. Из шкафчиков выпрыгиваешь, в баночку (не) писаешь, просишь тебе поверить. Но как только НАДО – фсё.
    Вова падает на спину и олицетворяет дохлого опоссума.

Эй, чувак, я - твой прямой работодатель. Звиздуй работу работать уже. А то как-то странно получается. «Відкриття залізничного сполучення РФ з анексованим Кримом через Керченський міст засудили у Європейському Союзі, а також в ООН» , и только наш уп...день булавоносный молчит, как рыба об лёд.

Нам Крым уже до звизды? Или ты только с волонтёрам бороться гаразд?

• Подобається Подобається x 1
  8. Шановне товариство,

Готуємо аналіз діяльності новообраного Президента і новопризначеного Уряду в 2019.

Прошу допомоги у моїх фб-друзів, підписників і всіх з фб спільноти: які успіхи команди Зеленського на міжнародній арені (війна з Росією, вступ в НАТО і ЄС, вихід на зовнішні ринки, захід знакових іноземних інвесторів і тд) і які позитивні зміни Ви відчули у власному житті (дороги, зарплати, тарифи, медицина, освіта, робота, безпека, повага, боротьба з корупцією тощо)?
    Бо, може, десь таки наступило різке покращення і ми не бачимо.
    А так хочеться бути об’єктивним

Про хаос, бездарність і падіння в прірву прошу не писати - це і так всі бачать.

Буду вдячний за Ваші стислі і коректні відгуки в коментарях до цього посту.
    Особливо, від прихильників Зеленського, якщо такі ще залишилися. Можете писати з аноміних аккаунтів, Ваш голос буде теж почуто

П.С. Якщо перелік вражаючих і підтверджених заслуг пана Зеленського буде більше 100 пунктів - прошу цей пост вважати першим кроком з висунення найвидатнішого лідера сучасності на Нобелівську премію з усіх сфер одразу!
    А якщо ні - то ні! ‍♂️

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157225761813439/

9. Good man

Good man Обычный человек

Это заблуждение. Я от него давно избавился. Пока я не могу перебить мнение главы государства я являюсь марионеткой.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дійсно обхаркування монітора Хомчином - аналог циган в електричці, спочатку будуть ходити просити, не дати милостині - будуть виходити з вагона і всіх пасажирів клясти, так і він, спочатку агітація за Порошенка, не дала вона результату, то що тепер дає копіпаста чорноволохів? За кого агітація, якщо виборів найближчим часом не буде?

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А страна - це що? Бєня?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)