Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Був собі такий успішний бізнесмен-актор, заробляв мільйони. Робив собі гумористичний продукт певної якості для невибагливої аудиторії. Потім вирішив стати президентом країни. Але чомусь не сказав, що мільйони заробив під час російської агресії, в тому числі в Росії. І що офшорні фірми має для уникнення оподаткування. А найголовніше - зароблені статки не відповідають задекларованим доходам і сплаченим податкам.

А завтра ще дещо дуже цікаве опублікую.
    Volodymyr Ariev

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-12-22_18-25-42.png

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-12-22_18-58-23.png
    Ото-то і воно! :yes:

4. FB_IMG_1577034389803.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

За хамство і гівнометання ще ніхто не пальнув у рило?
    Якщо хтось і нагадує капризних дітей, то це порохоботи - вічно ниють, вічно пускають нюні і образи.
    Ніхто так масово у Зеленському не розчарувався. Є щодо нього сумніви, але ваша нелюбов тільки тому, що відібрав владу у Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Ніхто так нерозчаровувався, що разумковське рейтингове агенство не знає яким чином прикрити оте нерозчарування:

"РЕЙТИНГ ЗЕЛЕНСЬКОГО ВИРІС З 53% ДО 62%

Ужоз! Що сі робе!

Я зараз не буду про якість самих досліджень соціологічної обригаловики "Рейтинг", яка виводила Йулю на 2 місце на президентських виборах і яка прогнозувала "Слугам біомаси" 50% на парламентських виборах, а ЄС неподолання 5%.

Я зараз про більш очевидні маніпуляції.
    Справа в тому, що соціологічна ригаловка "Рейтинг" ніколи не давала цифру рейтингу Зелі рівну 53%. Останній рейтинг Зелі, виміряний цією соціологічною ригалівкою становив 66%. Це було в кінці жовтня.
    Оценка ситуации в стране (19-22 октября 2019 года)

В кінці листопада вони чомусь зрівнювали Зелю і Пороха і 53% біомаси сказало, що Зеля більш ефективний від Пороха.
    Мониторинг общественных настроений украинцев (20-24 ноября 2019 года)

Уловлюєте різницю "більш ефективний від Пороха" і "довіра".

Тобто, утирки, які до того маніпулювали цифрами, зараз маніпулюють ще й поняттями.

Не кажучи вже й про те, що свої "опитування" вони проводили зазвичай після 20 числа, а тут раптом провели після того, як Зеля повернувся з Порижу з "перемогою", що ситуативно напевне сприяло тому, що якась частина опитуваних могли сказати, що Зеля робить щось добре, бо ж вчора (в буквальному сенсі) про це трубів телевізор.

Тому це більш ніж маніпулятивне лайно.
    І, наскільки я розумію, ним нас будуть годувати так само як румунів годували "рейтингами" Чаушеску."

8. Lanktocha

Вже наслухались псевдорейтингів від проплачених порошенківських політОЛУХІВ перед виборами. Не забули? Який із них справдився?

Ну хоч трісни, яке може мати значення рейтинг Зеленського 52 чи 62%? На що він впливає? Тим більше, ніяких зараз не намічається виборів.

• Тупо Тупо x 1
  9. А ти в косолапого спитай. Він так тішивсє тими цифрами, поки ємси йому не показав що й до чого. Зразу замовк, зрозумів, що обісравсє. А тобі знову Порошенко в сподні насрав, а ти так і ходиш в тих споденках

• Тупо Тупо x 1
  10. Слуги біомаси пролетіли в ОТГ, потому что високіє рєйтінгі.
    Приємні новини від «Тёмного рыцаря»:

Ой. Кажется, мы кончились.

В Закарпатье из 9-ти ОТГ "слуги" выиграли лишь в двух, но там и так бы победили, так как там двух глав сельрад Зе попросили взять их знамена.

Житомирская область. Старосилецкая ОТГ Самовыдвиженцы 10 мест, Батькивщина 8, СН 3.

А ведь пару дней назад нам рассказывали, что рейтинг партии растёт

Нет, друзья. Нам пиздарики.

Потому что нихуя не делаем для людей. Зато все делаем для МВФ и соросят.

11. #Коли напишуть і покажуть про грандіозний провал на виборах до ОТГ правлячої партіі і Президента центральні канали і видання?

