Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коли всі дуже хвалили Зеленського, що в Парижі зради не відбулося, то про це можна було б сказати точніше: на спільному брифінгу явних ознак зради не продемонстровано. Та й то з натяжками. Відсутність відповіді на цілий ряд заяв Путіна, зокрема про прямі переговори з терористами ОРДЛО із цієї серії. Там же, відповідаючи представниці раша-гебельс-ТВ, він публічно запросив їхніх пропагандистів вільно й безперешкодно приїхати до Києва, що вже було принизливо, а в Москві вирішили забити цвях по саму шапочку - умисно прислали групу з армійського телеканалу "Звєзда". Ми вже тут ділилися розумінням того, що всі його співробітники - службовці (не залежно: цивільні, чи в погонах) збройних сил РФ. А в подібні відрядження відправляють лише офіцерський склад і, як вони самі колись вихвалялися, закріплених за ГРУ. Тож, на запрошення п-резидента України в Київ увійшли російські військові. В Кремлі люблять символіку...

Там, навіть у відкритій частині було чимало реально антидержавних речей, про закриту можемо поки лише очікувати витоків інформації. А переговори сам на сам з Путіним, схоже, вже почали явно демонструвати васальний статус зеленої влади. Чи атака на армійців і волонтерів не з цього пакета?

Але я тут не про це. А про тих кілька досягнень, які наче б то не викликали сумнівів. Головне - повернення полонених за принципом "усіх на всіх". Уже тоді застерігав, що тут якраз нема жодної перемоги, а починається жорстока облога України, в якій Зеленський навряд чи зможе вистояти (якщо навіть захоче). Цей пункт мав бути для нього найпривабливішою цукерку, яку планував підсунути суспільству. Звісно, це ж гуманітарна акція поза всяким сумнівом. Тепер у цьому питанні він особливо вразливий. Якщо до новогооку всі наші полонені не повернуться додому, цього не сприймуть навіть найбільш терплячі прихильники. І Путін це добре розуміє. Тому й підкорегував цей пункт до формули "всіх установлених на всіх установлених". А ще Зеленський і його команда навіть думки не припустила, щоб цей список від нашої сторони (перевірений і вивірений) підтвердити, як один з пунктів Паризьких домовленостей.

Тепер уже почалося. Бойовики, чого й слід було чекати, починають гальмувати процес, затягувати верифікацію. Нема гарантій, що до кінця року вони підтвердять усіх наших полонених на окупованій території. Бо не треба вірити на слово патологічному брехуну Путіну й робити собі з нього кумира. Але раптом забідкався міністр Пристайко: "У нас обмінного фонду не вистачає!" Яке ще не вистачає!!! Що ви в Парижі всі з задоволенням розказували? Всіх на всіх, без різниці, в яких пропорціях. Ми встановили, що там зараз утримують 72 наших людей, отже, їх мають нам віддати, навіть якби, натомість, у нас залишався лише один їхній. Але це вже пішла внутрішня артпідготовка по своїх тилах. Міністр готує суспільство до того, що можуть віддати на той бік осіб, які жодного стосунку до війни на сході й тамтешніх бойовиків не мають. От СБУ накрило певну диверсійно-хакерську мережу, в якій можуть бути цікаві для США персонажі, як колись для Нідерландів Цемах. А в нас же "обмінного фонду не хватає..." То ми зробимо те, що сподобається Кремлю наперекір усім західним партнерам.

А ще, якщо фонду так хронічно не вистачає, то нас можуть попросити про щось додаткове з політичного пакету. І будуть же виконувати, бо людей треба повертати. Згадайте той ганебний міні-брифінг після підписання в Мінську неприйнятної Формули Штайнмайєра-Лаврова. Коли Зеленського там почали про це допитуватися, він аж озвірів: "А ви мене не хочете спитатися про звільнених полонених?!" Іноді здається, що работоргівець та жертва (в особі Зеленського) домовилися про такий сценарій. І може проблема не в тому, що в нас "обмінного фонду забракло" (то не треба було їх масово на волю випускати), а в тому, що дехто вести переговори неспроможний, а Путіна й далі вважає своїм кумиром, який не зможе обманути й підставити...

На останок. Я таки дуже хочу, щоб усі наші полонені повернулися додому, навіть дуже високою ціною. Але хтось за таку ціну має колись заплатити. Звісно, це не наші заручники, а той, хто погодився на такі шахрайські ігри з наперсточником.
    Тарас Чорновіл

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Бобіків є трахалка? Я думаю, у них є лиш місце для трахалки, судячи з їх т.з. логіки.:)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То називаєсі, нема чим крити. Ну от десь там вже свербить і знаєш, що свербить, а признатися - не хочеться.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось ця точка початку.

