Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не змогли витратити оборонні гроші 2019 до кінця року? І "такого ще не було!"
    А скільки Кабмін Гончарука працює 2 чи 2.5 місяці? А Гройсмана аж 8 місяців(приблизні цифри), то що робив Гройся? Виборами займався?
    А Порошенко: армія!мова!віра! - де його головна турбота, вибори?
    Ай-ай-я, як незручно вийшло.

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі. Якщо людина майже на кожній сторінці пише про когось, що він брехло, говорить про проблеми з психікою, викликані побоюванням, щоб його самого не запідозрили у брехні.
    А у вас, Васілій явно нервовий збій. Оранжевих нема вже років 10, але вас заклинило, так само заклинило на Вальцмані. Це початкова стадія психозу. Горілкою ви це не вилікуєте, спробуйте якимись таблєтками то полікувати.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не побачив Ай-я-яй. Говоріть просто: фінансування врізали і в ручному режимі закрили питання, яке принесло відкат - оце буде справедливо. Адже в бюджеті конкретні гроші виділяються під конкретні справи. Якщо закрити замовлення, то й грошей не треба. При чім тут Гончарук? Все було сплановано до нього. Його завдання - платити гроші за держзамовлення, яке було заплановано раніше.

Люди на КРАЗі вийшли на протест - невиплата зарплати. Ну але то таке - самі то вибрали, чого протестувати?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Віра - не турбота?
    Мова - не турбота?
    Армія - не турбота?

Що тоді турбота?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

+100500
    І я про це писав Зеленському.
    Зараз знайду і тут покажу той допис
    Може...

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже у заслуги Порошенка приписуєте кредити? Не забули скільки жартів у мультфільмі "Сказочная Русь" було про попрошайка Яценюка? Фінансові допомоги Україні потрібні, але МВФ - не благодійна організація, логічніше розвивати економіку своєї країни, що у цьому плані зробив Порошенко, окрім розбудови своєї бізнес-імперії, нових заводів і магазинів "Рошен"?

• Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зеленський: Україна прагне не на словах, а на ділі наближати армію до стандартів НАТО
    1 хв читати
    Президент України Володимир Зеленський наголошує, що держава прагне не на словах і не на плакатах, а конкретними діями наближати Збройні сили України до стандартів НАТО.

"Ми не стоїмо на місці, ми зміцнюємо нашу боєздатність і вишкіл. Ми прагнемо не на словах, не на плакатах, а на ділі наближати наше військо до стандартів НАТО", - сказав він, виступаючи в четвер на урочистих зборах з нагоди 28-річчя Збройних сил України.

Зеленський зазначив, що це стосується всіх сфер оборони: військового управління, логістики, підготовки, озброєнь і найголовніше - гідного забезпечення військовослужбовців та їхніх сімей.
    Володимир Зеленський
    9 ноября в 13:38 ·

Її намагалися заборонити, зацькувати, вбити, але вона вистояла, стала сильнішою та ще прекраснішою.

Хтось володіє нею віртуозно та філігранно. Хтось її лише опановує, інколи помиляється, але щиро любить її усім серцем.

Українська мова – неймовірна.
    Це мова краси, добра та гідності.
    І вона ніколи не має стати причиною розбрату.
    Українська мова повинна об'єднувати.
    Заради одного – світлого майбутнього України та її громадян!

З Днем української писемності та мови!

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вважаю, що це дурного робота сперечатися хто кращий, а хто гірший. Треба дивитися на те, хто працює для України, а хто проти.
    От ПЄС проголосував про рос. мову у вузах, я сказав, що вони гавнюки за це. Тому треба критикувати або хвалити за конкретні справи, а не за назву.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж чому сам не поїхав на саміт НАТО? Корона б не впала, нє?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не знаю всіх нюансів, але писали не раз, саміт був для членів НАТО, не для гостей, союзників, партнерів, кандидатів на вступ...
    Україна має взяти участь у іншому саміті.

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Ха, а нема... Або не так шукаю...
    Перекинув кілька разів переписку, а того і ще кількох моїх дописів не знайшов

Короче, там було тіпа так:
    зі
    Во, зато знайшов сценарій, котрий я послав на конкурс Команді Зе!
    )))
    Не послухав мене Зе;

[​IMG][​IMG]

13. Gyppsy

А я і не сперечаюся.
    Я знаю точно - добре, що Порошенко не переміг на виборах.
    То був би крах для України.
    Тому що Порох і його бариги - це: і далі по списку, лєнь повторювати в сотий раз)

А Зеленського я ще не пуцав. Поки що, хоча є за що... Ще почекаю
    Але я ніде його і не нахвалював.

То тільки порохоботи носяться з дідом Петром, як з писаною тайстрою )))

• Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

Спочатку гарні технічні словники за різними напрямками, а потім мова в вузах. Так би було краще.
    Але і зараз - як би мали бажання всі студенти - їм би читали на мові. Їх про це запитують на першому курсі.
    На сході це 4-5 студенти в групі. Навіщо якістю навчання нехтувати заради бюрократичних чинників? Кількість бажаючих буде зростати, бо кількість українських шкіл зростає дуже швидко, технічні терміни будуть напрацьовані - от і прийде час для української мови у всіх вишах без виключення.

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

був у нас Черчиль, тепер є Чємберлен :)

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чого фразу обірвав, Брехло?
    Повністю зміни до Закону звучать так:

Стаття 48. Мова освітнього процесу у закладах вищої освіти

1. Мовою освітнього процесу у закладах вищої освіти є державна мова

2. Застосування мов у закладах вищої освіти визначають закони України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" та "Про освіту".

3. Для іноземних громадян, осіб без громадянства, які бажають здобувати вищу освіту за кошти фізичних або юридичних осіб, навчання може здійснюватися іноземною мовою. При цьому заклади вищої освіти забезпечують вивчення такими особами державної мови.

Що, Брехло?
    Слава Свинорилому!?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте будемо обговорювати діла Зеленського і Порошенка.

Що значить барига?
    А то, що маєш психічні розлади, які треба лікувати.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви вважаєте, це нормально, коли в Україні, в українському вузі запитують якою мовою вам викладати? Я такого ніде не чув і не бачив. Кому потрібна ця дань Путіну?

• Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)