Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Для Василя-підривника та блудного сина і його друзів-однодумців на-ніч...А жеби знав,що про нього галичани думають!
    :ThankYou::bye2:

блудного сина.jpg

Останнє редагування: 10 сер 2019
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А при загрозі, спробі захоплення бойових обєктів противником, навіть за статутом попереджувальний вистріл і потім по противнику, таке десь було, чи якийсь офіцер із Києва мав за ручку вести військових і саджати в танк? Були якісь спроби чи ініціатива штурму парламенту у Сімферополі, захопленого зеленими чоловічками? Що таке воювати на півостров - противник перекрив перешийок, як нема підмоги із моря - вже котел.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана, що ви несете?
    Ви самі сказали
    Тепер вам треба сказати - які конкретно накази були віддані з Києва керівництвом держави і ЗСУ для забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону України під час анексії Криму і котрі не були виконані 70 - 80% силовиків ?

Ви в змозі підтвердити свої слова, чи ви лиш би пукнути в калюжу?

5. Lanktocha

Пізно махати кулаками після бійки.
    Можливо допомагла би ротація військових, перекидання силовиків із інших регіонів, але, скільки боєздатних військових було у цей час? Не можна залишати без захисту регіони, що межують із Польщею, Угорщиною та Румунією, чи оптимально декілька тисяч військових закрити у котлі на півостові, у цей час русняві танки прориваються десь у Чернігівській області і без опору за декілька годин вже у Києві? Підозрюю, що у багатьох було бажання, пожертвувати одним регіоном але зберегти державу.
    Тодішні дії Кремля, можна назвати "воровской безпредел", можна порівняти сусід йде по сходах, йому піднявся тиск, він став немічним, не може чинити опору, у цей час його сусід, замість надання допомоги, забирає все цінне.

6. Gyppsy

Я так зрозумів, що ви не маєте що сказати про накази на захист Криму?
    Бла-бла-бла...

А потім у того самого "декого" виникло бажання пожертвувати 24-ма моряками, але попробувати залишитися при владі?

Останнє редагування: 11 сер 2019
  7. Юрко НОТОЦО

...а в інших видавати про-російські плани за власні трактування,дослідження і за правду ...та вішати макарони на-вуха тим 73-м %.
    Садітєсь пока...Суд ушел совєщатся! :tongue:

00000аpк2к2ак3uкrу45ar.jpg

8. hrim

hrim Well-Known Member

"У Украины не было достаточно сил для отражения российской агрессии в Крыму в начале 2014 года.
    Не допустив кровопролития в Крыму в феврале-марте 2014 года, украинская власть избежала полномасштабного военного вторжения России.

Если бы "убийства в Крыму спровоцировала Украина", то началась бы полномасштабная война, "атака со стороны Крыма и севера и потеряли бы не только Крым".

"Россия сразу бы отсекла вас от портов в южных областях, и Путин взял бы Украину под контроль без особых усилий. Скорее всего, в Киев вернули бы марионетку Януковича, который подписал бы с Россией любые договора и соглашения. Этот сценарий Украине удалось сорвать. Этому во многом способствовали спокойствие и уверенность, проявленные Турчиновым как исполняющим обязанности президента Украины в самых экстремальных ситуациях", – отметил Пятрас Вайтекунас.

В феврале-марте 2014-го Пятраса делегировали в Крым как представителя Совета послов стран Евросоюза для наблюдения за ситуацией.

"Я свидетель того, как РФ захватила Крым. Я видел, что так называемый референдум 16 марта проходил под дулами автоматов. Видел, как полуостров наводнялся регулярной российской армией без опознавательных знаков. Видел, как российской армией изолировались украинские военные базы. Как вокруг этих баз создавалась "прослойка" из гражданских лиц для очень специальных целей. Видел, как рядом с крымскими флагами, поднимались российские флаги. Такого не было на Донбассе, и это показывало разные намерения в отношении Крыма и Донбасса. Все это я и передавал в Литву и Европу", – рассказал экс-посол.