ХХІІІ чергова сесія Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 24 грудня. Відповідне рішення сьогодні, 16 грудня, ухвалила президія облради. Про

4STUDIO.COM.UA

Зеленський хоче ліквідувати Львівську область, - Ганущин - Четверта студія
    ХХІІІ чергова сесія Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 24 грудня. Відповідне рішення сьогодні, 16 грудня, ухвалила президія облради. Про

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не все мені зрозуміло і не все, на перший погляд прийнятне у децентралізації від Зеленського, але і не все було зрозуміло у започаткованій Порошенком децентралізації, навіть були вислови Меркель "Те, що у вас називається децентралізацією, у нас - федералізація", але Порошенко був "Талановитий реформатор" і "Критики президента у час війни - вороги народу".

Кажете, Зеленський дуже підпорядкований Коломойському, а хіба Янек не був підконтрольний Ахметова? Хіба олігархи не мають впливу на політику? Згадав інтервю Гордона, який агітував за Смєшка, той сказав, враховуючи досвід Смєшка, його фінансувати та розкручувати хотів не один олігарх, але не бажаючи від когось залежати, Смєшко ні з ким не зміг домовитися.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Рояль в кущах
    Був у суботу в ефірі Прямого. Там висловив одне припущення у справі вбивства Шеремета. Я не слідчий, подробиць ми не знаємо, але от що ріже очі у приближенні.
    Перше. Справа "знайшлася" вчасно, як рояль в кущах. Коли з іншими інформприводами і так - в перебор.
    Друге. Аваков, як старий і перевірений у кулуарних боях інтриган міг спеціально затягти Зе! на брифінг. Де Зеленський виглядав чи не вперше у нашому політичному театрі не в головній ролі, а на підтанцьовці.
    І от тоді я сказав, що скоріше за все Зеленського використали по методиці підвищення соціального статусу.
    Це коли ви приходите в хорошу компанію з проохіндєєм, якому не довіряють. Але довіряють вам. І його приймають. Його соціальний статус підвищується, ваш - хтозна.
    Навіть коли ви впевнений у собі Рет Батлер, потрібна Мелані Вілкс, щоб вас стали приймати у хороших сім'ях Атланти.
    Але зараз я подумав, що це не так і я помиляюся. Адже якби це було так, то Зеленському хтось із його політтехнологів, чи Богдан - підказали б - не ходи, зашкваром пахне.
    А тут сходяться пазли по-другому.
    Давні друзі Аваков, Богдан і Коломойський спеціально втягують Зеленського в іміджеву авантюру якраз напередодні трьох основних передноворічних подій:
    1) оприлюднення і обговорення змін до Конституції, де ну дуууже сильно через префектів збільшується роль президентської вертикалі;
    2) наближення голосування по землі, а консенсусом у суспільстві і не пахне;
    3) суд імені Коломойського по ПриватБанку, який призначено на 19-те. І борода Коломойського сокирою дефолту нависає над нашою банківською системою. А ймовірність того, що це відбудеться - велика.
    Ну ми ж розуміємо, що Володимир Олександрович приймає рішення. Так? Так.
    Ми знаємо?, що Володимир Олександрович юрист (от тільки не нада ржать, у нього ж диплом юриста). Так? Так.
    Ми дорослі люди і знаємо, що юрист Зеленський сміливо приймає рішення, які за нього хтось готує. І підсовує на підпис, коли вони стосуються його повноважень.
    Або йому нашіптують і він висловлюється стосовно рішень коли це його повноважень не стосується. Ну, для прикладу, коли прокурор на 100% свій, кадрові призначення кабміну, чи рішення Верховної ради, які насправді готуються в офісі Президента, а голосуються хлопчиками на Кабміні чи слугами у Раді.
    Ну або оце ж саме. Участь у брифінгу. Рішення усіх приговорити на старті і до суду - прийняв Зеленський. А нашептав хто?
    Висновки.
    Неймовірний і шокуючий усіх вкид на брифінгу у справі Шеремета - це маневр по відверненню уваги.
    Від чого? Яка із трьох тем така важлива, щоб зіграли на роялі у чотири руки (тут вибачте, що руками) соратники Коломойського Богдан і Аваков.
    З огляду на те, що поки видимої зради на користь Росії у Конституційних змінах немає (хоча є зрада внутрішньої узурпації) - лишається дві теми, у яких явно зацікавлений Коломойський.
    І це його остання можливість вплинути по-дорослому на політику. Після цих рішень, він або цар гори, або його вплив стане мінімальним.
    Перший дедлайн - у четвер.
    МВФ і сім посольств нам у поміч!
    Віктор Бобиренко

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Складається враження, що Хомчин власної думки не має, тільки може як мавпа повторювати чуже. І ще із таким хоче показати себе мудрішим та патріотичнішим інших.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Адвокат Костянтин Рибачковський дав свою особисту професійну оцінку почутому на брифінгу від 12.12.2019 року:

міністр А. Аваков та президент В. Зеленський порушили декілька конституційних прав та гарантій:

- Принцип презумпції невинуватості (ст. 62 Конституції, п. 10 ст. 7, ст. 17 КПК України)
    - Принцип недоторканості честі та гідності громадянина і людини (ст.ст. 3, 21, 24, 28, 34, 68 Конституції України).
    - Не можна називати прізвища підозрюваних, поки немає звинувачувального вироку суду. Не можна публічно звинувачувати нікого без перевірених у суді доказів та змагального процесу. Були порушені права, закріплені у ч. 4 ст. 296, ст. 297, ч.ч. 4 и 3 ст. 301 Цивільного кодексу України. Були порушені і гарантії, закріплені у Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ст. 1, ч. 2 ст. 6, ч. 1 ст. 8, ч. 1 ст. 10, ст. 17 Конвенції), яка є частиною законодавства України та обов'язкова до виконання поліцейськими (нещодавнє рішення Верховного Суду.)

