Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Зеленський - молодець!
    Зеленский стал персонажем рождественского мультфильма-пародии (видео) - Главком Зеленский стал персонажем рождественского мультфильма-пародии (видео)

А українці самі не знають, чого їм треба( Все плачуть і знов вибирають не те.... Не їхня, мабуть, тая справа, собі гетьмана обирати. От в одному відео про Путіна показують, як той знущається з народу, а ті його славлять і автор каже, якже Путіну пощастило з народом... А в Україні мабуть, ніколи не буде спокою з таким народом.
    Сам пьє, сам гуляє, сам обирає і сам на свою долю ридає(
    Чогось не хватає... може хто знає, чого? А то задовбали гризнею, брудом і соромом перед світом.

Чого Зеленський молодець? Тому що присадить тих, кому завжди всього мало, кому хочеться більше і має облом.
    А у мене немає автівок крутих і взагалі, не женуся за богатством, Бог дає і захищає. А тим, хто сподівається на гарнішого президента, то не дочекаєтеся. Мені і цей не поганий, бо такий і має бути той, той переверне світ.

Останнє редагування: 23 гру 2019
    • Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Ты, щенок, постоянно этим приёмом пользуешься, когда я тебе неудобные вопросы на форуме задаю. Твой политический папа Дмитрий Анатольевич, вообще, меня в гражданина РФ записал, когда понял, что я его на форуме регулярно в дураках выставляю.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Панове порохоботи, не махайте кулаками після бою, вже не актуальне протистояння Порошенко-Зеленський, а ви далі займаєтесь гівнометанням.

Не така ідеальна і є багато притензій до Фаріон.

Твели для АЕС, запчастини, паливо, в тому числі для військових потреб повним ходом купували і за Порошенка, що ви граєте в одні ворота?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1

5. View: https://twitter.com/DidMykola2/status/1209328318849470464?s=20

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще буде копіпасти?
    Нема коментарів та відповідей на попередні пости, тільки стандартна копіпаста, стандартна для всіх опонентів, на яку вже ніхто не звертає увагу.

• Корисно Корисно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Коммунарец

Я... трішки читаю і знаходжу, що багато правильного, але якби @Mykhaylo Khomchyn був таким справедливим до всіх урядовців і президентів та депутатів, то ставив би йому плюси. Але він працює за цукерки, тому йому хрен, а не морковка)

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, а Ви чому ще не проголосували ТАК в голосуванні про коляду?

Вас також там хочуть бачити ;)

Організація Коляди

9. Gyppsy

Президент у прямому ефірі звільнив голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського (відео) | То є Львів.

10. Коммунарец

Ви не повірите! Мене поздоровили з Ханукою, і щоб не розчаровувати кацапів, сьогодні святкуємо той День Перемоги іудеїв-Макковеїв.
    Так що, вибачайте, усі святкові дні розписані вже наперед. Але завітаю на ваше запрошення, якщо не передумаєте, бо пару колядок вивчив вже.)
    Час від часу не легше)

11. Gyppsy

А чому не проголосували ТАК?

12. Коммунарец

Я знаю??? Ющенко згадується((

• Смішно Смішно x 1
  13. Gyppsy

Тоді голосуйте "Ваша пропозиція")

14. Good man

Good man Обычный человек

Приветствую редкого гостя. Почаще пиши ты политике, свежего мнения всегда не хватает.

• Корисно Корисно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)