По словам Вайтекунаса, когда в четыре утра 27 февраля 2014 года происходил захват Верховного Совета Крыма, у украинской власти было пять-шесть часов времени, чтобы отреагировать до того, как "начали собирать пророссийски настроенных граждан на массовый митинг". Но у Украины не было необходимого опыта и "человеческих, технических и материальных ресурсов". Силовые действия после девяти утра повлекли бы "большие потери мирного населения" .

посол Литвы в Украине в 2010–2014

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Можу додати, як казав Лукашенко у Києві: "Крым считаете своим, почэму за него не воевале?". Як би поступив Лукашенко у такій ситуації, був би арештований своїми ж силовиками "Аляксандр Григорьевич, вы враг Союзного государства". Не думаю, що пройшов би такий же сценарій як у Кучми з Мєшковим чи при провокаціях на Тузлі.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не плутайте божий дар з яєшнею.
    В мирний час зброя застосовується регламентовано. Тільки при нападі на ПОСТ, або охороняємий об’єкт. В інших випадках повинен бути наказ на застосування зброї.
    Цього наказу не було.
    Тому ніхто і не стріляв.

11. Юрко НОТОЦО

O,село казах(стан)ське,задрипане...шось там Нині про дотримання кимось-там законів судить! За Крим татари з турками,і за депортацію,тих московитів і їх сатрапів, ще впєрдолять!
    :haha:
    00000аpк2к2ак3uкrу45arв.jpg

Останнє редагування: 11 сер 2019
  12. Gyppsy

Прошу пана, я все більше переконуюся, що люди про вас кажуть правду

[​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я переконуюсь, що ви зебобік, бо вірите не в те, що я кажу, а що люди кажуть.

Я прийшов у ЛФ 2004 році, він вже існував. А в 2006 році була переєстрація по-новому і тому записували всіх за новою датою.

Я вам більше скажу, теперішній ЛФ - це помийна яма, в порівнянні з тим, що було тоді. Тоді тут були люди з Австралії, Нової Зелендії, Англії, Швеції, Канади, США, Франції, Польщі зараз...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gyppsy

Хто вам не вірить - той зебобік? Прошу пана, і багато таких зебобіків?
    Ну от, ви прийшли у ЛФ 2004 році, він вже існував. Без вас.
    То чого ви кричите?

І що ж тут на форумі вони робили, ті люди з Австралії, Нової Зелендії, Англії, Швеції, Канади, США, Франції, Польщі?

Останнє редагування: 12 сер 2019
  16. Lanktocha

І далі неможливо заспокоїтися?
    Та вибори давно минули, є зауваження до Зеленського, але погодьтеся, не справдилось і половини тих страшилок, про які писали нарвані затяті порохоботи перед президентськими виборами. Тактика була, як у вокзальних циган, спочатку просять дати милостиню, тобі погадають, знімуть закляття, а їх послав, скажуть якусь страшилку та ще проклянуть.

17. Юрко НОТОЦО

То були Українці,що за Україну думали і про керуючу владу також.
    Катрени починали тут калатати про таке і подібне...
    Та й на нині дожились - доборолись...Стид!

CD293034-EF2D-4320-AB44-FA4256D20336.jpeg
    P.S.Роман,хто то був Правник з попереднього,тих часів форуму?

Останнє редагування: 12 сер 2019
  18. Good man

Good man Обычный человек

Куда они подевались? Неужели Планктоша и Дмитрий Анатольевич всех достали своими зрадодиалогами?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Була одна кухарка з США, яка гвавт кричала, що не дай Бог давати мзди сєпараторам. Бо будуть жертви. Це був 14-й рік.
    Де кухарка!? Де 14-й рік!?:dntknw:
    А жертв вже тисячі...

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Юрко НОТОЦО

Ага,ага і Вася,Тьоркіним ми його прозивали,тоді,появився....
    Таке,таке забембане теля...йой!:)))

D8AB2984-F125-4A1D-AAE3-169747D1AF28.jpeg

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)