Слідством не було надано жодного прямого доказу провини. Були показані лише оціночні судження слідчих, і не було продемонстровано жодного конкретного доведеного факту.

Загалом, адвокат оцінює вчорашній брифінг як непрофесійну, швидко зроблену PR-акцію з елементами шоу.

Адвокат Костянтин Рибачковський з компанії Алєксєєв, Боярчуков та партнери дав свою особисту професійну оцінку почутому на брифінгу від 12.

TEXTY.ORG.UA

Правова оцінка брифінгу поліції з приводу справи про вбивство Павла Шеремета
    Адвокат Костянтин Рибачковський з компанії Алєксєєв, Боярчуков та партнери дав свою особисту професійну оцінку почутому на брифінгу від 12.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

По вашій логіці - як розвивалися Православні Церкви України і МП?

За часи Петькі яка конфесія стала стабільнішою?

10. Стабільна " ліпєцкая хвабрика" сцикуна, яка приносить кривавий прибуток всі шість років:

View: https://twitter.com/InfinitumYilia/status/1206668699777806337?s=20

Тепер можна цілком законно говорити, що зелена мразота фінансується кремлем. Чи потрібен Україні такий президент? Однозначно ні!

11. Пенсіонери, а ви могли б 13 пенсію отримати, а тепер тримайте болт від Вови

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Юристи про справу Шеремета та передчасний шум круг цієї справи:

Щодо того адвоката Довбуша та постів на його сторінці:
    1. Я не впевнений, що йому можна довіряти - про моральні якості більшості адвокатів (точніше несумісність понять "адвокат" та "мораль") ходять мало не легенди, і більша їх частина відповідає дійсності.
    2. В його постах багато істерики та "тиску на емоції", але мало конкретики - що саме йому надали, що - не надали, хоча зобовязані - не зрозуміло. Якісь загальні фрази...
    3. "Відкрийте матеріали справи" - це повна ахінея, якщо таке пише адвокат - він свідомо маніпулює суспільною думкою. Ні про яке "відкриття" матеріалів досудового слідства навіть мови йти не може - вони надаються підозрюваному та його адвокатам (окрім таких матеріалів, ознайомлення підозрюваного з якими можуть зашкодити слідству), але під зобовязання про нерозголошення!
    Наскільки я розумію, в обовязковому порядку адвокатів знайомлять лише з тими матеріалами слідства, які передаються до суду. І, судячи з того, що під час слухань по запобіжним заходам адвокати ці матеріали активно коментували - вони такі мали до них доступ.
    А от щодо доступу адвокатів до "проміжних" материалів, з якими ще працюють слідчі - йому можуть обгрунтовано відмовити
    Таким чином, скоріше за все той Довбуш вимагає значно більшого, ніж має право на даному етапі.
    Крім того, як він сам написав, він чомусь не схотів подавати клопотання через канцелярію - чому це вдруг, це ж стандартна практика? А без клопотання він взагалі не може ні на що претендувати!

Таким чином, можу зробити висновок, що адвокат з нами щонайменше не зовсім чесний, а точніше - просто бреше.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Наразі яскравим представником брехні є ви. Ви посоромилися навіть назвати джерело цієі брехливоі оцінки. Не кажучи вже проманіпулювання КПК.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Соромитися кого - вас, чи шо? :haha:
    Та не смішіть мене. Ви остання людина в світі, якої треба соромитися, бо ви і не людина навіть - ви функція, як я вже казала.
    Я не збираюсь рекламувати ЖЖ свого друга, щоб ви не заспамили своїм глупством майданчик, де розмовляють розумні та освічені люди.
    Порохоботи специфічні типи: коли не складаються в них факти - то тим гірше фактам. Адвокати вводять в оману, що їм не дають справу, а відкіля вони знають матеріали справи, то не важливо. Є вже куча мала різних доказів алібі з прямо протилежними фактами.
    А-а-а! Вона взагалі була за кордоном: ось квиток, ось свідчення в загранпаспорті...тільки паспорт з 2018 року...йой, не прокатило((
    А Хомчин копипастить на ЛФ всю ту муйню)

Останнє редагування: 17 гру 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Це як в тій народній приказці:
    "- Мамо, нас люди в селі хвалять.
    - А хто доню, хто?
    - Та я вас мамо, а ви мене."

Такі от ваші розумні та освічені. Недаремно ж кажуть: з ким поведешся від того й вошей наберешся.
    Правий був Петлюра. Не так страшні московські воші, як украінські гниди.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)