Привіт з Миколаївщини, яка дала більше 80% голосів за Зеленського півроку тому!
    Реальний рейтинг у «комедіантів і ідіотів» менше 10% і продовжує падіння «стрємітєльним домкратом».

На місці Зеленського, я би переглянув фільм «Два Папи» і готувався до відставки за «станом здоров’я».

Поки всі оборудки ще публічно не вилізли і формула «я устал - я ухажу» ще спрацює без наслідків...

Дякую Oleg Derenuga за оперативну інформацію.
    Так, як працюють НикВести - можуть столичні журналісти вчитися

П.С. Про вибори в ОТГ на Закарпатті та Житомирщині відверто щойно написав Темний Лицар

П.П.С. Дякую Vitaliy Glagola за повну інформацію по Закарпаттю, остаточні переможці:

Оноківська - Павло Машіка
    Холмківська - Тетяна Вачиля
    Косонська ОТГ - Олександр Товт (СН)
    Керецківська ОТГ - Михайло Маровді
    Камянська ОТГ - Михайло Станинець(СН)
    Зарічанська ОТГ - Марина Васько
    Довжанська ОТГ - Віктор Симканич
    Великоберезнянська ОТГ - Богдан Кирлик
    Горондівська ОТГ - Іван Туряниця

Варто додати, що загальнодержавний рейтинг партії «Слуга народу» не спрацював на виборах до ОТГ.
    Представники політсили перемогли у 2 із 9 ОТГ тому, що під партійним брендом пішли вже діючі голови сіл, які і без партійної символіки користувались популярністю на території ОТГ.
    Volodymyr Omelyan

12. Lanktocha

Знову намагання не відповісти на незручне запитання.
    По поличках: були бздури, що от колись Жак Шерак програв І тур виборів якомусь клоуну, у ІІ турі виборці одумались і результат був інший, у нашому випадку таке справдилось? Вічні виступи Андрія Полтави ( Карпова ), Тарасю Чорновіл, всякі Олешки... Така сама тактика, всім вічно бути романтиками і жити ілюзіями, як, що вибори виграє Порошенко, так і вступим у НАТО, хоч не відповідаєм багатьом вимогам і не тільки від нашого бажання все залежить.

• Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

А чуду в пірях нема що тріпатися і ліпити негативні оцінки незручним опонентам чи просто за неприємну правду.

Партія "Слуга народу" - не така професійна і нічого дивного, що падає рейтинг, але чому тішиться Хомчин, голоси від неї переходять до Порошенка? У перерахованих областях, скоріше до бойківсько-медведчуківського "За жидя" - такого хочите, тоді дійсно "агентти Кремля" і єдиноправильний безальтернативний Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я замовк, бо я Ваших перепостів не читаю.
    Стосовно того, що рейтинг росте-падає чи падає-росте, так це свідчить лише про те, що в Україні демократія, а не не "ужос-ужос - владу захопив український диктатор". Згадайте, як Ви після обрання Зеленського президентом порівнювали це з приходом до влади Гітлера. Було чи не було?
    І те, що "Слуги" набрали менше місць на місцевих виборах, також свідчить про те принаймні, що вибори за часів Зеленського проходять чесно. І там ще треба подивитися, по скількох округах були кандидати від "Слуг" в принципі. Тобто, де "Слуги" програли комусь, а де просто не було кандидатів від "Слуг".

Зі І давайте відрізняти рейтинг Зеленського від рейтингу "Слуг". Адже я давно вже казав, і це природньо, що до Зеленського, до його успіхів відразу примазається куча прохіндеїв, щоб попасти у владу. Один тільки депутат - син антисеміта (пристав до єврея в його команду), який домовляється з повіями під час сесії ВР, чого вартий!
    Оскільки багато "Слуг" за останні півроку показали, чого вони варті, природньо, що рейтинг "Слуг" впав. А рейтинг Зеленського тримається досить високим і заслуженим. Порівнювати його з рейтингом Путіна чи Чаушеску - це пересмикувати факти.
    Рейтинг в районі 60 відсотків - це цілком можливий реальний рейтинг. Рейтинг в районі 98 відсотків - надутий.

Останнє редагування: 23 гру 2019
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)