Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Але ж заробляти жити по новому за шось тре... :blush:

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Є. І не тільки фото.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чи міг би Трамп запропонувати наїзд на сина Байдена Порошенку?
    Я думаю, що не зміг би. Бо Порошенко у світі - відомий політик з хорошою репутацією.
    А Зеля... просто зелений. Тому ій потрапив між Трампом і Путіним. А крім того Порох не боїться давити на Путіна, а Зе - боїться.
    Зелі страшно втратит бізнес в Росії, на відміну від Порошенка. Тому тепер з Зе будуть поводитися, як з пацанчиком.

• Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

то що - не стидно нічого, стидно тільки не мати вдосталь грошей?
    А скільки раз він нам казав про "заборону стріляти у відповідь"?
    Скільки раз йому казав Василь, що не було такого - і знова здорово.
    Ну якою сволотою треба бути, щоб в такому питанні брехати? Та хай би обдурював бабусь на воді, чи лякав їх кінцем світу..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той, хто постійно бреше завжди намагається когось назвати брехуном, шоб випередити, щоб його не назвали брехуном. Не думав, що й ви примкнули до цієї кагорти.

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Та про репутацію краще нішкніть. Яка в Порошенка була боротьба з корупцією, якою він "пишався" на словах! Всі слухали те його пишання з трибун в Європі. А на ділі виглядало боротьбою лева за морквяний шницель.
    І тому потім йому пхали в ніс тїєю боротьбою з корупцією при любій нагоді, аж стидно було за країну.Зараз про корупцію та договорняки не чутно - бо пришли інші люди.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гіпсований, ану доведи, що газ йшов повним ходом!

8. Gyppsy

Я вже не хотів-не хотів, а взяв і показав діяльність групи порохоботів на прикладі Савєльєва і його підтанцовки, в складі котрої є і широко відомі в вузькому колі особи.

Там Микола також кричав "Ганьба" і "Гамнюки", а промовчав /а може і не вкурив/, що це якраз і стосується ПЄСів.
    / нагадую: це випадок з голосуванням за зміни до мовного закону/

зі

Скучно...
    За Миха більше не заплатять, бо я і так на кінець вибрав всі фонди по З/П і преміях. Та й нецікаво з Михом бавитися...

Де той психолог з Ялти? :scratch_one-s_head:

І пан з Донецька чось промовчав...

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви так вже не брешіть нагло.

Корупція після Пороха зчесла? А ні на йоту. Стало, я б сказав ще гірше. Тобто про корупцію була брехня, розвіювалася вона кремлівськими спецами і нашими рідними, безмозглими за гроші.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Слуги народу не голосували?

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Моя думка, впевнений об"єктивна.
    Вся оранжоїдальна братія, а я не хочу піднімати зараз брехню більш старших поколінь типу ОУН щодо східних територій, тотальні брехуни.
    Як тільки Йушченко висунув свою кандидатуру, полилась всеукраїнська брехня. Оранжоїди, вишиватники, націоналісти, вальцманоїди... Вся барижна братія, що торгує ім"ям України, використовують її бренд для втюхування першосічневим патрійотам свого гнилого товару. А ті, як свині, жруть все без розбору. Жруть, блюють і срутиь брехнею. Ще й палець від гімна об стіну витирають...
    Бридко!
    Слава свинорилому вальцману, дебілики!!!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не фігня, а служіння Путіну.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, після вашого вихваляння і підтримки Януковича, ви ніколи з гівна не вмиєтесь, воно буде смердіти до покаяння.

14. Gyppsy

Та то я про себе казав за "заробити, щоб жити по новому" )
    А мені не треба вдосталь грошей, мені лиш би хватало... :blush:

А за інших не знаю.
    Але логіка каже, що якщо куб води коштує 2.5 тис. грн, то мабуть щось не так на стриху ;
    Не кожна бабуся купить собі таку воду.
    Бабусі шануються, п"ють Моршинську )))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Silver bullet

Не треба. Справа в тому, що багато про українських олігархів і воровитих чиновників знають в Європі та США і без заказного розвіювання.
    І озвучували тему корупції насамперед люди з МВФ, Всесвітнього банку, офіційні лиця, що займалися темою України та допомогою їй.
    Їм не треба було керуватись тим, що журналисти пишуть у жовтій пресі, вони і без того знали, що гроші Януковича розтворилися у повітрі не без допомоги Порошенка, бо без нього тут і вода не святилась.

Нема в вік інформаційних технологій секретів. Побачите ще багато фактів про людину с гарною репутацією.
    Он в Німеччині взяли за зябри Онищенко - той із задоволенням піде свідком по справам Порошенка.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Професорко, а скільки разів президент - головнокомандуючий має казати "не стріляти у відповідь"? Щодня? Чого тупите?

Я про алкоВасілія - мовчу, бо наслухався про тишину на сході, а вбиті і поранені надходять і до Львова в тому числі. Васілій придусив фляшку і спить в каптьорці і для нього тишина, бо він Яника лакей.

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

+100500

Мені трошки дивно, що за Онищенка мовчить Портнов.
    А може я щось пропустив...:scratch_one-s_head:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, згадали про МВФ!!!!! І скільки вже дали Зелі кредиту? Нуль? "Переговори йдуть"?:))) А знаєте чому не дали? Скажу вашими словами: "Україні просто не треба грошей", тому й не дали.

А от при Порошенку, МВФ не зле допомагав Україні і страшилки про корупцію якось МВФ не лякали.

20. Gyppsy

Тільки безвідповідальний може тішитися кредитом, якщо не має чим віддати і навіть не уявляє, де взяти, щоб віддати. /але не перезичувати!/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)